Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Myš se připojila k Marcusovi a Thomasovi při vymítání ďábla z Andyho, který už boj proti démonovi skoro vzdal. Dokáží ti tři démona zničit, než se na ostrov dostane policie...? (TV Prima)

Recenze (5)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejslabších dílů. To finální vymítání a tak vůbec...na to, že mělo jít o vyvrcholení skvěle odstartované řady, působil tento díl trochu odfláknutě. Vysloveně jsem zklamaný, že to občasné zdržování a oddalování závěrečné konfrontace s nejsilnějším démonem s jakým se setkali, nakonec končí moralizováním a happyendovským koncem. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužiaľ, nerozbehlo sa to. Čakal som do poslednej časti, kedy druhá sezóna KONEČNE chytí dych... a nič. Hoci treba jedným dychom rýchlo dodať, že ak je nejaký diel vydarený, tak asi naozaj až ten posledný. je smutný, je dojemný (finálne pestúnstvo a tlmočenie toho, čo povedal John Cho), uzatvára veci. Predsa len, hoci druhá séria sklamal, mňa určite, tak sme s postavami strávili 10 dielov, čiže koncové lúčenie napriek celkovému sklamaniu MÁ niečo do seba. ()

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledný diel nepriniesol nič zaujímavé a úžasné, jediná pozitívna vec je tá, že filmári sa vyhli fraške akú sme mohli vidieť na konci prvej série. Značná časť minutáže sa odohráva vo víziách a snoch, ktoré svojou úrovňou sú vhodné možno pre druhotriedny horor. ()

Reklama

Reklama