Reklama

Reklama

Co na tom, že Rose (Allison Williams) je bílá jako stěna a Chris (Daniel Kaluuya) černý jako noc? Žijeme přece v jednadvacátém století, kdy je boj proti rasové nesnášenlivosti přece už dávno dobojovaný a na smíšené páry se skrz prsty nedíváme. Minimálně Roseini rodiče Missy a Dean jsou na Chrise od prvního momentu nesmírně milí. Vadí jim snad jen to, že si přítel jejich dcery tu a tam zapálí, ale to s barvou kůže přece nesouvisí. Psycholožka Missy dokonce Chrisovi nabídne, že ho jeho zlozvyku zbaví pomocí hypnózy. Byl by to ráj na Zemi, kdyby se dva zdejší černošští zaměstnanci nechovali tak podivně. A kdyby se zvláštně neprojevoval i další muž černé pleti, který během víkendu dorazí na návštěvu. Náznaků, že všechno není v úplném pořádku, postupně přibývá, a Chris se rozhodne vzít nohy na ramena. To, co následuje, překoná jeho nejčernější noční můry a všem divákům v kinosále připraví naprosto nečekaný a nezapomenutelný zážitek. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

mzss1

tak já sem o filmu nic nevěděl, a to co sem viděl, bylo pro mně naprosto šokující a zničující a si horší jak Waca !!!! :D

na příspěvěk reagoval mzss1

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

mzss1

a to se mi na tom právě líbilo, zatím co tři čtvrtě filmu, si se mnou film pohrával vo co jako že jde, tak ten závěr mně úplně dorazil, to je jako kdyby umělec nakreslil nádherný obraz a pak ho mačetou rozsekal, nicméně si horší jak Waca ten dal tři :D

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

mzss1

no jen to zkus, né hned, ale do budoucna, navíc u The Invitation tě posledních pět minut totálně znásilní :D ale jako na dřevo :D

na příspěvěk reagoval mzss1

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Finální zápletka to prostě úplně zabila. :D A to mě to relativně bavilo. :) Sice to už bylo takové roztahané, ale říkal jsem si, že konečná zápletka bude prostě typu, že bude Kaluuya nějak odeklet z té hypnozy a bude to. A ne z toho udělat takový hloupý masakr. Ani úsměvné mi to ke konci bohužel nepřišlo. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

mzss1

že černoši sou fajn a je třeba si je získat, jako pracovní sílu, na sex a nebo na orgány, prostě novodobé otroctví. Nicméně teď  ti Psychor pošle žádost o přátelství a bude se dušovat že měl vlastně pravdu 

 

 

Jakožto zdejší hororový expert jsem zde v diskuzi poukazoval na snadnou ovlivnitelnost mainstreamového publika již před několika měsíci. Většina rozpočtu Get Out byla investována do PR a reklamy, díky čemuž se podařilo vytvořit kolosální bublinu. Navenek působí velkolepě, ale stačí jeden špendlík v rukou hororového specialisty, jenž velmi rychle odhalí tvůrčí prázdnotu. Get Out kráči ve šlépějích ostudného Blair Witch Project, který svou nekvalitu zamaskoval obdobným způsobem.

na příspěvěk reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Asi patřím do jiného vesmíru, docela jsem se na toto těšil a ve výsledku je to hrozná hovadina. Těm kterým to sedlo závidím. ;) Mě ale celá finální zápletka přišla úplně blbá (neříkám, že tam byli nelogické díry), ale absolutně to šlo mimo. Dokonce musím konstatovat, že tak mizerný pocit z filmu jsem dlouho neměl, hlavního hrdiny mi bylo ke konci docela líto. Fakt nechápu co chtěl básník říci. 76%? Hm. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Jakožto zdejší hororový expert jsem zde v diskuzi poukazoval na snadnou ovlivnitelnost mainstreamového publika již před několika měsíci. Většina rozpočtu Get Out byla investována do PR a reklamy, díky čemuž se podařilo vytvořit kolosální bublinu. Navenek působí velkolepě, ale stačí jeden špendlík v rukou hororového specialisty, jenž velmi rychle odhalí tvůrčí prázdnotu. Get Out kráči ve šlépějích ostudného Blair Witch Project, který svou nekvalitu zamaskoval obdobným způsobem.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

 (hodnocení, recenze)

co to bol za hype? priemerny film, ktory vykradol snad 10 filmov. lizli to rasizmom, nech to ma novy rozmer, lebo takych filmov tu uz bolo na haldy. neoriginalne, utahane, znervoznujuce. ved reziser urobil remake filmu Kľúč: http://www.csfd.cz/film/182285-klic WTF???? sa nehanbi? ten bol aspon originalny a dobre sa na neho pozeralo. ludom uz drbe z tej propagandy. keby bol hlavny hrdina biely, tak tento film skonci v modrej. 

na příspěvěk reagoval Psychor

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

super film ..nie len horor ale aj film ako celok ..len to čo ma najviac zaujímalo sme sa nedozvedeli ..akú mala tá rodina na to motiváciu ...prečo sa rozhodli, že toto budú robiť a prečo to tak robili ..inak dosť orignálna vec

Související novinky

Hororoví mistři spojí síly

Hororoví mistři spojí síly

19.11.2022

Když se ve filmovém byznysu řekne fúze, většinou z toho nepramení moc dobré zprávy, viz studio Warner Bros. Discovery. Ta následující by ale přece jen mohla být výjimkou. Produkční společnosti Jasona… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Tvůrce Uteč a komediální Černé zrcadlo?

Tvůrce Uteč a komediální Černé zrcadlo?

03.07.2018

Jordan Peele má po svém debutovém hitu Uteč najednou plné ruce práce. Na jedné straně tu jsou projekty pro Amazon, dále jeho vlastní filmy pro studio Universal, a teď se čerstvě upsal epizodní sci-fi… (více)

Tvůrce Uteč míří do televize

Tvůrce Uteč míří do televize

07.06.2018

Amazon Studios obchodního magnáta Jeffa Bezose pokračuje ve své cestě k televizní nadvládě a po koupi práv na televizního Pána prstenů teď čerstvě podepsalo exkluzivní smlouvu s režisérem a… (více)

Reklama

Reklama