Reklama

Reklama

VOD (1)

Na staré farmě a hluboko pod obchodním centrem Starcourt číhají podivná překvapení. A Mozkožrout zatím nabírá na síle. (Netflix)

Recenze (58)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"What is your problem? We have had a very long day. We've been shot at, nearly blown up, walked god knows how many miles in 100 degree heat, stole a car, all while being chased by this gigantic psychopath, all so we could bring HIM to YOU because somehow you're the closest person who speaks Russian, which I can't believe but that doesn't matter because unfortunately we're here, so if you don't mind put that thing away, stop behaving like a jackass, and ask him what he's doing that is making my magnets fall off my damn fridge! Please!" ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I Tarzan, ju Jane, understana? Stopišto, bum! Scooby gang je konečně pohromadě (hotová Nancy Drew), tak teď se jenom spojit s těma v lese (až teď je to Terminátor na 372%, na druhé straně vedeno silně psychopatickým šerifem) a parta ve výtahu na konec světa. Pecka ;) Fakt jsem se bála. V nemocnici to bylo vostrý. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Rusáci rozmiestnili magnetické generátory okolo elektrárne. Pod Starcourtom čaká ďalšie Ruské prekvapenie. Mozgožrút a jeho armáda sa pripravujú na finálny útok. Prevedenie: Zdevastovanie chaty v priamom prenose. Všetko okolo Rusákov je tak krásne tajomné až sa mi to páči. Robin je nenormálne dobrá postava. Som rád že zapadá do univerza. Pocity: Opäť jedna z dokonalých častí, čo sa týka atmosféry a posúvania príbehu až ku gradácií. Nemám čo vytknúť týmto tempom dám celú sériu za deň. 96% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jonathan, Nancy a kamaráti s El navštívia v nemocnici pani Dahlcortovú aby sa dostali k Billymu, čaká ich však nepríjemné prekvapenie. Šerif spolu s Joyce zajmú ruského chemika a vydajú sa na cestu do Illinois a Dustinovmu týmusa podarí dostať zo skladu v supermarkete. Mierne zlepšenie s trochu trápnym humorom o kapitalizme a komunizme, ale nato sme si už zvykli aj v detských reláciach. Teda bohužiaľ najmä tam. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec nechutňárna á la The Blob Chucka Russella z roku 1988, mixnutý s jakoukoliv hnusárnou třeba od Carpentera. Jenže než se k závěru dojde, tak to trošku dře a i když je třeba postava ruského Arnolda vcelku cool, tak se do Stranger Things prostě nehodí stejně, jako celá ta ruská konspirace. Ale nač zbytečně kafrat, buďme rádi za kvalitní seriál, ze kterého je cítit láska ke starým dobrým filmům, na něž najdeme spoustu odkazů a které Duffeři dokázali složit ve funkční celek. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Když Nancy Wheeler (Natalia Dyer) a Jonathana Byerse (Charlie Heaton) pronásleduje v nemocnici jejich kolega z novin, tak rozbije okénko u dveří, aby se k nim dostal, ale při odchodu z místnosti je sklo neporušené. (Duoscop)
  • V epizodě zazní píseň „Boogie Man“ od Sida Phillipse. (Duoscop)

Reklama

Reklama