Reklama

Reklama

VOD (1)

Mozkožrout řádí v restauracích v obchodním centru. Dole v temnotě je ale v sázce budoucnost celého světa. (Netflix)

Recenze (87)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TOHLE JE VRCHOL SERIÁLU! Neskutečně našlapaný díl, od začátku až do konce. Je to pastva pro oči. Atmosféra by se dala krájet. Má to skvělé, až někdy geniální momenty. SPOILER scéna kdy začne zpívat Dustin pro svoji holku Suzie bylo ABSOLUTNĚ GENIÁLNÍ! V tu chvíli jsem začal plakat štěstím, protože tohle vymyslet, když zrovna zachraňují svět, to prostě nemá chybu. KONEC SPOILERŮ. Jsem zvědavý kam se seriál vydá ve 4 série, jsem ku**a natěšený! Podtitulková scéna dala jasně najevo, že naše oblíbená postava žije, díky bohu. A na závěr, na konci mi nezůstalo ani jedno oko suché. MILUJU TO!! ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku hotovej avengers assemble (boží). Když Hopperovi v první sérii došly argumenty, obvykle dal někomu do držky. Ve třetí sérii pěsti nahradil kalašnikov. Neverending Story - nevěřícně (pobaveně) otevřená huba a strašně rád si představuju, jak scenárista smíchy mlátí pěstí do stolu při představě, jak z toho bude kdejakej moula vyplesklej. A tak je to s celou třetí sérií - strašlivá jízda, krásně poplatná osmdesátkovým klasikám na poli rodinných dobrodružství i hororů, která je v každým svým momentu přesně tak braková/nostalgická/ujetá/patetická, jak zrovna potřebuje. Kdekdo bude vztekle klovat do klávesnice, jak je to už moc a kde že je ta střídmost a spíše komorní napínavost jedničky, každopádně v tomhle případě můžu upjatosti dotyčných doporučit maximálně samoléčbu v podobě stopky při sledování. Od tvůrců jsme dostali masivní porci práce, jejíž status bude po zásluze kultovní a za níž je kus fenomenálně napsanýho materiálu v rámci fanservice. P.S. příšera byla super prasárnička - čímpak tohle přebijete ve čtvrtý sérii? Za rok odpovim, dík. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záverčná epizóda priniesla smrť jednej z najmenej obľúbených postáv, ďalšiu ktorá smrťou nebola kedže po titulkoch to bolo jasné každému a spievanie Dustina a Suzie bolo hodné úrovne Teletabies. Nechápem vysoké hodnotenie na čsfd, ale nato som si už zvykol, avšak záverečný boj s príšerou a opät (ne)uzavretý prechod do sveta Upside down priniesol opäť to isté a trochu sklamal. Pozrieť celú sériu za 1 deň možno nebol najlepší nápad. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Budúcnosť sveta v rukách výnimočných detí. Prevedenie: Epické finále. Boje na všetkých frontoch. Scéna s "Never Ending Story" sa určite zapíše do histórie kinematografie. Pocity: Ja sa zrejme tretí raz budem opakovať ale presne takto si predstavujem ukončenie epickej série. Malo to jednoducho všetko čo to malo mať. A finálna emócia bola o to silnejšia že sa prejavilo dobro aj tam kde by ste to vôbec nečakali. 100% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"There's something I've been wanting to talk to you both about - and I know this is a difficult conversation. But I care about you both very much. And I know you care about each other very much and that's why it's important that we set these boundaries moving forward so we can build an environment, where we ALL feel comfortable, trusted and open to sharing our feelings. Feelings. Jesus. The truth is, for so long, I'd forgotten what those even were. I've been stuck in one place - in a cave, you might say. A deep dark cave. And then, I left some Eggos out in the woods and you came into my life and... for the first time in a long time, I started to feel things again. I started to feel happy. But lately, I guess I've been feeling... distant from you. Like you're pulling away from me or something. I miss playing board games every night, making triple-decker Eggo extravaganzas at sunrise, watching westerns together before we doze off. But I know you're getting older, growing, changing. And I guess... if i'm being really honest, that's what scares me. I don't want things to change. So I think maybe that's why I came here, to try to maybe... stop that change. To turn back the clock. To make things go back to how they were. But I know that's naive. It's just... not how life works. It's moving. Always moving whether you like it or not. And yeah, sometimes it's painful. Sometimes it's sad and sometimes it's surprising. Happy. So you know what? Keep on growing up, kid. Don't let me stop you. Make mistakes, learn from 'em, and when life hurts you - because it will - remember the hurt. The hurt is good. It means you're out of that cave. But, please, if you don't mind, for the sake of your poor old dad, keep the door open three inches." ()

Zajímavosti (11)

  • Ikonická scéna duetu Dustina Hendersona (Gaten Matarazzo) se Suzie (Gabriella Pizzolo) při písni "Never Ending Story" (Limahl) není z technického hlediska proveditelná. Radiostanice jsou takzvané simplexní komunikační zařízení. Čili mohou v jeden okamžik pouze vysílat či přijímat. Proto účastníci používají na konci každého sdělení slovo „přepínám“ (anglické „over“), čímž si mezi sebou předávají slovo. Když tedy oba zmáčknou PtT (Push to Talk) tlačítko, jejich stanice přestanou přijímat a pouze vysílají, takže se vzájemně neslyší. V této scéně Dustin a Suzie přeladí na společný kanál, aby je slyšeli i ostatní zainteresovaní. Ti by v tu chvíli slyšeli pouze Dustina, protože Suzie se nachází o cca 2 000 km dál (pokud by byli zhruba stejně daleko, ostatní by slyšeli jen hlasitý šum). Nejedná se však o neznalost nebo chybu filmařů. Vzhledem k obsahu seriálu je to jen drobný ústupek realitě. (efenberger)
  • Planckova konstanta měla po odvysílání epizody hodnotu 6.62607015. Hodnota 6.62607004, zmíněná v epizodě, platila do 20. 5. 2019 a byla změřena experimentálně. Nová hodnota byla stanovena a má přímou souvislost se změnou definice kilogramu, k níž došlo také v roce 2019. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama