Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Liberálně vychovaná právnička Lucy je velmi chytrá, výmluvná a osobitá, trhlý poděs, který bojuje za spásu světa a ekologii. Marně brání staré brooklynské divadlo před demoliční četou. To je nakonec zbořeno. Mluvčím společnosti Wade Corporation je elegantní George Wade. A právě on napadne Lucy na ulici kvůli budově Občanského centra. Její argumenty zneužije při interview, ale současně si uvědomí, že dívka je možná právě tím, co potřebuje. Nabídne jí místo právní poradkyně. Lucy nejprve odmítne, ale získá ji slibem, že nezboří Občanské centrum a dá jí na starosti všechny dobročinné akce společnosti. Když ji odvolá ze svatby jejích nejmilejších přátel jen proto, že potřebuje vybrat oblek, Lucy dá výpověď. Podle smlouvy však může odejít pouze tehdy, pokud jí dá výpověď zaměstnavatel… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

PALINO 

všechny recenze uživatele

Romantický žáner síce nepatrí medzi môj najobľúbenejší, ale aj v ňom sa občas vyskytnú filmy, ktoré sa mi veľmi páčia a milo prekvapia, no TWO WEEKS NOTICE ma naopak nemilo prekvapilo tým, aký je to slabý, nudný, nevýrazný, skrátka nemastný a neslaný film. A pritom má k dispozícií spoľahlivého HUGHA GRANTA a SANDRU BULLOCK, ale v mori slabého scenára putuje ich snaha ku dnu. Podobné typy filmov dokáže občas spestriť aj nejaká tá vtipná alebo zaujímavá vedlajšia postava (ako napr. v Notting Hill), no v tomto filme chýba a ako celok trpí nedostatkom zaujímavých prvkov, čo bohužiaľ spôsobuje, že je to film rýchlo zabudnuteľný. ()

xCindy 

všechny recenze uživatele

Průhlednější než 80g papír – nesnáší se, zamilují se, pohádají se, udobří se ... to už tady bylo milionkrát, chce to něco víc a to i u romanťárny. Dvě hvězdičky za moje oblíbence Hugha a Sandru a pár vtipných dialogů. Pro mě velká nuda a kdybych nebyla líná vstát (ntb mám vedle TV, musím vypínat ručně), tak jsem své trápení utla už někde v půlce. ()

Reklama

Oxytocin 

všechny recenze uživatele

H. Grant hraje skvěle povzneseného milionáře, kde "sytý hladovému nevěří" a se starostmi, které z mnozí z nás by určitě uvítali. S. Bullock hraje také skvěle uvědomělou a inteligentní ženu, která řeší za Granta jako jeho zaměstnankyně skutečně důležité věci (ha ha ... např. pomůže i váhajícímu Grantovi s výběrem kravaty :))). Nadprůměrná romantická komedie .... "To je neuvěřitelný, jak máte malý byt. Ještě, že šli vaši ven, jinak bychom se tady umačkali... Podívej přejdu ho z jedné strany na druhou za 8 vteřin ..." :))) ()

miksacka 

všechny recenze uživatele

V poslední době jsem se dívala na několik filmů, kde hraje Hugh Grant a začínám ho mít čím dál raději. To znamená, že až se podívám na všechny, budu ho milovat a už mi to bude k ničemu, protože natočí maximálně tak jeden nebo dva fimy ročně. Někdo to možná nepochopí, ale čím je Hugh Grant starší, tím mu to sluší víc. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jedna s tých romantických komédii, ktoré nič neprinesú ale ani nenudia, pretože herecké obsadenie je dostatočne dobre. Dej nie je nič extra a nemá moc ani čím zaujať čo je pre mňa najväčšie mínus, ale aj tak je celkom fajn. Taktiež ma sklamal film aj po humornej stránke. Pozeral som to s časti s úsmevom na tvári, ale sú aj lepšie takéto filmy, ktoré skvelo bavia oboma žánrami. Skrakta celý film je taký klasický obyčajný. 55% - 3* ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Dům, ve kterém žije Georgeův bratr, je ve skutečnosti jedním z domů Donalda Trumpa. Trump produkci zapůjčil svůj domov ve Westchesteru a natočil k filmu cameo, kde hraje sám sebe. (veronikajel)
  • Lucy (Sandra Bullock) si objedná čínské jídlo od „pana Wonga“. Ve filmu Zatímco jsi spal (1995) postava Sandry Bullock, také jménem Lucy, říká: „Objednáte si chow mein v hodnotě 10 dolarů od pana Wonga, přinesou vám ho až ke dveřím.“ (veronikajel)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno