foto

Andrew Leeds

  • nar. 24.9.1981 (37 let)
    Clearwater, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pařba o Vánocích
2015 Vincentův svět
2011 Subject: I Love You
2009 Irene zmítaná ve vlnách
2006 Special
2004 Who's Your Daddy?
2003 Nezvěstný syn
1995 Major Payne
1994 Je bezva bejt čuně
1993 Život s Mikeym
1992 The Poky Little Puppy's First Christmas

TV seriály

2018 Lucifer (TV seriál)
The Last Heartbreak (S03E18)
Silicon Valley (TV seriál)
Grow Fast or Die Slow (S05E01)
2017 Nobodies (TV seriál)
2016 The Great Indoors (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
The Defenestration of Frank (S07E06)
Workaholics (TV seriál)
Night at the Dudeseum (S06E07)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Dvojklik (S07E22)
2015 Sběratelé kostí (TV seriál)
Poslední případ (S10E22)
2014 Cristela (TV seriál)
Mixology (TV seriál)
Bruce & Fab (E07)
Zkažená úča (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Debata (S03E08)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Mezi dvěma liniemi (S05E17)
Ryba na suchu (S05E16)
Válečný pláč (S05E14)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Výbuch v trezoru (S10E10)
Záhada v balíku (S09E12)
2013 Cult (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
I Do (S01E10)
American Horror Story (TV seriál)
Příchod sekerníka (S03E06)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zvedá se železná opona (S05E11)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Význam oběti (S09E04)
Největší tajemství (S08E24)
Mrtvola na nebesích (S08E12)
2012 Chirurgové (TV seriál)
Druhý názor (S09E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Budoucnost v minulosti (S08E01)
Smrt matematika (S07E13)
Mezera v kódu (S07E06)
2011 Closer (TV seriál)
Finance jsou základ (S07E06)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Subkultura (S03E04)
Mentalista (TV seriál)
Rudá noční obloha (S03E01)
2009 Dr. House (TV seriál)
Zlomený (S06E01)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Děti nejsou jako my ostatní (S05E03)
2007 Dirt (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Zpět ke zdroji (S02E22)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
2004 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Christian Troy (S02E02)
2003 I'm with Her (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Montana, Sassy a Justice (S01E11)
Cara Fitzgerald (S01E08)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vše pro naši zem (S04E02)
1997 Advokáti (TV seriál)
1994 Veselé obludy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Stephen's Life (TV film)

TV seriály

2010 Rex Is Not Your Lawyer (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2010 Rex Is Not Your Lawyer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace