Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Jack (SAMUEL L. JACKSON) se při pátrání po ztraceném dítěti nešťastnou náhodou stává rukojmím prchajících bankovních lupičů. Hlídáním zajatého policisty je pověřena půvabná milenka šéfa gangu Erin (MILLA JOVOVICH). Mezi oběma se začíná rodit zvláštní vztah, kterým se Jack zaplétá do nebezpečné hry. Může věřit Erininým citům nebo se stává obětí chladnokrevné manipulátorky toužící po penězích? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Takhle lobotomický scénář se jen tak nevidí. !!!Spoiler Alert!!! Jsem rukojmí, ona mě rozváže, že si s ní mám zahrát na čelo, ona položí pistole, já mám volné ruce i nohy, nikdo okolo, hrajeme a pak se nechám zase svázat, ona se jde sprchovat a já najednou strašně musím utéct, takže si přepaluju provaz na plynovým sporáku!!! No co to je? Lepší scénář bych snad napsal i já. Rozhodně bych v něm neměl takovýhle lapsy. O dalších ani mluvit nebudu, tenhle mluví za všechno. Mohl to být docela slušný thriller, protože náběh nebyl špatný, to co však následovalo a s postupující stopáží přibývalo bylo prostě hrozné, avšak nedostavil se u mě takový pocit zmaru jako u posledního Resident Evilu, takže 30 %. ()

Barak 

všechny recenze uživatele

Do kina bych na to rozhodně nešel! Je to prostě film s pár hvězdama na večer, když se doma nudíte. Znovu to však vidět nemusím, i když tam hraje SL Jackson a bezvadná Milla Jovovich. Jinak nic nového nepřináší, občas je to trochu nedomyšlené ten scénář a výsledný dojem nebyl nijak extra špatný. Pro tebe Millo, dávám tři.... 5/10 ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Je teda pravda, že Hra o čas je torchu netradičně pojatý krimi, ale neni to tak hrozý, jak se podle hodnocení může zdát, sice potenciál Jacksona, kterej v něm je, nebyl rolí, kterou měl, moc využitej, ale špatnej nebyl a Milla Jovovich jabysmet.Děj je založenej hlavně na dialozích a ty jsou v rámci možností kvaltní, takže dokážou většinou scén o ničem pozvednout na takovou úroveň, aby se to dalo aspoň skouknout, ale od takových hvězd sem čekal trošku víc, teda hlavně od Jacksona ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Říkal jsme si,že to má sice menší hodnocení,ale přeci jen mě většinou filmy se Samuelem (až na ty nové) nezklamali,ale toto opravdu byla nuda a délce filmu by slušelo maximálně 80 minut.Příběh o tom jak se jeden policajt dostal nechtěně do rukou únosců ,kteří dělají jednu divnou věc za druhou mě opravdu neuspokojila a nikomu tento film nedoporučuji .Za mě celkově 40 % a dvě hvězdy. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Stalo se vám někdy, že jste se vyskytli ve špatnou dobu na špatném místě nebo, že jste k něčemu přišli jako slepí k houslím? Určitě se každému z nás něco podobného stalo. Nejlépe by o takové situaci mohl vyprávět detektiv, kterého výborně zahrál Samuel L. Jackson. Ten se ne vlastní vinou zapletl do velmi nebezpečné hry. Podle názvu jsem si myslela, že půjde o akční popcornovku, která mi nedá až do konce vydechnout. Ale rozehrála se předemnou poměrně kvalitní detektivka s rafinovanou zápletkou. Vůbec mi nevadilo, že Jack hraje na hudební nástroj, pořád je to lepší, než kdyby se věnoval pečení dortů nebo pěstování zeleniny. To by mi k němu nějak nešlo. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Snímek byl natočen na motivy povídky "The House on Turk Street" Dashiella Hammetta. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Montrealu. (Terva)
  • Město Sedbury nemá Imigrační úřad, současně se ve skutečnosti také nenachází na hranicích s USA, jak je tvrzeno ve filmu, nýbrž v severním Ontariu. (Terva)

Reklama

Reklama