Reklama

Reklama

VOD (1)

Hopper se vloupá do laboratoře a Nancy s Jonathanem se postaví tomu, co uneslo Willa. Kluci u pana Clarka vyzvídají, jak se dostat do jiné dimenze. (Netflix)

Recenze (40)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše šlape a do sebe zapadá jak má a koukat na to je opravdu radost. Geniální začátek v ústavu a střípky z minulosti a závěr též geniální. Vysvětlení druhé strany též výborné a akce s monstrem které vůbec nevypadá zle se též povedla, navíc atmosféra nám čím dál víc houstne. Tohle je prostě nářez a zatím mě to neskutečně baví. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šišlající kudrnáč, „šéf“ bandy Mike nebo „jedenáctka“ hrající očima jsou skvostní. Na všudypřítomný povyk se dá dívat i lehce přísněji, protože skutečně (a pátou epizodou se to ukazuje ještě víc) mnohé „trvá“ déle, než by mohlo. A mírné opadnutí napětí je taky patrné. Příjemný mix Kinga a Spielberga nicméně jede dál a ona retro atmosféra prostě baví. Pátrání pokračuje na několika úrovních (parta kamarádů, lekaček se dočká i Nancy s Jonathanem i šerif Jim Hopper, který lecčemu začíná přicházet na kloub), přičemž každá má trochu jiný cíl. A to teprve bude, až Will zjistí, jaká „kočka“ mu tehdy brečela na pohřbu! ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Hopper berie spravodlivosť do vlastných rúk. Chalani si konečne uvedomili že sa Will nachádza v inej dimenzií a snažia sa do nej nájsť vchod. Ell to má s prekonaním vlastných démonov čoraz ťažšie. Prevedenie: Laboratórium už ani nie je taký atmosférický ťahák ako druhá dimenzia plná démonov. Plagát "The Thing" na ste v pivnici mega oceňujem. Pocity: Nostalgia sa mieša s napätím, čo viac si seriálový fanúšik môže želať. Ešte možno trocha potlačiť na pílu a bude to moja osobná Guilty Pleasure. 91% ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečné scény už nemůžu brát v potaz při hodnocení dílů, protože je to skvělé lákadlo na další díl... Ale jinak pátá část je trochu klidnější, leč opět se vše více propojuje v příbězích všech postav jako Jonathan a Nancy či Jim Hopper a Joyce nebo Luke, Mike, Dustin a 11tka. Někdo může sice pohrdat tím, že časově je většina dílu neakčí, ale kdo by to byl řekl, když Stranger Things je mysteriózní detektivka s hororovými prvky... + Moc hezké vysvětlení jak je to s těmi dimenzemi a vo co vlastně go... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Willov otec Loonie príde domov s cieľom povzbudiť Jonathana a Joyce, to sa mu však príliš nepodarí. Šerif Hooper sa dostane do laboratória s priechodom, tam ho však spacifikuje ochranka a odvlečie domov. Po poslednej rozlúčke s Willom Joyce Loonieho vyženie z domova. Jonathan začína veriť svojej mame a spolu s Nancy pátrajú po tvorovi. Rovnako vlastné pátranie podniknú Lucas, Mike a Dustin potom ako im učiteľ fyziky vysvetlí teóriu o alternatívnom svete. Lucas podozrieva El, že ich vodí za nos a tak sa pobije s Mikeom a počas ich bitky El zmizne. Jonathan s Nancy nájdu v lese zranenú srnku a Nancy sa ocitne v alternatívnej dimenzii. Čoraz nesympatickejší Lucas, dej príliš nenapreduje a napriek tomu že tvora vidieť o čosi lepšie, dojem z celej epizódy pokazila reakcia Hoopera po zistení, že Willove telo je podvrh. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (6)

  • Při pohřbu zazní skladba „Elegia“ od skupiny New Order. (bohhous22)

Reklama

Reklama