Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V zoufalé snaze utéci náhlé pandemii se Andy (Martin Freeman) a Kay (Susie Porter) schovávají na hausbótu s jejich jednoroční dcerkou Rosie. Stanou se ale oběťmi útoku, při kterém Kay zemře a Andy je infikován a zbývá mu jen 48 hodin, než se transformuje do jednoho z těch, kterým se tak dlouho snažili unikat. Andy se proto sám musí vydat na riskantní cestu k nalezení nového opatrovníka pro své dítě. (Eleazar)

(více)

Recenze (88)

xmy 

všechny recenze uživatele

V zombie žánru je Cargo opravdu něco jiného, bohužel mě příliš nebavilo, i když tento nápad se musí ocenit. Zprvu dobré, později se děj trošku vlekl a bylo to takové nemastné, neslané. Též mi přišlo trochu zvláštní chování postav. Martin Freeman jako tradičně velmi dobrý. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení! Zombie filmům se jistou dobu vyhýbám, protože jsou na jedno kopyto a už mě nebaví. Jenže tady je Martin Freeman a já to zkusil. Udělal jsem dobře. V žádném případě nečekejte prvoplánový horor ( takové to mózký ). Tedy ne že by se tu nevyskytovali potácející se zombíci, ale je to spíš rodinné drama a ti nemrtví jsou tu jen tak mimochodem, ikdyž samozřejmě hrají zásadní roli. Takže nechci říct, že tvůrci našli cestu, ale jeden malý, nevyšlapaný chodníček to je. Freeman pochopitelně na jedničku a samotný závěr je nadějný, což v podobných filmech nebývá zvykem. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Nie úplne typická zombiekovka, ktorá síce postráda klasické hlúpe rozhodnutia a prehnané boje s neschopnými zombíkmi, ale aj tak by som uvítal menej sentimentálnosti a zbytočného naťahovania. Predchádzajúci kraťas to pekne zhrnul do 5 minút, v celovečeráku sa veľakrát iba zbytočne zabíjal čas. ()

Waldir 

všechny recenze uživatele

Ukážkový príklad toho, že nie každý námet je hodný celovečernej minutáže. Tam kde pôvodný krátkometrážny Cargo exceloval, tak tu celovečerný Cargo nefunguje v dôsledku spomínanej dĺžky, ktorá tvorí spolu s nenapaditým scenárom hlavný problém. Väčšina scén a postáv je vo filme len do počtu a preto aby tam jednoducho bola, neprispievajú pre vývoj príbehu žiadnym zásadným spôsobom. Dve hviezdičky dávam za atraktívny výber lokality a Martina Freemana. Netflix je čo sa týka produkcie filmov prekliatý, ale pevne verím že ma raz niečím tvorcovia prekvapia. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Ale no tak! Svět prožívá zombie apokalypsu, ale téměř nikdo se nemá čím bránit, chodí si tam jako kdyby se nechumelilo, lidi nechávají dveře dokořán a nabizeji postel infikovanym... Jednoduše řečeno, nedává to smysl, a bohužel ani nepřesvědčivý výkon Martina Freemana tomu moc nepřidá. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Určitě jsem čekal výpravu nabitou dramatem a pár scénami se zombíkama. Jejich nešťastnou situaci jsem moc neprožíval, dokonce mi častokrát přišlo, že ani postavy samotné si ze svých nesnází nedělaly hlavu. Třeba někoho kousne zombík a postava, ani nebrečí, nevyšiluje, prostě se tváře úplně v pohodě jako, že se nic neděje. To jsem vůbec nechápal. Zde špatné herecké výkony až zarážely. Nad jejich reakcemi kroutím hlavou i teď. Rozhodně také mohla být zvolena kratší stopáž, protože samotný film byl po dějové stránce pustý a osobně mi přišlo, že ani do zombie žánru nepřinesl nic svěžího. Vyhodnocení: Po 50 minutách jsem se začal nudit, ale dal jsem tomu šanci a dokoukal to :/ ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Před nějakým časem jsem viděl originál, kraťas "Zásilka". Můj komentář zněl: "Dejte jim 100 milionů! Na tohle chci jít do kina!". Takže teď bych měl být teoreticky nadšený a rozplívat se nad tímto fantastickým filmem. Jenže ani náhodou. Jeidná zajímavá věc v Cargu je Martin Freeman. Ten něco přes hodinu umírá, chodí a hledá nějaký hodný lidi (a že jich není hodně). Prvních dejme tomu 30 minut to ještě jde. Snažíte se přistoupit na pravidla toho zničeného světa, jenže v momentě, kdy dojde k autonehodě, to jde šíleně z kopce. Sledujete hodinu trvající nudu, kde se vůbec nic neděje! Freeman jde, je mu blbě, někoho potká, pokecají, probudí se, jde dál. A tahle to funguje doslova a do písmene až do konce. Podívejte se na sedmi minutový originál, ušetříte si čas, pocítíte tu atmosféru a pak si pusťte něco jinýho. Cargo za to nestojí. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Priemerný mix zombie/postapokalyptických filmov. Nič extra, nijak zvlášť originálny, bola to variáca na mnohokrát natočené. Ale pozrieť sa to dalo. 6,1/10. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Celý příběh se točí okolo toho, že Andy je pitomec, který se do postapo světa plného zombíků fakt nehodí. Takže udělá fatální pitomost, která je tak blbá, že mu to až přejete. No a zbytek filmu se z toho snaží vyhrabat, jenže je to prostě tele, takže to není vůbec jednoduché... Hlavní problém filmu spočívá v dramaturgii. I průměrný díl TWD je napínavější než celý tento film. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Tak po vynikajícím a dojemným kraťasu došlo na celovečerák a ten bohužel nedopadl úplně tak jak jsem očekával. Herci jsou skvělí, nádherná příroda Austrálie a postapokalyptický příběh se zombíky. Kde je tedy problém ?! Úplně chladný zpracování naprosto dokonalýho námětu. Otec, kterýmu zbývá pár hodin života, než se z něj stane zombík musí dostat do bezpečí své dítě, z tohodle šlo udělat naprosto nervydrásající a emociální mazec, v což jsem doufal. Ale ono je to docela v klidu, na pár problémů hlavní hrdina narazil, ale překonal to bez větších potíží nebo to na mě aspoň tak působilo. Nevím no, ale já přijít o manželku, bejt infikovanej a vědět, že mám dva dny na to abych zajistil bezpečí svýho mimina, tak bych z toho byl docela v prdeli, tady byli všichni víceméně v klidu. Škoda, čekal jsem že se mi rozbuší pumpa a že si pobrečím, ale nic. Super nápad, ale hrozně nevyužitej ()

departed 

všechny recenze uživatele

Jiné, komorní, s Freemanem v netradiční roli (nicméně hraje dobře), skvělá ambientní hudba tomu dává krásný podkres a záběry na vyprahlou Austrálii ve 4K jsou taky nádhera. Samotný scénář sice nepřichází s ničím objevným, na druhou stranu filmů na téma 'musím zachránit svou malou dceru dřív, než se ze mě stane zombie' se tu jen tak hromady neválí a podle mne to bylo zpracováno víc než obstojně. Ale Cargo samo o sobě jako celek neurazí, ale ani nenadchne. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

60% - komentář 20ti slovy: Akci, horor a podobně nečekejte, spíš je to takové komorní zombie drama, kde je hlavní postavou batole, o které máte strach. +++ SPOILER 20ti slovy: Z mamky je zombie a z taťky bude zombie, takže hledá hlídání pro svou dcerku. 1."rodinka" nevyhovuje, 2. rodinka se postřílí a tak skončí u "domorodců". ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Kraťas jsem neviděl, jenom trailer k tomuto filmu a tak nějak jsem si říkal, že to bude film o něčem jiném než o zabíjení zombie a akčním počinu. Čekal jsem drama ve špinavém prostředí s uplakaným koncem a to jsem dostal :-) Nápad a myšlenka super. Mordobíjci nebrat! ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

na jedno pozretie celkom fajn. Ale dosť scén tam podľa mňa dej brzdí a keby mal film tak o 20 minút menej alebo viac stretov so zombošmi bolo by to podľa mňa lepšie. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak nevím. Horor to byl, protože nadpřirozeno tam bylo. Zombie patří do hororu, jasná věc. Ale ten děj. Kupodivu musím uznat, že prvních 40 minut jsem to dával v poklidu, a ani se nenudil, ale pak už to nudné bylo. Chyběla akce, vzruch a pohyb. Celý příběh byl podán zajímavou formou, což uznávám a také hodnotím. Jenže to nemělo břink. ()

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Cargo - je škoda, že zajímavý scénář a solidní herecké výkony se režisér nepokusil zkrátit na únosnější míru... Scény se táhnou až nepříjemně a pokazí celkový výsledek a dojem z filmu. Hlavně proto jen 3*... ()

Reklama

Reklama