Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

mab 

všechny recenze uživatele

Pokud se přenesete přes tak nějak předem tušený přeromantičnělý konec a zamhouříte oka nad motivem, který rozhodně není originální a sami francouzi ho v posledních deseti letech použili nejméně 3x, tak se musíte jako já královsky bavit. Komedie v podstatě nemá hluchá místa a vtipný je od začátku do konce. Jak už psal kdosi v komentářích, po současných francouzských komediích založených na multi-kulti-4%-mega-giga sluníčkových tématech nebo slabých scénářích ala Kemping 1+2 tohle beru jako návrat ke starým dobrým francouzským komediím jaké dokázal vytvářet například můj oblíbený Francois Veber. ()

Blueeyes 

všechny recenze uživatele

Taková milá francouzská rozjařenost. I přesto - nebo právě proto? - že spousta vtipů obnášela velmi nehezké zácházení s malými zvířátky :-) Je to trochu pešek, když se profesionální lhář a podvodník z povolání zamiluje do té, pro kterou je pravda vším. To pak nakonec jedna malá lež stíhá druhou, věci se komplikují a najednou je z toho obří koule nedorozumění, zamotávek a složitých situací. Provedení typicky francouzské, ztřeštěné, bláznivé a v rychlém tempu. Mě to bavilo. Je to inspirativní dílo. Přísahám, že tu sázku s hrou na jelena na noční vozovce jednou vyzkouším. A hrozně si to užiju :-). ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Ne tak vtipné jako, "Co jsme komu udělali", ale i tak rozhodně nadprůměrná komedie. Humorem nabité scény, velmi dobré obsazení, slušná muzika, režie i scénář. Mně osobně pouze vadila místy lacinost a lascivnost některých scének, včetně toho ze zvířecími aktéry. Dokážu si představit, že to spoustu blbečků napadne napodobit. Za to dávám jednu hvězdu dolů. ()

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Už dlho som sa takto spontánne nezasmiala. Po (K)lamačovi sŕdc som dúfala v niečo super a dostavilo sa to. Originálny nápad a skvelý scenár. Niekedy to má také gýčové romantické tendencie, ale čo v živote nemá? Za 90 minút dokázali spraviť paródiu na toľko známych filmov, že som len žasla. Thor, Star Wars, X-men, všetko, čo mám rád alebo, čo všetko sa môže pokaziť aj napriek dokonalému plánovaniu a rokom praxe. 5* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tohle Francouzům jde. Námět sice není nový, ale Lacheau tady chrlí nápad za nápadem a gagy, kterými je celý film protkaný, tady na sebe krásně navazují a nepůsobí nijak násilně. Romantická linka tu byla samozřejmě nutná, ale i ta působila citlivě a konec jí tak trochu zabil, samozřejmě v pozitivním slova smyslu. Herecky parádní a Elodie Fontan byla kouzelná až to bolelo. Dlouho jsem se takhle nenasmál. 90% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • Ve filmu je vtipně ztvárněn souboj se světelnými meči v karavanu, známý z filmové série Star Wars. (Yoshimitsu)
  • Philippe Lacheau strávil osem mesiacov dodržiavaním diéty a fyzického tréningu, aby nabral 8 kg svalov pre rolu Nickyho Larsona. (Zeker)
  • Natáčení začalo v dubnu 2016 a skončilo na konci července. Natáčelo se v Paříži, v Cannes (hotel Martinez) a jeho regionu a v L'Étang-la-Ville. (bianci)

Reklama

Reklama