Reklama

Reklama

VOD (1)

Mozkožrout řádí v restauracích v obchodním centru. Dole v temnotě je ale v sázce budoucnost celého světa. (Netflix)

Recenze (87)

M.J 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě 20 minut před koncem jsem byl jasně rozhodnutý, že se seriálem už končím....Ale potitulková scéna to naštěstí všechno napravila... Nejlepší postava si přece nezasloužila umřít! .... Ale neměl někdo důležitý umřít? Myslím si, že jo... ....Někdo na kom mi opravdu záleželo a nakonec nic..:/ ..... Teda až na Billyho, měl jsem ho rád, ale přece jen to byl záporák( ale zatraceně charismatický!)...... Finále se tak neneslo v předchozích výborných dílech... 80% za finále... 90% za celou sérii... ()

OuterFawn 

všechny recenze uživatele

Máme společné trauma, takže co je jedno navíc, že? Full pack of 80`s. Turn around look at what you see in her face the mirror of your dreams make believe I'm everywhere hidden in the lines, written on the pages is the answer to a neverending story. Reach the stars fly a fantasy dream the dream and what you see will be. Lives that keep their secrets will unfold behind the clouds there upon the rainbow is the answer to a neverending story. ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále jak se sluší a patří, atmosférické, napětí od začátku do konce, super monstrum které dostane i dost prostoru a dojde i na city. Závěr je opravdu doják jak prase a potitulková scéna nám dává tušit, že ještě není konec a nejlepší postava seriálu kterou jistě každý oplakal je na živu. No prostě neskutečný finále, které se bude horko těžko přebíjet. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku hotovej avengers assemble (boží). Když Hopperovi v první sérii došly argumenty, obvykle dal někomu do držky. Ve třetí sérii pěsti nahradil kalašnikov. Neverending Story - nevěřícně (pobaveně) otevřená huba a strašně rád si představuju, jak scenárista smíchy mlátí pěstí do stolu při představě, jak z toho bude kdejakej moula vyplesklej. A tak je to s celou třetí sérií - strašlivá jízda, krásně poplatná osmdesátkovým klasikám na poli rodinných dobrodružství i hororů, která je v každým svým momentu přesně tak braková/nostalgická/ujetá/patetická, jak zrovna potřebuje. Kdekdo bude vztekle klovat do klávesnice, jak je to už moc a kde že je ta střídmost a spíše komorní napínavost jedničky, každopádně v tomhle případě můžu upjatosti dotyčných doporučit maximálně samoléčbu v podobě stopky při sledování. Od tvůrců jsme dostali masivní porci práce, jejíž status bude po zásluze kultovní a za níž je kus fenomenálně napsanýho materiálu v rámci fanservice. P.S. příšera byla super prasárnička - čímpak tohle přebijete ve čtvrtý sérii? Za rok odpovim, dík. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

... a pořád to stejné, jako v první i druhé sérii... pořád ty nesympatický fakani s šílenejma xichtama, na který se nedá koukat, děsivě šablonovité, patetické, silácká kecy o prdu a pořád dokola a dokola... určitě bude čtvrtá a pátá série... se stejným scénářem, není třeba nic novýho vymejšlet, je to jako Nemocnice na kraji města.... (jedna hvězda za velmi dobré retro reálie) tak ten konec, ze kterýho stříkal patos a syntetické emoce, to ne, to se nedá ani jsem to nedokoukal, škoda ()

Zajímavosti (11)

  • Když se Eleven (Millie Bobby Brown) v obchodním centru snaží zmáčknout plechovku, teče jí z nosu krev. V další scéně ale u Eleven nejsou vidět žádné stopy po tom, že by jí tekla krev. (Sayko)
  • Americká armáda se ke Starcourtu dopraví ve vrtulnících Bell AH-1 Cobra (ve službě v USA 1967–2001) a Bell UH-1H Iroquois (vyráběn 1956–87). Tento vrtulník byl ve službě od roku 1959. Americká armáda vyřadila poslední stroj ze svého stavu v roce 2016. (J.F.B.)

Reklama

Reklama