Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Liberálně vychovaná právnička Lucy je velmi chytrá, výmluvná a osobitá, trhlý poděs, který bojuje za spásu světa a ekologii. Marně brání staré brooklynské divadlo před demoliční četou. To je nakonec zbořeno. Mluvčím společnosti Wade Corporation je elegantní George Wade. A právě on napadne Lucy na ulici kvůli budově Občanského centra. Její argumenty zneužije při interview, ale současně si uvědomí, že dívka je možná právě tím, co potřebuje. Nabídne jí místo právní poradkyně. Lucy nejprve odmítne, ale získá ji slibem, že nezboří Občanské centrum a dá jí na starosti všechny dobročinné akce společnosti. Když ji odvolá ze svatby jejích nejmilejších přátel jen proto, že potřebuje vybrat oblek, Lucy dá výpověď. Podle smlouvy však může odejít pouze tehdy, pokud jí dá výpověď zaměstnavatel… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Oxytocin 

všechny recenze uživatele

H. Grant hraje skvěle povzneseného milionáře, kde "sytý hladovému nevěří" a se starostmi, které z mnozí z nás by určitě uvítali. S. Bullock hraje také skvěle uvědomělou a inteligentní ženu, která řeší za Granta jako jeho zaměstnankyně skutečně důležité věci (ha ha ... např. pomůže i váhajícímu Grantovi s výběrem kravaty :))). Nadprůměrná romantická komedie .... "To je neuvěřitelný, jak máte malý byt. Ještě, že šli vaši ven, jinak bychom se tady umačkali... Podívej přejdu ho z jedné strany na druhou za 8 vteřin ..." :))) ()

majklfly 

všechny recenze uživatele

Od filmu About a boy nemůžu Hugha Granta vidět. Ten samý úsměv, pohled, gesta neustále se točící dokola a opět v postavě bohatémo majtele hotelu. Takže k celému filmu, pro změnu nudná americká komedie, kterou snad jen trošku zpříjemňuje Sandra Bullock. Má nepochybně velký talent a doufám, že Slečna drsňák se nestane její životní roli.... ()

Reklama

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Známé tváře v hlavních rolích nestačí. Toto dílko nudí a jako komedie nebaví. Nic originálního, nic osobitého, celé to je o tom, jestli se dokáže hlavní hrdinka v podání S. Bullock změnit, zda si dokáže sama přiznat, že se umí zamilovat, ale: scénáristicky odfláklý konec, kdy jako obvykle "přileze" chlap je... trapný. ()

PALINO 

všechny recenze uživatele

Romantický žáner síce nepatrí medzi môj najobľúbenejší, ale aj v ňom sa občas vyskytnú filmy, ktoré sa mi veľmi páčia a milo prekvapia, no TWO WEEKS NOTICE ma naopak nemilo prekvapilo tým, aký je to slabý, nudný, nevýrazný, skrátka nemastný a neslaný film. A pritom má k dispozícií spoľahlivého HUGHA GRANTA a SANDRU BULLOCK, ale v mori slabého scenára putuje ich snaha ku dnu. Podobné typy filmov dokáže občas spestriť aj nejaká tá vtipná alebo zaujímavá vedlajšia postava (ako napr. v Notting Hill), no v tomto filme chýba a ako celok trpí nedostatkom zaujímavých prvkov, čo bohužiaľ spôsobuje, že je to film rýchlo zabudnuteľný. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 2/10/// +no hudba je vlastně jen mírně podprůměrná, někdo má rád ústřední dvojici, trošičku příběh, některé dialogy -herecká kreace Sandry Bullock, málo vtipné, málo romantické, málo akční, celkově hodně podprůměrné/// Z romanitckých komedií se tahle řadí k těm hodně špatným. Nemá to náboj ani jiskru. Až na pár dialogů a jedné či dvou scén mě zde nic nepobavilo, hodně jsem se nudil a to je špatně./// Celkem 32%/// ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Během dopravní zácpy a scény s přívěsem je jeden z mužů v kamionu Poland Springs skutečným švagrem Sandry Bullock. (veronikajel)
  • Dům, ve kterém žije Georgeův bratr, je ve skutečnosti jedním z domů Donalda Trumpa. Trump produkci zapůjčil svůj domov ve Westchesteru a natočil k filmu cameo, kde hraje sám sebe. (veronikajel)

Reklama

Reklama