Reklama

Reklama

Zmutovaná rajčata opouští pole a začínají napadat lidi. Vláda USA vše tají a povolává do boje tým vědců a malou elitní vojenskou jednotku, aby čelily vražedným rajčatům. Všechny snahy o potlačení rajčat selhávají a rajčata se naopak vyvinou do větší výbušné formy. Nakonec propuká panika, lidi čelí tvrdému útoku rajčat a USA povolává armádu. Po krvavo-kečupovém boji armáda prohrává a osud lidstva se zdá být zpečetěn. Hlavní hrdina na poslední chvíli objeví slabinu rajčat a s hrstkou přeživších se mu podaří zachránit zbytky civilizace. (merlinovic)

(více)

Recenze (43)

igi B. 

všechny recenze uživatele

No, jestli tohle měla být paradajková parodie na vymývání mozků televizním pyré, děsí mě, co až do toho vlítnou okurky. Asi nastane věčná okurková sezóna a dámy vykoupí všechny pánské ochrany... Že plácám bláboly? To asi proto, že tenhle kečup byl sám jedním velkým blábolem. I když pár dobrých lekrací tu bylo, úplně k vylekání... %-o - - - P.S. A co na to papriky? ;o] . . . Howgh. - - - - - (Poprvé viděno 2.11.2011 na tv >prímatomatůl< , hodnocení 267., komentář zde jako třiadvacátý - 3.11.2011) ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Videl som to celé, musím povedať, že úplný odpad to ale nebol. Pár krát som sa schuti zasmial, dosť veľa dobrých nápadov tam bolo, že napr. FVI - Federal Vegetable Investigation, atď... celkovo to vidím na cca 20% :D ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kombinace nespavosti a mizerného nočního televizního programu se dnes doopravdy nevyplatila. Vraždící rajčata mě málem zabila nudou, což je prostředek tak brutální, že jej může beztrestně používat snad jen zelenina. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Tak on to není první díl... Začátek vypadal, že pujde spíše o nějakou parodii, ale postupně, jak přicházely "vtípky za vtípkem", debilní děj, hrozné efekty a trapný rajčata, tak šla křivka rapidně dolů. Nebavilo mě to. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Vcelku zdařilá komedie, řekl bych. Už jen ten název - a samotný námět - je něco tak šíleného, že se směju ještě teď. Tenhle typ filmů je nutné podle mě hodnotit v rámci žánru - je jasné, že nemůžete po vraždících rajčatech chtít něco jiného, než aby vás pobavila. Dávat tomu odpad mi silně zavání takovým tím salonním pozérstvím, které mi je protivné. Útok vraždících rajčat obsahuje celou řadu skvělých fórů a místy jsem se upřímně zasmál. Co víc chtít ke štěstí? Snad už jen jednu dobře vychlazenou Bloody Mary :) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Už podle názvu musí být každýmu jasný, že nepůjde o žádnou světobornou filmařinu natož pak o intelektuální zábavu. Ti co mají všech 5 pohromadě tak ti to pochopí a dívat se na to nebudou. Kdo to nepochopí a i přesto do toho půjde s očekáváním solidního filmu tak pak tady akorát hází odpady či jedno hvězdičkový hodnocení. I samotní tvůrci ví, že to je blbost na n tou. Ale i takový ptákoviny(slušně řečeno) si najdou svý příznivce. A já jsem jeden z nich. Zabijácký rajčata to už je vtipný samo o sobě. Fascinuje mě co všechno už jsem viděl v roli killera. Na závěr jen dodám, že už jsem viděl povedenější a vtipnější ujetosti ale 3 silnější hvězdy si to zaslouží. Škoda z těchto rajčat se dalo vymačkat určitě víc. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, celá série o vraždících rajčatech je jedno béčko vedle druhého... Zatímco u prvního dílů se tvůrci snažili o vážné vyznění, od druhého pochopili, že tudy cesta nevede a udělali z rajčat parodii... Sice ne úplně vtipnou, plnou béčkových herců a mnoha nudných scén, ale samotný nápad o vraždících rajčatech je natolik ujetý, že nemohu dát u žádného dílu odpad... A když v tomto díle připočtu několik skvělých parodujících scén na slavnější horory a geniálního Seana Astina, vychází mi z toho poměrně koukatelná záležitost... Samozřejmě záleží na míře úchylnosti vašeho smyslu pro humor... Já ho mám úchylný dost... Myslím tím, smysl pro humor... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jo tohle jsem viděl jako menší, vůbec jsem nevěděl o co jako jde. Protože přeci jenom znalost starších filmů je zde výhodou. Ale i tak se mi to dříve dost líbilo dneska už sice o něco méně, ale přesto všechno je to stále nostalgie a povedené béčko. Některé parodické scény jsou parádní a rozesmály mě. S některýma už to bylo horší. Astin jako šílenej vědec je ale geniální. ()

jerry12 

všechny recenze uživatele

15%. Nemůžu se rozhodnout. Jestli do tohoto filmu někdo investoval, aby zesměšnil hollywoodskou snahu vytřískat peníze snad z každého druhého námětu, pak je to dokonalé dílo hodné muzejního uznání. Je-li to však myšleno vážně, pak se obávám, že tvůrci buď už hodně dlouho něco berou, a nebo by něco měli začít brát. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Ahaaaa, tak toto bol ten horor, kde vrazdili paradajky. A dlho predlho som uvazoval, ze ako sa len ten film volal ........ ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Námět je vtipný prvních 10 minut, pak už nijak negraduje a jede se to nejobyčejnější schéma z nejobyčejnějších. A nedopadne to nijak jinak, než že to strašně nudí, je to málo bizarní a všechny vtipy zní poněkud unyle. Mít to pod palcem Troma, vzniklo by s největší pravděpodobností něco povedeného, ale takhle to může soutěžit jen o nejpromarněnější komediální potenciál všech dob. 1* ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Naprosto stupidní a šílené, scénář pravděpodobně vzniknul z rozlité písmenkové polévky, ale lhal bych, kdybych tvrdil, že jsem se párkrát po chuti od srdce nezasmál :) Insejn, krejzy, brejnvoš. ()

pursulus 

všechny recenze uživatele

Čestně a bez pomlouvání.¬         John de Bello si na vraždících rajčatech založil tvůrčí kariéru. Celovečerních těch snímků vznikla pod jeho vedením už pěkná řádka, navíc si sám ty příběhy píše, to je vždycky lepší, než kdyby mu to zkazil nějaký ten trouba. Taky na IMDB mu "rank" jede pěkně nahoru, to znamená, že se můžem' těšit na další díly o rajčatech. Zlý a nepřející novinář by jistě připomněl, že právě za "Útok vraždících rajčat" byl Bellův ten snímek nominován do jedné ze soutěží o nejhorší snímek roku. Nesdílím názor onoho pomyslného (avšak, jak víme, přece velmi viditelného) novináře, ani těch, kteří snímek takto nominovali, a řeknu vám vlastní definici tohoto snímku: Profesionální odpad.¬                 Ano; možná, že jiná rajčatová díla pana Bella jsou odpadem; ale "Útok" je rozhodně profesionální. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Málo kdy se poštěstí vidět takovouhle debilitu. Už jen ten výchozí nápad - vraždící rajčata! To fakt nemá chybu. Film je těžký béčko, řekl bych hrdý a přiznaný béčko. Tvůrcům nešlo o nic jinýho, než natočit co možná největší kravinu (viz závěrečný titulky, takový jsem ještě neviděl). Aspoň tak na mě film působí. Film občas pobaví a některý parodický šlehy se docela povedly. Filmu přesto asi v půlce dochází dech. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy se daj hodnotit buď "odpadem" nebo "plným počtem" - nic mezi tím (záleží na vašem momentálním rozpoložení a sympatiím k danému žánru/látce), prostě je to minimálně stejně dobrý jako ten název! "Útok vraždících rajčat" je hodně ujetá variace na "Critters" nebo "Gremlins" (záměrně nepoužívám obrat "parodie", neboť i oba zmíněné filmy jsou svým způsobem parodií), nicméně mě to fakt sedlo a bavil sem se při tom královsky - škoda, že hledání DVD s touhle peckou v příhrádce půjčoven = hledání archy úmluvy... ()

Reklama

Reklama