Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Zábavná kravinka, která by byla mnohem zábavnější a lepší, kdyby se nesnažila být pokračováním Desperada a (el) Mariachiho, protože Antonio Banderas tu nepůsobí jako zmučený, osudem stíhaný charakter, ale jen jako znuděný vakovlk po odpoledním čaji a tak tu snad víc prostoru důležitostí, prokresleností i tím, kolik času na obrazovce stráví je tou opravdovou hlavní postavou Johnny Depp, který hraje něco mezi svejma divnejma, ale dobrejma rolema z devadesátých let a mezi úchylnými, makeupem překrytými divno-lidmy z éry po Pirátech z karibiku. Je to pořád zábavné, ale asi ne tolik, jako když jsem to viděl v deseti. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"MÁM MU ZLÁMAT PRSTY?" - "UŘÍZNI MU JE." - "JÁ SI DĚLAL SRANDU." - "JÁ NE." Rodriguez nikdy nebyl dobrý scénárista, ale tady už nesere jen na postavy a příběh, ale i na akční scény, kterých je sice hodně a blýsknou se několika fajn vychytávkami a hláškami, ale jsou krátké a nadsazené tak, že už to ani není zábava a tak celý ten hvězdně obsazený béčkový guláš mírně nudí. Určité rozčarování plyne i z upozadění Mariachiho na úkor Deppovy postavy, jeho otravného potemnění a zmelancholizování a odkráglování Salmy Hayek. Každopádně víc mexických akčních filmů! ()

Reklama

Gimli 

všechny recenze uživatele

Jedna hvezdicka je za Johnnyho Deppa a hudbu. Jinak je treti dil mariachi trilogie naprosto nezvladnuty. Vypraveni je zmatene, pribeh zbytecne prekombinovany. Elegance a vtip prvnich dvou dilu jsou ty tam. Akcni sceny (snad krome napadu s okovy) jsou jen horsi verzi jiz videneho v El Mariachim a Desperadovi. Ztrata casu, penez a jedno velke zklamani. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Pokračování, které nedosahuje kvalit Desperada. Akce je ještě krkolomnější a děj ještě zamotanější než v díle prvním. Nemluvě o velkém množství postav, které divákovi uštědří tak akorát pořádný zmatek v hlavě. Neuvěřitelná přeplácanost kulis a kostýmů se ještě unést dá, ale snaha Rodrigueze točit ultracool mě už lezla dost na nervy. Potěší Eva Mendes a Salma Hayek, na které je radost se dívat. Ještě Johny Depp a Banderas jsou celkem ok. Zbytek už je jen průměrně odvedená rutinní práce. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Mexický guláš - to by mal byť podtitul tohoto filmu.... Po zhliadnutí Desperada, som od Rodrigueza očakával opäť akčnú pecku so skvelým strihom a báječnou hudbou. Ostala len hudba ... aj to len vďaka chytľavým mexickým gitarovým melódiám. Počas celého filmu som mal pred očami chaos, nedokonalé akčné scény, v mnohých momentoch až preštylizované. Pod chabé hodnotenie sa podpísal scenár. Ale aký scenár, také hodnotenie. Škoda ho. Bola to premárnená šanca, ako nadviazať na úspech Desperada ....... ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj celé jeho natáčanie prebiehalo v Mexiku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama