Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (282)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdybys vzal všem pití a rozsvítil, bude to tu jako v práci." Tak to je potřeba přitvrdit. Mě tedy příliš nepotěšilo, že za takřka veškerou zábavu může strejda Kokain, ale pařba to rozhodně nebyla špatná. A jelikož ještě občas cítím tlak v trenýrkách, tak musím poděkovat za obsazení tupé Savannah, bojovné Carol i svůdné Tracey, neboť s těmi bych si užil i na mnohem nudnějším večírku. Z mužského obsazení bych tam vzal jen černého "Tarzana" Waltera, jehož ztracená serióznost rozhodně stála za opětovné nalezení. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Dvojka J. Aniston-J. Bateman v komédiách obyčajne funguje celkom fajn (napr. Šéfovia na zabitie), no v tomto prípade to ani po tejto stránke moc nevyšlo. Na môj vkus tu bolo príliš málo gagov a aj situácií, ktoré by mi dokázali utkvieť v pamäti aspoň na pár hodín. Skrátka príbehovo aj humorne nezáživné a slabé. Priemer s prižmúrením očí. 50/100 ()

Reklama

epicek 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem teda o dost víc od filmu, který se tváří jako čistokrevná komedie. Vleklý začátek a až někdy v půlce, kdy se rozjede velká párty to začne být trochu příjemné k podívání. Nevyužitý potenciál a nezachrání to ani božská Jennifer. Ještě, že jsem na to do toho kina v prosinci nešel. Hey, Santa! Wanna party? ()

campix 

všechny recenze uživatele

Pařba o Vánocích je pohodová podívaná na odreagování, které pouze zřídka překračuje hranice vkusu. Rozhodně tedy nijak nepobuřuje a jedná se teda o hodně pohodovou věc pokud potřebujete vypnout. Nepřekvapí nepříliš překvapivou dějovou premisou a velice vydařením obsazením. Určitě nehledejte nic víc. Svému účelu poslouží. Film, který má své publikum a nehraje si na nic jiného. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Uprimne receno, tenhle film nemuze nejak moc prekvapit svoji zapletkou, ktera je proste dana; firma krachuje - udela se mejdan - budou se dit veci - happy end. To mi bylo jasny hned od zacatku. Otazkou tak bylo, jaky tam budou postavy a jestli se budu bavit. Zacalo to dost trapnyma vtipama, pak se to dostalo na takovej level mezi srandou a trapnosti, az to proste skoncilo. TJ Miller byl docela vtipnej, Jennifer Aniston taky (ta byla navic jeste porad sukatelna) a zbytek byl HM. Olivia Munn se hodi spis do role honicky Sama Witwickyho nez super hackerky a Bateman je mega suchej a vycpelej... Pak jsou tam hodne postavy ruznejch panicu, ktery taky nejsou nijak vtipny. Ale hudba dobra a situacni humor fungoval, takze nakonec prumer. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Na konci natáčení v Atlantě se nábytek a rekvizity z filmu darovaly Nábytkové bance Metro Atlanta, organizaci, která bezplatně rozdává nábytek lidem, kteří se stěhují do stabilního bydlení a kteří byli dosud bez domova nebo byli oběťmi domácího násilí. (BMW12)

Reklama

Reklama