Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas a Marcus čelí démonovi, který ovládá Cindy a zabíjí lidi v nemocnici, kam byla Cindy navzdory jejich námitkám odvezena. Andyho dům mezitím musí čelit temným silám, o kterých nemá Andyani tušení... (TV Prima)

Recenze (5)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"V lese niečo je." Sorry, ale musím dať len 40%. Nie je to zle nakrútené, John Cho je sympaťák, Ben Daniels je lepší Gary Oldman, než ozajstný Gary Oldman, zlovestné náznaky blížiacich sa hrozných, strašných vecí správne znepokojujú a vracia sa aj môj obľúbenec z prvej série Kurt Egyiawan. Ale zároveň je to dosť nuda, sprisahanecká linka s katolíckou vrchnosťou ma nebaví a zatiaľ to skôr prešľapuje z nohy na nohu, než aby to patrične razantne šlo dopredu. Uvidíme, čo bude ďalej, každopádne to zatiaľ s druhou sezónou nevzdávam - aj prvá sa začala troška opatrnejšie a pomalšie a nakoniec z toho bolo fajnových 70 - 80%. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prekonáva prvú sériu v mnohom. Pričom aj prvá séria bola veľmi dobrým zárezom do celej mytológie exorcistu. Ale tam, kde sa prvá séria snažila o prepojenie a posunutie hlavnej línie ďalej.. v druhej sa línie vetvia a postavy, ktoré tu máme sú zaujímavejšie aj funkčnejšie. Vývinom prešli aj obidvaja hrdinovia a celé sa to nesie vo veľmi znepokojivom a napínavom háve. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tempo malinko zvolnilo, resp. ke slovu se opět dostává snaha integrovaných rozvrátit církev. Pořád je to ale vcelku zručně propleteno s linií Marcuse a Tomase a děním v domě na ostrově. Je otázka, zda a jestli se linie opět seběhnou v nějakém zajímavém finále. Snad mají tvůrci dost rozumu, aby ten skvělý rozjezd nezahlušili zbytečným pletichařením(byť to je nejfunkčnější nástroj ďábla) a nabídnou v dalších osmi dílech něco nového. Každopádně příběh z pěstounského domova má velmi našlápnuto...potenciál je tam veliký, stejně jako jiskření mezi Tomasem a Marcusem. Postava Tomase tady konečně vyrostla a dít se s ní může ledasco zajímavého. ()

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filmári zjavne nezvládajú ponúknuť divákovi v atraktívnom podaní niekoľko dejov, ale v S02E02 sa snaha uprieť nedá. Nudné tliachanie mi pripomína začiatok prvej série, keď som márne čakal až sa seriál rozbehne... v druhej sérii keď už viem o čo ide mal by mať príbeh svižnejšie tempo. Tempo však nechýba pri exorcizme Cindy... ovšem z celkového pohľadu to bola len obyčajná mäsiarčina. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle beru všema deseti. Učebnicový příklad posednutí a toho, co může být za oponou. Nevím, kam to hodlá směřovat, ale baví mě všechny dějové linky. Jen tak dál, je to úplně jiný než první série. Zatím i lepší. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama