Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Liberálně vychovaná právnička Lucy je velmi chytrá, výmluvná a osobitá, trhlý poděs, který bojuje za spásu světa a ekologii. Marně brání staré brooklynské divadlo před demoliční četou. To je nakonec zbořeno. Mluvčím společnosti Wade Corporation je elegantní George Wade. A právě on napadne Lucy na ulici kvůli budově Občanského centra. Její argumenty zneužije při interview, ale současně si uvědomí, že dívka je možná právě tím, co potřebuje. Nabídne jí místo právní poradkyně. Lucy nejprve odmítne, ale získá ji slibem, že nezboří Občanské centrum a dá jí na starosti všechny dobročinné akce společnosti. Když ji odvolá ze svatby jejích nejmilejších přátel jen proto, že potřebuje vybrat oblek, Lucy dá výpověď. Podle smlouvy však může odejít pouze tehdy, pokud jí dá výpověď zaměstnavatel… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem mnohem víc, protože se zde sešli dva ostřílení profíci v žánru romantické komedie, Hugh Grant a Sandra Bullock. Grant zahrál svůj obvyklý standard, jak jinak. Sandra byla opět lehce potrhlá. Chemie mezi nimi také zrovna příliš nefunguje. Najde se tu pár vtipných hlášek. Láska s výstrahou je film tak na jedno kouknutí, ale kdybych o ni vůbec nezavadila, tak bych o nic nepřišla. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem hodně a bohužel tentokrát v mé oblíbené kategorii "romantická komedie" pouze průměr. Průměrný scénář i režie, Sandra Bullock se snaží strhnout díky své produkci veškerou pozornost na svou postavu (ta to ovšem neutáhne ani náhodou) a Hugh Grantovi nezbývá větší prostor. Přesto díky němu a skvělé skladbě Counting Crows hvězdička navíc :) ()

Reklama

majklfly 

všechny recenze uživatele

Od filmu About a boy nemůžu Hugha Granta vidět. Ten samý úsměv, pohled, gesta neustále se točící dokola a opět v postavě bohatémo majtele hotelu. Takže k celému filmu, pro změnu nudná americká komedie, kterou snad jen trošku zpříjemňuje Sandra Bullock. Má nepochybně velký talent a doufám, že Slečna drsňák se nestane její životní roli.... ()

miqaella 

všechny recenze uživatele

Úroveň filmu celkom dobrá, ale Hugh Granta som mala radšej vo filmoch kde z neho ženy neodpadávali a nehádzali sa mu do postele. Nemožem však povedať že nie je dobrý herec. Tento film aj keď je v poslednej dobe jeden z mála dobrých v ktorých som videla S. Bullock je veľmi nerealistický a je tam veľa scén pri ktorých som si radšej odišla z izby aby som nemala znechutený večer. ()

Aileena 

všechny recenze uživatele

Milá romantická komedie, postupem času jsem přidala hvězdu. Důvod: Viděla jsem bůhví pokolikáté a stále pobaví a rozesměje. Odreaguji se, a to je to, co po filmu tohoto žánru chci. Bullock mám ráda, Granta zrovna nežeru, ale tahle postava mu zkrátka sedla. Herci i humor jsou otázkou vkusu a názorů a mě tento "balíček" zkrátka sedl. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Lucy (Sandra Bullock) si objedná čínské jídlo od „pana Wonga“. Ve filmu Zatímco jsi spal (1995) postava Sandry Bullock, také jménem Lucy, říká: „Objednáte si chow mein v hodnotě 10 dolarů od pana Wonga, přinesou vám ho až ke dveřím.“ (veronikajel)
  • Scény pro film byly natočeny na stadionu Shea 9. května 2002. O přestávce utkání Giants vs. Mets byl dav natáčen, jak vykřikuje. Hugh Grant a Sandra Bullock se zúčastnili utkání a po zápase natočili scénu s Mikem Piazzou z Mets. (veronikajel)
  • Komunitní centrum na Coney Islandu je ve skutečnosti budova Childs Restaurant Building, která měla být pouhý měsíc po uvedení filmu zbourána. K tomu však nedošlo, jelikož Komise pro ochranu památek města New York označila budovu za památku. (veronikajel)

Reklama

Reklama