Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V odvážné komedii Holky na tahu uspořádá pětice nejlepších kamarádek z vysoké školy (v podání Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilany Glazer a Zöe Kravitz) víkendové setkání po deseti letech v podobě divoké dámské jízdy v Miami. Jejich nespoutané řádění ale nabere překvapivě zlověstný směr poté, co se jim nešťastnou náhodou podaří zabít striptéra. Zatímco se v nastalém zmatku pokoušejí přijít na to, co si počnou, zažívají další a další bizarní příhody, které je v průběhu celé noci sblíží více než kdy předtím a pomohou jim zvládnout situace, ve kterých na podpoře přátel a kamarádů záleží nejvíce. (Falcon)

(více)

Recenze (170)

Knightey 

všechny recenze uživatele

No tenhle film ci typ komedie staci videt asi jen jednou a dost. Po druhe bych na to do kina rozhodne nesel a hooodne bych se rozmyslel si to pustit znova i doma na TV. Libil se mi tam akcent jedne herecky a Scarlett Johansson ale jinak opravdu docela nuda. Nekolika scenkam se clovek zasmeje ale je tam mnohem vice nudnych pasazi, kdy se chce cloveku spat ci odejit od toho... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taká klasická priemerná komediálna jednohubka, ktorá vám prinesie dobrý plytký humor, bizarné situácie a hlavne sem-tam aj úsmev na tvári. Je to taký o level horší ženský Hangover, ale v zásade som očakával, čo som aj dostal. Takže za mňa čistý raz stráviteľný priemer. Pre Scarlett naozaj netypická rola. 55 % ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Až moc filmů o tom jak se jedna vdává, uspořádá se zběsilá rozlučka se svobodou a něco se podělá. Prostě už je toho až moc, jenže ikdyž toho je až moc, člověk se pořád baví. Scarlett, Kate a Zoe to tady táhnou nejvíc. McKinnon je zrozená ke komedii a vždycky pobaví, Scarlett překvapila, protože většinou jí vídám ve vážnějších rolích, takže příjemná změna. Prostě další průměr, hlavně proto že těchto filmů o tom stejném jen s jinými herci je až moc. ()

laardlad 

všechny recenze uživatele

Viděno na německé TV, sám od sebe bych to asi nepustil. Ale je to jedna z takových těch stupidních komedií, u kterých vůbec nemusíte přemýšlet a jenom se celou dobu smějete. Normálně bych dal tři hvězdičky, ale za Scarlett Johansson, nespočet vtipných scén a plot twistů dávám 4. ()

PenelopaW 

všechny recenze uživatele

Tak úplně blbé to nebylo, ale úplná oddychovka taky ne - humor byl místy hodně černý a drsný, chvílemi jsem nevěděla, zda se mám smát nebo nasadit vyděšený výraz (smrt striptéra a vše, co se s jeho tělem dělo poté). Postava Ilany Glazer mi přišla poněkud do počtu, stejně jako Zöe Kravitz, která si ale aspoň vysloužila místo v týmu svou aférkou se "sexy sousedy". Vztah mezi děvčaty byl hodně o Scarlett a Jillian Bell, Kate McKinnon mne hodně bavila a její postava mi z těch všech přišla nejnormálnější, i když se chovala nejulítleji. Zajímalo by mne, zda v reálu američtí voliči volí do senátu na základě toho, že někdo odpravil padoucha. A co se konce týče - že by zadělávka na 2. díl? ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Typická americká blbina. Ale docela dobře se na to dívá, i když moc vtipu to nemá. Vlastně to ani moc nedává smysl. Čím švihlejší, tím lepší. 2- ()

mstychov 

všechny recenze uživatele

Je to takova blazniva sranda. Lepe bych to nerekla. Scarlett je zde opravdu za slusnouckou sedou mysku. Libi se mi, ze nema za nejlepsi kamosku zadnou vychrtlinu, ale poradny kus zensky. To je ale asi jedina vec, ktera na me ve filmu pusobila realisticky. Jinak je to smyslena patlanina, ktera by se v zivote nestala. I kdyz, nikdy nerikej nikdy. :) ()

Dr_Berry 

všechny recenze uživatele

Absolutně nevtipná komedie, který měla být jedna z ženských odpovědí na Hangover. Místy to bylo až trapné. První film, kde se mi Scarlett Johansson vůbec nelíbila...a né neznám ji jen z Avengers, co takhle Až tak moc tě nežere, Don Jon nebo Zaříkávač koní s Robertem Redfordem. Celý film po sobě pár vymaštěnejch ženských ječí a sem tam se objeví nějaká rádoby vtipná věc s motivem penisu...ha..ha. P.S. Proboha k čemu se to Colton Haynes nechal upsat??? A to nemluvím o Demi Moore a Ty Burellovi. ()

MUNRO odpad!

všechny recenze uživatele

V Americe už asi nedokážou natočit vtipnou komedii typu "loučení s čímkoliv",aniž by základním kamenem nebyly drogy.Když se začali asi po 20 minutách tyhle "princezny" sjíždět,vypnul jsem to.Nevím co mají všichni ti rádobyrežiséři v palicích(vlastně asi tuším..),když ve svých filmech v podstatě nabádají k drogám,vždyť je to hrozná prdel.Vykuřte si palici,nebo něco píchněte do žíly a zažijete mejdan.Takhle se bojuje proti drogám!Paráda!... ()

vika.evil 

všechny recenze uživatele

Očekávání velké , ale zbytečné. Laciný humor, který se místy ani nehodil. Slabé výkony hlavních postav a celková zápletka o ničem. Jediné pozitivum je Scarlett, která si konečně zahrála v něčem jiném než jsou filmy od Marvelu. ()

DJMaroko odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo to utrpení už jsem to málem vzdal. Po statečném zhlédnutí mohu konstatovat jen ODPAD. Ano konec filmu naznačoval jisté zlepšení, ale to co se táhlo hodinu a půl se vyřešilo v posledních pěti minutách. Je to komedie, ale tohle to opravdu není ani trochu směšné spíše debilní a trapné. Chování všech zúčastněných nemá ani špetku logiky. Možná pokud by se to vylepšilo jako parodie by to mělo větší úspěch. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Já se těšila, že to bude pořádná sranda a ono to bylo spíš zklamání. Tedy s komediálními prvky si to hrálo, chvílemi to zavánělo dost černým humorem, ale nefungovalo to. Herečky ve mně kromě Scarlett Johansson vzbuzovaly dojem, že se snaží být těmi největšími slepicemi, které akorát kdákají a skutek utek. Vtípky málokdy fungovaly. Scházelo mi víc hudby, bylo to jaksi jalové. Ale co mě bavilo opravdu hodně, byl zoufalý snoubenec v plenách pro dospělé, to jsem se řehtala smíchy, ale jinak se žádné nadšení nekonalo. I když scénář mi jinak přišel docela hezky poskládaný, žal chyběla tomu větší jiskra. ()

RoseThrone 

všechny recenze uživatele

Znáte občas ten stav, kdy jste unavený, nechcete přemýšlet a vlastně jen vypnout u něčeho totálně nepodstatného? Tohle je film přímo pro vás! O přemýšlení tam nemusíte ani zavadit (pokud ovšem nepřemýšlíte nad nesmysly ve scénáři) a vlastně se nakonec i dobře zasmějete. Já se perfektně pro tenhle nemyslící večer bavila a se sklenkou v ruce si to někdy s radostí zopakuji. :-) ()

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama