Reklama

Reklama

Bylo by téměř nemožné najít dva tak odlišné hrdiny, jako jsou legendární superšpión Lance Sterling a geniální vynálezce Walter Beckett. Agent Lance kultivovaný, elegantní, nonšalantní, prostě naprosto dokonalý za všech okolností. Zatímco Walter… není. Ten je prostě jen geniální. Náročnou universitu vystudoval už v patnácti letech a teď zrovna pracuje na tajných výzkumných projektech pro ještě tajnější vládní službu. To, že se tito dva dají někdy dohromady jako parťáci v akci, by si nedokázal asi představit ani ten největší padouch. Jenže na to dojde právě teď, kdy je potřeba zachránit svět před jedním takovým, před Kellerem Killianem, zlosynem číslo 1. Walter je totiž vynálezcem biodynamického maskování, které špiónům umožní dokonalý převlek. Či spíše převtělení. A tak se díky tomuto vynálezu Lance promění v statečného, divokého, majestátního a dokonale nenápadného tvora… v holuba. Geniální. Holubi jsou všude, nikdo si jich moc nevšímá a umí létat. Od té chvíle Walter a Lance musí pracovat jako dokonale sehraný tým, jinak se celý svět ocitne ve smrtelném nebezpečí. (CinemArt)

(více)

Videa (14)

Trailer 5

Recenze (133)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Krásně animovaná filmová jednohubka se zajímavou zápletkou, která Vás dokáže velmi slušně zabavit a pobavit. Snímek Spies in Disguise rovněž zaujme i hvězdně zvolenými dabéry, jež této látce propůjčují neotřelý punc exkluzivity. Je tedy škoda, že se scénář ubírá fádní a neuvěřitelně banální cestou u níž zkrátka víte, jak to celé ve finále vlastně dopadne. Právě tento poměrně zásadní atribut celkový dojem z celého snímku dost kazí, pročež tak nějak zůstává jen na půl cesty k divákovu srdci. Škoda. „I should have a codename. Bond. Hydrogen Bond.“ ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Niečo tomu chýbalo, ale nakoniec sa to dostalo na silný nadpriemer. A to je dnes pri animákoch dosť vzácne. Postavy by nám mohli niekoho pripomínať, asi divákov neprekvapí, že boli v origináli nahovorené Willom Smithom a Tomom Hollandom, pretože ich vzhľad a grimasy tomu zodpovedajú. Scenár sa radšej sústredí na zábavu pre deti, nenápadných či sarkastických vtipov pre dospelých je tu len zopár. Vzhľadom k veľkému počtu postáv a celkom svižnej akcii nie je rozprávka vhodná pre tých najmenších. Spies in Disguise sa hodí pre trochu staršie deti, pretože film je dosť nabitý akciou a malým divákom orientáciu veľmi neuľahčuje, navyše možno nechcete vysvetľovať svojim ratolestiam, čo je to kloaka. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od toho necekal, i kdyz ukazky byly docela solidni a nakonec to byla fakt pecka. Pribehove neco mezi akcnejsim Bondem a infantilnosti typu Spongeboba, ale prekvapive to perfektne slape, neustale spousta hodne stylovy akce, perfektnich foru, u kterejch se clovek fakt zasmeje a suprovej soundtrack. Jediny, co by stalo jeste za doladeni, je trochu slabsi animace, ale nic hroznyho. Klidne bych si dal pokracovani. Slabsich 5*. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Upútavky ma veľmi neupútali, ale samotný film zabavil omnoho viac než som čakal. Fungovalo to výborne vlastne na všetkých úrovniach - od špiónskej macho akcie v úvode cez humory s holubmi až po explozívne finále s tonou gadgetov. Dobrý príbeh so slušne predaným morálnym posolstvom (hoci odkaz “nezabíjajme ľudí, lebo nám to ich priatelia budú chcieť vrátiť” je skôr pre vlády ako pre cieľového diváka). Zábavné postavy, kopa vtipných situácii (a len málo z nich vyslovene infantilným spôsobom), ten film jednoducho šlape. Nečakané a o to príjemnejšie prekvapenie. 8-/10 ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Špióni v převleku nenabízí nic extra inovativního, co se základní příběhové linie agent vs. padouch týká, mají však v rukávu několik originálních scenáristických nápadů, které si určitě zaslouží diváckou pozornost. Agenta proměněného v holuba s pomocníkem bažícím po roztomile neškodných zbraních jsme tu prostě ještě neměli. Film obsahuje nejednu humornou scénu - viz sekvence s holubí letkou či zneškodnění Kimury - a díky postavám agentů a padouchů má akčně svižný spád, takže v kině hezky utíká. Ve výsledku by to byly sice slabší čtyři hvězdy, ale právě díky těm několika neokoukaným nápadům si v tomto případě přidám. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • První animovaný film společnosti Chernin Entertainment. (ČSFD)
  • Hotelový rezort v Mexiku, ktorý sa vo filme objaví, je reálnou destináciou a tento plážový komplex nájdete pod názvom Blue Bay Hotel and Resort Grand Esmeralda. Rovnako ako vo filme, tak aj v skutočnosti sa nachádza v mexickom Playa del Carmen. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama