Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (282)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

No co, nenudil jsem se a docela jsem se i zasmál. Takže slabé čtyři hvězdičky bez jakéhokoli pocitu viny. Ano, byla to blbost pro kretény (mezi které se sám počítám) bez nějakého smysluplného děje, nicméně já to bral jako jednoduché odreagování a jelikož to přesně splnilo svůj účel, tak jsem spokojený. 70% ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Spíše průměrná komedie o masivní zvrhlé párty (wow, jaký to neotřelý nápad!). TJ Miller je TJ Miller, Olivia Munn je roztomilá, rozhodně víc než je "tech guru", klon (není možný aby vypadal, že nestárne už od Přátel...) Jennifer Aniston okrajově ale hezky hraje "šéfa v sukni" a Jason "skorobilbo" Bateman opět ovládl roli podržtašky s několika odvážnými výstřelky. Na tu stopáš je to crazy až moc a vtipné až málo. Doporučuji k nedělnímu odpočinku s vypnutým mozkem. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Tyto Vánoce jsem postahoval asi 20 různých vánočních filmů, komedií a pohádek, které jsem neznal. I ty s hodnocením kolem 50%, kam většinou neklesám, ale hledal jsem mezi nimi nějaký ztracený poklad, nějaký fajn Vánoční filmeček, který umí rozesmát nebo aspoň navodit příjemnou atmosféru. Bohužel ale ve většině případů jsem narazil a ukazuje se, že tématika Vánoc na poli filmů setsakramentsky selhává. A nejinak je to u této Pařby o Vánocích, jen pár dobrých fórků drží tento film nad propastí úplné zbytečnosti. 45% ()

Khalesi odpad!

všechny recenze uživatele

Tak po zhliadnutí tohoto klenotu som mala nutkavú potrebu dať si kvalitnú sprchu. Musím povedať, že tento druh filmu je presne to, čo dokáže jednoduchším a mladším jedincom dosť skresliť predstavy o živote. Nie som slepá a je mi jasné, že tento druh kinematografie je prešpikovaný reklamou a to je tiež jeden z dovodov, prečo majú tvorcovia tak nezmyselne obrovské rozpočty. Som však aj zvyknutá, že je tam ešte niečo naviac- aspoň ako tak obstojný dej a dajme tomu humor, ktorý som tu teda nepostrehla ani v najmenšej miere. Všetko prehnané do obrých rozmerov a propagujúce konzum tým najnechutnejším štýlom. Nie, že by som miesto komédie čakala existencionálnu drámu, ale toto nazvať komédiou dokáže len niekto s veľmi veľkou dávkou nevkusu a veľmi nízkymi nárokmi. Vlastne mi nesadla ani Aniston v roli superženy. Pokiaľ bude takto absolútne blbo americká tvorba pokračovať, bude s istotou tá ďalšia generácia, ktorá tieto filmy hltá, aj tou poslednou. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kvalitnych US komedii je asi ako Ciganov studujucich popri zamestnani - atu je dalsi doakz. Ja viem, kvalitne europske blaznive komedia s BS/TH, De Funesom atd atd su definitivne minulostou. Problem vsak je to, ze film je primarne z USA, a Americania maju uplne inu mentalitu nez europske narody a maju aj iny zmysel pre humor. Ono, jo, v USA to iste mohlo fungovat - evidentne si film na seba zarobil - len mne to jaxi zase nic nehovorilo. Par momentov sa da povazovat za humor, dokonca aj Jennifer Aniston sa snazila, len tie dve reziserske mena mi nic nehovoria a nemam rad ludi ako je Bateman : 30 % ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Na konci natáčení v Atlantě se nábytek a rekvizity z filmu darovaly Nábytkové bance Metro Atlanta, organizaci, která bezplatně rozdává nábytek lidem, kteří se stěhují do stabilního bydlení a kteří byli dosud bez domova nebo byli oběťmi domácího násilí. (BMW12)

Reklama

Reklama