Reklama

Reklama

VOD (1)

Na staré farmě a hluboko pod obchodním centrem Starcourt číhají podivná překvapení. A Mozkožrout zatím nabírá na síle. (Netflix)

Recenze (58)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tomto díle by do žánru měli opravdu konečně přidat KOMEDIE, protože některé scény jsou opravdu výsměšně směšné. Téměř každá scéna s Hopperem je komicky otravná ("Terminátor", Murray, půjčení si auta, zajatec,atd..) a nezapomeňme na už čtyř člený tým Dustin, Steve, Robin, Erica, kteří se také utápí většinou ve špatné komedii, hlavně postava Erica, ta je pro Stranger Things opravdu zabiják jakékoliv vážnosti, ale nebudeme si nic namlouvat, i ta cesta do hlubin ruské laboratoře nebyla nic úžasného. ... Jediné co bych ještě mohl zmínit je dvojka Nancy a Jonathan, kteří se na konci epizody setkali s přerostlou žvejkačkou v nemocnici, těmto dvoum fandím, tak snad to dají... ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda, která ale postrádá logiku (Rusové maj supertajnou základnu absolutně bez kamer a skoro nechráněnou) a je plná klišé, který mě vyloženě serou (protagonista utíká před záporákem, kterej jde pomalejc než beznohej apod.). Strašně mě sere příběh toho bezzubýho děcka, kterej působí tak strašně nereálně (parta lidí se úplně v pohodě proplíží zalidněnou místností a NIKDO si jich nevšimne, to i hovno vidí líp..). Hodnocení: 4/10 ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Rusáci rozmiestnili magnetické generátory okolo elektrárne. Pod Starcourtom čaká ďalšie Ruské prekvapenie. Mozgožrút a jeho armáda sa pripravujú na finálny útok. Prevedenie: Zdevastovanie chaty v priamom prenose. Všetko okolo Rusákov je tak krásne tajomné až sa mi to páči. Robin je nenormálne dobrá postava. Som rád že zapadá do univerza. Pocity: Opäť jedna z dokonalých častí, čo sa týka atmosféry a posúvania príbehu až ku gradácií. Nemám čo vytknúť týmto tempom dám celú sériu za deň. 96% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konec nechutňárna á la The Blob Chucka Russella z roku 1988, mixnutý s jakoukoliv hnusárnou třeba od Carpentera. Jenže než se k závěru dojde, tak to trošku dře a i když je třeba postava ruského Arnolda vcelku cool, tak se do Stranger Things prostě nehodí stejně, jako celá ta ruská konspirace. Ale nač zbytečně kafrat, buďme rádi za kvalitní seriál, ze kterého je cítit láska ke starým dobrým filmům, na něž najdeme spoustu odkazů a které Duffeři dokázali složit ve funkční celek. ()

boss123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piata epizóda pokračuje v tempe tej predošlej a povedal by som, že seriál sa opäť kvalitatívne posunul. Čo sa týka jednotlivých príbehových línií tak trojka Dustin, Steve, Robin a v tejto epizóde aj Erika zatiaľ vedie. Zároveň, ale nastalo pomerne veľké zlepšenie v príbehovej línií Nancy a Jonathana, ktorá sa začína stávať dosť zaujímavou a som osobne zvedavý, ako sa vyvinie. Tiež ma veľmi bavil ruský terminátor. V tejto epizóde mu tvorcovia dali viac priestoru a podľa mňa sa im tento krok vydaril. Tiež sa mi zdá, že táto séria dostala vyšší rozpočet a na efektoch je to vidieť. Samotné zlo v Hawkins ma každou epizódou stále viac zaujíma. Jediná škoda je len, že ma posledných pár epizód stále moc nebaví Winona Ryder. Snáď sa to zmení. Dúfam. Som veľmi šťastný, že sa seriál počas posledných dvoch epizód zlepšil. Tejto epizóde udeľujem 90% a 5z5 ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • V epizodě zazní píseň „Boogie Man“ od Sida Phillipse. (Duoscop)

Reklama

Reklama