Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fiktivní příběh z konce 90. let o boomu internetového obchodu. Mladý muž zanechá své zaměstnání v Silicon Valley, vydává se za vysněnou prací a pokouší se vynalézt a obchodovat s osobním počítačem za 99 dolarů. Jeho atraktivní sousedka dokáže divy a vzkřísí oboje - podnikání i sexuální apetit. (oficiální text distributora)

Recenze (35)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Až příliš prvoplánová americká teenagerská komedie plná těch nejběžnějších stereotypů a klišé typických pro tento žánr. Navíc se tu v urážlivě vysoké míře humor točí jen okolo samičích kvalit ,,dokyny" (rozuměj partnerky) a střídá se s nejpokleslejší pseudoromantikou spojenou s tímtéž. O hodnotovém žebříčku hrdinů potažmo cílové skupiny diváků netřeba mít iluze. Celé by to snad mělo zachránit usazení do Silicon Valley a tedy zaostření na vizionářství v počítačovém průmyslu. Místo toho tu najdete zase jen kupu klišovitých povrchních představ o jeho fungování. Zbytečný film... ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Fiktivní příběh z konce 90. let a boomu internetového obchodu..Tak bych jen v krátké větě definoval tento svižný snímek, který je natočený podle úspěšné knihy P. Bronsona, scénáře Jona Favreau a Garyho Tieche. I když se vtipem tato komedie moc nehemží, film se hodí k pátečnímu nenáročnému večeru. Závěr = 50% ()

Reklama

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

I pokud o počítačích víte jen to, jak je zapnout a ke klávesnici usedáte s kostkou cukru, nejspíš vám bude jasné, že tenle film je po technické stránce naprostý nesmysl a scénárista na tom byl se znalostmi asi podobně jako vy. Pokud o počítačích něco víte, bude vám to jasné o to víc. Když ale odhlédneme od této stránky, zůstane vcelku průměrná komedie, která zažitým způsobem karikaturuje lidi z počítačového prostředí. Nic, co bychom už stokrát neviděli a mnohdy v o mnoho lepším podání. 40 % ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá komedie o partičce počítačových techniků, kteří chtějí vyrobit superpočítač jen za 99 dolarů. Film rozhodně neurazí, ale také výrazně neoslní, prostě taková standardní humorná podívaná. Je fakt, že film je třeba brát taky s trochou nadsazky, jelikož počítač, kde jsou vzužity tak pokročilé moderní technologie by za takovou cenu sestrojit nešlo. Nakonec musím ještě pochválit tvůrce za velice důmyslný závěr. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Bylo to tady stokrát... Co stokrát? Tisíckrát! Co tisíckrát? Sto tisíckrát! Přesto mě tahle komedie o partičce nerdovskejch sociopatů snících svůj velký americký sen nějak výrazně neštvala. Ethan Suplee a Dawsonovic Rozára snad ani zklamat nemůžou. Alespoň pro mě zmínění dva herci tuhle (místy vtipnou, místy trapnou a hodně omšelou) komedii zvedají z bahna šedýho podprůměru. Závěrem: Koukatelný konzum o nadšencích z garáže, kterému ale chybí nějakej "Smithovskej" říz nebo pravej ajťáckej zápal. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film byl při zkušebním vysílání představen pod názvem The Big Idea. (Cheeker)

Reklama

Reklama