foto

Andrew Leeds

  • nar. 24.9.1981 (39 let)
    Clearwater, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Golden Age
2018 Kenny
2016 Pařba o Vánocích
2015 Vincentův svět
2011 Subject: I Love You
2009 Irene zmítaná ve vlnách
2006 Special
2004 Kdo je tvůj táta?
2003 Nezvěstný syn
1995 Major Payne
1994 Je bezva bejt čuně
1993 Život s Mikeym
1992 The Poky Little Puppy's First Christmas

TV seriály

2020 Zoey's Extraordinary Playlist (TV seriál)
Zoey's Extraordinary Glitch (E08)
Zoey's Extraordinary Confession (E07)
Zoey's Extraordinary Failure (E05)
další epizody (7)
2019 The Morning Show (TV seriál)
V temné noci duše je vždy 3:30 ráno (S01E01)
Barry (TV seriál)
berkman > block (S02E08)
What?! (S02E04)
Past = Present x Future Over Yesterday (S02E03)
další epizody (4)
Chyťte ho! (TV seriál)
Tomorrow They Light Me On Fire (S03E06)
Dark Roast, Oat Milk, Two Splendas (S03E02)
2018 Chyťte ho! (TV seriál)
Pickle (S02E10)
Safe Space (S02E09)
Curtains (S02E08)
další epizody (8)
Nobodies (TV seriál)
Alone Star State (S02E10)
Lucifer (TV seriál)
The Last Heartbreak (S03E18)
Silicon Valley (TV seriál)
Grow Fast or Die Slow (S05E01)
2017 The Great Indoors (TV seriál)
The Company Retreat (E22)
Roland's Secret (E21)
The Heartbreaker (E20)
další epizody (6)
2016 Shameless (TV seriál)
The Defenestration of Frank (S07E06)
Workaholics (TV seriál)
Night at the Dudeseum (S06E07)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Dvojklik (S07E22)
2015 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Misses the Boat (S10E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Poslední případ (S10E22)
2014 Cristela (TV seriál)
Mixology (TV seriál)
Bruce & Fab (E07)
Zkažená úča (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Debata (S03E08)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Mezi dvěma liniemi (S05E17)
Ryba na suchu (S05E16)
Válečný pláč (S05E14)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Výbuch v trezoru (S10E10)
Záhada v balíku (S09E12)
2013 Cult (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
I Do (S01E10)
American Horror Story (TV seriál)
Příchod sekerníka (S03E06)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zvedá se železná opona (S05E11)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Význam oběti (S09E04)
Největší tajemství (S08E24)
Mrtvola na nebesích (S08E12)
2012 Chirurgové (TV seriál)
Druhý názor (S09E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Budoucnost v minulosti (S08E01)
Smrt matematika (S07E13)
Mezera v kódu (S07E06)
2011 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Audrey is Dumb (S06E03)
Closer (TV seriál)
Finance jsou základ (S07E06)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Subkultura (S03E04)
Mentalista (TV seriál)
Rudá noční obloha (S03E01)
2009 Dr. House (TV seriál)
Zlomený (S06E01)
2008 Dirt (TV seriál)
What Is This Thing Called? (S02E05)
Ties That (Don't) Bind (S02E04)
God Bless the Child (S02E03)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Děti nejsou jako my ostatní (S05E03)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Zpět ke zdroji (S02E22)
2004 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Christian Troy (S02E02)
2003 I'm with Her (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Montana, Sassy a Justice (S01E11)
Cara Fitzgerald (S01E08)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vše pro naši zem (S04E02)
1997 Advokáti (TV seriál)
1994 Veselé obludy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Stephen's Life (TV film)

TV seriály

2010 Rex Is Not Your Lawyer (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2010 Rex Is Not Your Lawyer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky