Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

POMO 

všechny recenze uživatele

Ešte viac cool a štýlové než Desperado, ale so zbytočne prekombinovaným a hektickým príbehom, v ktorom niet času na to najdôležitejšie - dôkladne rozpracovať postavy, na ktorých má film stáť. Celý čas sa iba niekto s niekým na niečom tajne dohaduje, alebo po niekom strieľa. Robert Rodriguez sa do 80 minút pokúsil narvať trojhodinový materiál a výsledkom je zbrklý a miestami nechcene strnulý patlanec, vhodný skôr pre fanúšikov Spy Kids, než Desperada. ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Na scénáři se evidentně nepodílel jeden člověk, ale Rodriguez si jich přizval rovnou deset. Jistě, kdyby pan režisér místo mrkání po Salmě Hayek alespoň zamakal na akci a atmosféře, dal by se odbytý příběh přejít. Nestalo se. Vrcholem je závěrečná rozepře, kdy se městem proháněj džípy, vzduchem frčejí náboje do poskakujících kaskadérů a celý se to tváří jako děsně švihácká akce, jenomže u toho „tváření se" film i zůstává. Obávám se, že tenhle zmetek by nezachránilo ani sto Johnny Deppů. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film zachraňují jen hodně ulítlé přestřelky. Rodriguez uměl vždy s bravůrou sobě vlastně odhazovat těla po každém zásahu metry daleko. Kromě tohodle, ale už další eso v rukávu nemá a to přestože má k dispozici libovou porci kvalitních herců. Příběh o jedné takové revoluci po mexicku mě nechává zcela klidným. 55% ()

forsberg 

všechny recenze uživatele

Depp exceluje, Salma pořád krásná, Dafoe bezva záporák, hudba šlape jak o život...a do toho se motá zoufale ztracená Banderasova postavička, děj klopýtá od ničeho k ničemu a od všeho ke všemu...Určitě existuje spousta horších filmových dvojek...ale taky dost lepších. What do you think? I don't think, I drink. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky jsou pro tenhle film docela dost, ale počty jsou úplně jednoduché: jedna pěticípá pro Jeníka Deppa, jednu si podělí Banderas, Dafoe, Rourke a Trejo, půl hvězdičky za akční scény a čtvrt hvězdička za ten balast okolo. Podruhé už ne, Robertku, kromě hvězdného obsazení se nepovedlo fuckt skoro nic. 57% ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

Reklama

Reklama