foto

José Ramón Rosario

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El Gallo
2017 Lost Cat Corona
Zer
2014 Vítejte v New Yorku
2013 Beach Pillows
Vlk z Wall Street
2012 Historie skupiny Future Folk
2011 Arthur
2010 Dostaň ho tam
Jíst, meditovat, milovat
2008 Hrdost a sláva
Město duchů
Off Jackson Avenue
2005 Hranice života
2004 Den poté
2003 Tajemná řeka
2002 Láska s výstrahou
Washington Heights
2000 Společník
1999 24 Hour Woman, The
1998 Dokonalá vražda
Druhá nebo první
Melting Pot
Svědek proti mafii (TV film)
1997 Sekuestro, El
Spiknutí
1996 Chvění 2: Vrátili se zpět!
Zkouška ohněm
1995 Amerika patří jiným
Dillinger and Capone
1994 Policejní odznak
1991 Cabinet of Dr. Ramirez, The
1987 Kouzelné hůlky
1986 Joey
1984 Home Free All

TV seriály

2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 443 (S02E06)
Bull (TV seriál)
Keep Your Friends Close (S02E14)
2017 Master of None (TV seriál)
New York, I Love You (S02E06)
Černá listina (TV seriál)
Mr. Kaplan (No. 4) (S04E21)
2016 Dobrá manželka (TV seriál)
Monday (S07E14)
2015 Dobrá manželka (TV seriál)
KSR (S07E10)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
A Material Witness (S01E09)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Trial (S06E10)
We, The Juries (S05E12)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Hazardní mise (S01E03)
Muž s posláním (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Silver Star (S01E17)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ikarův pád (S10E07)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rescue (S12E10)
2009 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Nepřirozená láska (S02E05)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Lék (S01E06)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Tlustý (S07E20)
2004 The Jury (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Falešná hra (S03E11)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mánie (S05E02)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Victims (S02E13)
2000 Deadline (TV seriál)
Falcone (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
DNR (S10E03)
1998 Oz (TV seriál)
Animal Farm (S02E07)
1997 Oz (TV seriál)
To Your Health (S01E06)
Visits, Conjugal and Otherwise (S01E02)
1996 Chameleon (TV seriál)
Cosby (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Trophy (S06E12)
1995 Central Park West (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Ti, co přežili (S01E12)
New York Undercover (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Řidič z místa nehody ujel (S01E04)
Právo a pořádek (TV seriál)
White Rabbit (S05E05)
1993 Tribeca (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Subterranean Homeboy Blues (S01E02)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace