Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Pokračování, které nedosahuje kvalit Desperada. Akce je ještě krkolomnější a děj ještě zamotanější než v díle prvním. Nemluvě o velkém množství postav, které divákovi uštědří tak akorát pořádný zmatek v hlavě. Neuvěřitelná přeplácanost kulis a kostýmů se ještě unést dá, ale snaha Rodrigueze točit ultracool mě už lezla dost na nervy. Potěší Eva Mendes a Salma Hayek, na které je radost se dívat. Ještě Johny Depp a Banderas jsou celkem ok. Zbytek už je jen průměrně odvedená rutinní práce. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tohle není ten Rodriguez jak ho znám. Tohle není ten Desperado jak ho znám. Tohle není ta Salma jak ji znám. Takhle to dopadá, když režisér šlápne úplně vedle, než kam měl namířeno. Abych řekl pravdu, trošku jsem se ztrácel v ději. Na rozdíl od Desperada je tady až příliš mnoho postav a dějových linií. Ne příliš povedená hudba a akční scény už také nejsou co bývaly. Navíc herci jako Danny Trejo už by se objevovat neměli, proč? To je snad každému jasné, nebo alespoň těm, co viděli Desperada... Nemůžu si pomoct, ale průměr je to, co si Rodriguezovo dílko zaslouží. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Největší problém? Strašná přeplácanost a slabej nepoutavej příběh. Je sice pěkný, že tady hraje Depp, ale tak trošku strhává na sebe moc pozornosti a válcuje všechny kolem a na Banderase nezbývá skoro žádný místo a Banderas je pro tuhle serii něco jako Arnie pro terminátora, bez něj to prostě neni ono, sice se taky objevuje celkem často, ale díky přeplácanosti příběhu to moc dobře stejně nepůsobí, nicméně pár povodenejch scén Rodriguez přece jen vymyslel a Banderas si slušně zastřílel tim svým kanónem. taky mě dost zamrzelo, že Rodriguez úplně vypustil Salmu Hayek, taková škoda. No aspoň, že do příběhu nějak vpasoval Evu Mendes, ale Salma je Salma, to se nedá nic dělat, ty malý flashbacky do Desperada opravdu nestačí. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky jsou pro tenhle film docela dost, ale počty jsou úplně jednoduché: jedna pěticípá pro Jeníka Deppa, jednu si podělí Banderas, Dafoe, Rourke a Trejo, půl hvězdičky za akční scény a čtvrt hvězdička za ten balast okolo. Podruhé už ne, Robertku, kromě hvězdného obsazení se nepovedlo fuckt skoro nic. 57% ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Robert Rodriguez .. Nevím, kde by tento flick skončilo bez Deppa a hudby. Abych se přiznal, scénář a politika v něm mi nijak nevadila, ikdyž vyprávění bylo přeci jen trochu zmatené.. Ale akční scény, ty mě nebraly téměř vůbec! Už v Desperado mě nudilo pořád to stejné - jeden proti 'stu', všichni stříly ale jen El se strefuje (a nejlépe rovnou do hlavy). Tohle jsem ještě přežil Tenkrát v Komandu, od te doby to moc nemusím.. 50%. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj celé jeho natáčanie prebiehalo v Mexiku. (MikaelSVK)
  • Meno "El Cucuy" je slangovým názvom pre Chupacabru, modernú latinskoamerickú mýtickú bytosť, ktorá údajne po nociach vysáva krv kôz a oviec cez ich krk. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama