Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (183)

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době jsem se kouknul na nějakýho toho novějšího Seagala a opravdu jsem nestačil zírat. Zápletka je něco šílenýho, režisér je asi nějakej nevlastní Bollův brácha (jestli natočí Uwe něco se Seagalem, tak to teprve uvidíme to pravý dno) a choreografie akčních scén je kapitola sama pro sebe. Seagal někam přijde, naběhne na něj nějakej číňan, Seagal do něj strčí a chlápek odlítne na druhou stranu místnosti a už se nezvedne. To je tak většinou všechno,protože Seagal se kvůli pupku už ani neotočí a ten kabát taky dělá svý. Prostě hroznej shit, i když místy docela zábavnej. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Vidím, že tu je nejako málo znalcov :-) Tento film patrí rozhodne k tomu lepšiemu, čo po miléniu Steven natočil. Úvod okolo archeológie je síce absolútne dementný, ale potom začne pravá zábava. (Seagal sa naserie a ide po čínskej mafii). Kamera síce nie je bohviečo, ale akcie je požehnane. Zbytočne sa nekecia, zámienky na rozpútanie bitiek sú sympaticky triviálne a SS nemá problém poraziť ani lietajúcich protivníkov, či spôsobiť, aby protivníci od neho odlietali. Mimochodom do choreografií sú celkom dobre zakomponované Stevenove kopy. Mne to stačilo možno aj preto, že je to na hony vzdialené trápnosti POSLEDNEJ NOCI ako aj nude ČIERNEHO ÚSVITU. Páčilo sa mi to trochu viac ako KÓD SMRTI (Kill Switch). Jednotkou medzi filmami SS po roku 2000 je jednoznačne BEŠTIA... ()

Reklama

manonfire odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je soda neskutečná. I Já, který od Seagala čekám jen to nejhorší, jsem se ocitl v jakémsi hodinu a půl trvajícím katatonickém stavu úžasu. To se nedalo nedokoukat. Víte....pokud mám být upřímný.....je to už několik let, ale já tomu dodnes neuvěřil. Dost možná nejhorší film co jsem viděl a to myslím naprosto vážně. 0% ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Do nebe volající slátanina, která je plná směšných dialogů a těžko uvěřitelných akčních scén. Podle mě byly nejtrapnější ty rádoby drsný proslovy u stolu. Chvílemi jsem se nubránil smíchu. Létající holič mě fakt pobavil. Nejhorší na tom je, že kdybych Stevena někdy potkal, tak bych si s ním rád pokecal, je to docela sympaťák. Bohužel jeho filmová tvorba stojí za starou belu. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Ach jo...za posledni roky jedna z nejvíce hrozných chvil mého života. Takové mrhání času. A jen proto, že se mně nechtělo spát. Kdybych si raději dočetl tu knihu co mám na nočním stolku....říkal jsem si:"Kouknu na nějaké Segalovské finty v boji" a viděl jsem, jak proti sobě placají rukama jakoby zahàněli kupu much. NO A TEN VYGRADOVANÝ KONEC...zpuchloň hodil z okna samorajský meč a tímto přesekl nejslavnějšímu a nejhlavnejsimu mafiánovi hlavu. To byla teda pecka vážení. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama