Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (183)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Začátek docela nadějnej a originální. Seagal jako archeolog který se náhodou přimotá k pašování drog, to tady ještě nebylo... Nicméně v půlce filmu se karta obrací a stává se z toho klasická Seagalovská storka o pomstě, takže pak už na nějakou originalitu zapomeňte. Nicméně tento film v produkci Milenium films má přeci jenom aspoň minimální profesionální kvalitu a i když je blbej až to bolí, tak tu máme aspoň solidní porci bitek ve kterých se i objevuje velké sádlo osobně a tady rozhodně ještě nevypadal špatně. Co mě nasralo je to množství debilních a naprosto samoúčelně používaných zpomalovaček. Jinak by akce byla i celkem přehledná, ale místy se ten film snaží bejt až moc cool. Každopádně původní odpad mi v tomto případě přijde poněkud přísný a za těch aspoň pár soubojů a přijatelnou Seagalovu image si to tu 1* zaslouží i když nelze popřít, že v té době měl Stevo ještě rozhodně na víc.20% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Vidím, že tu je nejako málo znalcov :-) Tento film patrí rozhodne k tomu lepšiemu, čo po miléniu Steven natočil. Úvod okolo archeológie je síce absolútne dementný, ale potom začne pravá zábava. (Seagal sa naserie a ide po čínskej mafii). Kamera síce nie je bohviečo, ale akcie je požehnane. Zbytočne sa nekecia, zámienky na rozpútanie bitiek sú sympaticky triviálne a SS nemá problém poraziť ani lietajúcich protivníkov, či spôsobiť, aby protivníci od neho odlietali. Mimochodom do choreografií sú celkom dobre zakomponované Stevenove kopy. Mne to stačilo možno aj preto, že je to na hony vzdialené trápnosti POSLEDNEJ NOCI ako aj nude ČIERNEHO ÚSVITU. Páčilo sa mi to trochu viac ako KÓD SMRTI (Kill Switch). Jednotkou medzi filmami SS po roku 2000 je jednoznačne BEŠTIA... ()

Reklama

PROROK14 

všechny recenze uživatele

5 hviezd tomu nemôžem dať bo nemožem !......5 hviezd som dal Statočnému srdcu a ak by som dal tomuto filmu 5 tak by som srdce hlboko urazil. 4 hviezdy som dal filmom ktoré su o dosť lepšie ako toto.........tomu dávam 3.......Mám rád Seagala a jeho filmy a toto mi nepripadalo až také hrozné ako napríklad Sila úderu čo sa vôbec nedalo pozerať. Je to tupá strieľačka ale taký film pri ktorom nemusím rozmýšľať a len sa bezstarostne dívam si raz za uhorský rok pustím. Takže 55% ()

Lavran odpad!

všechny recenze uživatele

Zolův Zabiják je proti Oblowitzovu dílu nepředstavitelný varietní hudlař! Celá ta děsivá blamáž se odehrává v jakémsi prapodivném bezčasí, kde neplatí ani ty nejzákladnější zákony logiky - svět pro svět. Střihač s režisérem (určitě bezva chlapíci) zřejmě před společnými dýchánky trávenými nad natočeným materiálem požívali nebývale velké množství halucinogenních látek, protože práce jim evidentně šla pěkně od ukájivé ruky. Nebohý scénárista musel celý příběh sepsat za stavu totální ztráty osobnosti a ještě k tomu vzhůru nohama s hlavou v kbelíku s ledovou tříští. Na chudáka diváka se sype olbřímí lavina debilních replik (povětšinou jde o čínské mudrosloví), které zdejší postavy pronáší s naprostým až věrolomným přesvědčením. Vrcholem vší filmařské snahy jsou naprosto odvázané (rozuměj odvázané od reality) "mlátičkové" scény, v nichž je oplácaný Seagal postaven i před takový oříšek jakým je levitující maník na pokraji epileptického záchvatu. Ale s čím by si Steven neporadil! Když už jsem se netěšil na nic jiného, tak alespoň na finální zúčtování s apatickým bossem, který se za celé trvání snímku nezmohl na nic jiného, než na užitečné průpovídky typu "Zbavte se toho profesora! Profesor je problém! Profesor...bla bla bla,", přičemž se jeho banda neschopných noshledů dramaticky měnila v jednu objednávku pro bednáře za druhou. Ukázalo se ovšem, že kromě chorobného tíhnutí k hlavolamům nebylo v bossově ďábelsky chladné mozkovně zhola nic inovativního. A tak veškeré příkladné popkulturní a archytepální příklady ukončily svou kariéru stejně spolehlivě jako se kdysi dávno zavřelo Rudé moře za Mojžíšem. Steven Seagal byl opravdu nenapodobitelný profesor archeologie a těžko na něj budu moci zapomenout! Ano, i ty nejhorší kinematografické zážitky jsou jistou formou zkušenosti, ačkoliv hrozí nebezpečí, že se budou pravidelně vracet v podobě nočních můr. A co nás nezabije, to nás posílí před dalšími podobně zabijáckými sekundanty...:) ()

manonfire odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je soda neskutečná. I Já, který od Seagala čekám jen to nejhorší, jsem se ocitl v jakémsi hodinu a půl trvajícím katatonickém stavu úžasu. To se nedalo nedokoukat. Víte....pokud mám být upřímný.....je to už několik let, ale já tomu dodnes neuvěřil. Dost možná nejhorší film co jsem viděl a to myslím naprosto vážně. 0% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno