Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (282)

malylada 

všechny recenze uživatele

Začátek velmi povedený, vtipný, především díky postavě managera. Postupem času se to celé okouká a jednoduchá zápletka je mnohdy otravná tím, jak se pokouší o nějaké zvraty. Problém filmu je, že je postav příliš a bohužel ve většině případů otravných. Tvůrci se snaží dát každé prostor a vzniká tak slepenec scén, které buď pobaví nebo úplně znechutí. Jedná se opravdu o tuctovou zábavu a inteligentní humor zde nenajdete. Nad závěrem zvednete oči v sloup, ale nakonec si řeknete, že to nebylo úplně nejhorší......5/10 ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Druhý den po sobě se chystám na lepší film a nakonec musím sáhnout po "horším". Předchozí pařby měly aspoň pár dobrých scén. Vánoční díl má dvě, u kterých jsem se zasmál, a vždy šlo o nějaký krkolomný pád. Jinak nic. Jako celý Jason Bateman. Bez vtipu a nápadu. Ale jsem rád, že jsem viděl Jennifer Aniston praktikovat kraf magu. Vypadala u toho skvěle a věřil bych jí to. A měl bych z ní strach :) ()

Reklama

Lokutus 

všechny recenze uživatele

Poněkud chabá a značně chatrná slátanina, která působí spíš jako vánoční díl Grown Ups s trochu jiným obsazením, ale kvalitativně v ničem nepřesahuje předchozí díly. Plus za fajn Shapirovo score. Navíc mínus za debila zodpovědnýho za český titulky, co se ani nedokázal rozhodnout, jak se vlastně jmenuje jedna z hlavních postav. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Není to až taková tragédie, ale pokud máte za sebou několik dílů Hangoveru, tak už vás v jakékoliv "pařmenské" komedii těžko něco překvapí a upřímně rozesměje. Takže ti, kteří předtím nepařili s Bradley Cooperem, si můžou přihodit hvězdu navíc, pro ostatní to bude jen neškodná jednorázovka, ze které hodně rychle vystřízliví. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tyto Vánoce jsem postahoval asi 20 různých vánočních filmů, komedií a pohádek, které jsem neznal. I ty s hodnocením kolem 50%, kam většinou neklesám, ale hledal jsem mezi nimi nějaký ztracený poklad, nějaký fajn Vánoční filmeček, který umí rozesmát nebo aspoň navodit příjemnou atmosféru. Bohužel ale ve většině případů jsem narazil a ukazuje se, že tématika Vánoc na poli filmů setsakramentsky selhává. A nejinak je to u této Pařby o Vánocích, jen pár dobrých fórků drží tento film nad propastí úplné zbytečnosti. 45% ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Na konci natáčení v Atlantě se nábytek a rekvizity z filmu darovaly Nábytkové bance Metro Atlanta, organizaci, která bezplatně rozdává nábytek lidem, kteří se stěhují do stabilního bydlení a kteří byli dosud bez domova nebo byli oběťmi domácího násilí. (BMW12)

Reklama

Reklama