Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování snímku Kickboxer: Vengeance (2016) se hlavní hrdina Kurt Sloane (Alain Moussi) musí vzepřít intrikám zákeřného mafiána Thomase Moora (Christopher Lambert), který zapříčinil i to, že se Kurt ocitl ve vězení. Aby Kurt zachránil sebe a svou milovanou, musí se utkat se svým doposud nejnebezpečnějším protivníkem. Šance hlavního hrdiny jsou mizivé a Kurt nevěří, že by mohl v boji proti Mongkutovi (Hafþór Júlíus Björnsson) zvítězit. Poslední Kurtovou nadějí je mistr Durand (Jean-Claude Van Damme), který vždy při těžkém výcviku dostal z Kurta to nejlepší! (upson)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (63)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Film si to podělal už tou schizoidní předtitulkou scénou. Míra idiocie a smysluplnosti oné scénky zcela koresponduje s celým filmem. Jako opravdu vymazlený scénář jsem nečekal. Mělo to být přímočaré a jednoduché... jenže ono ne. Takových stupidních zvratů a nesmyslných situací v jednom scénáři by jeden nevěřil. JCVD alias "Pan Kloubouk" je za trapáka, Christopher Lambert standard (ale potěšil) a nejlepší dojem nakonec zanechal Mike Tyson. Ano uznávám, souboje natočené bravurně. Ne jednou jen na jeden (!!!) záběr bez střihu. Žádná zběsilá střih-střih-střih-chaos akce. Praktiky díky tomu nedávám naprostou nulu. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl film hodnotit jen s ohledem na zpracování a množství soubojů, jednalo by se o více než lepší průměr. Je jich totiž dost a vesměs jsou zpracovány poměrně efektně, sem tam s nápaditou choreografií a i jejich přehlednost je ještě v rámci tolerantnosti. Navíc je vidět, že Alain Moussi fakt umí a i když po herecké stránce rozhodně nezáří, tak jeho sympatičnost dost zachraňuje. Jenže krom soubojů jsou tu ještě další věci a ty celý film těžce srážejí k zemi. A začnu hned u veterána Jean-Clauda, který je už tedy jednak fakt mimo a jednak by mě vážně zajímalo, jestli čekal, když před těmi třiceti lety natáčel svého prvního Kickboxera, jak bude nakonec s tou jeho postavou v –xtém díle Kickboxera nakládáno. Chudák malej. No nic, kdy už jsem ale u těch herců, tak van Damme nemusí být ale zas až tak smutný, neboť co tu předvádí Lambert, tak to je ještě o pár levelů děsivější výkon a sebeztrapňování se. Trénink hlavního hrdiny pak probíhá za přítomnosti Mika Tysona a Ronaldinha, což je od tvůrců určitě také zajímavý marketingový tah, ale ve výsledku jsem přesvědčen, že na diváka to má spíš naopak negativní dopad, i když třeba právě souboj Moussiho s Tysonem vypadá dost dobře, ale jen si prostě myslím, že tyhle berličky, v podobě obsazení známých sportovců, nejsou dobrým nápadem. Zápletka je pak nejtuctovější z nejtuctovějších, to už nemá cenu ani komentovat, horší spíš je, že se zde ale objevuje i dost hluchých míst, které narušují spád filmu a to není vůbec dobře. Samotný tvůrčí zpracování též nestojí za nic, žádné nápady, žádné ojedinělosti a ani atmosféra nefunguje zrovna dvakrát přesvědčivě, celkově se tak jedná asi o dost zbytečný snímek, nepřinášející krom soubojů už nic záživnějšího. ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

O nic moc horší než Vengeance. Bautista nebyl dost velkej na dnešní dobu, tak ho vyměnili za strongmana. Van Damme si to z pozice výkonného producenta pohlídal, manželka mu pomáhala z pozice producentky a do filmu dokázal nasrat kromě svýho druhýho syna Nicolase (Krise naštěstí nechal doma, ale kundí dceru Biancu mohl přibrat taky) až neskutečný množství známých jmen ze světa MMA a boxu. Jmenovitě: opět Werdum, Mike Tyson, Ron "Big Country" Nelson, Shogun Rua, Wanderlei Silva, Frank Edgar, Renzo Gracie, Renato Sobral, Rico Verhoeven. Mimo zápasníky se mihne i další strongman Brian Shaw a fotbalista Ronaldinho. Jako film je to samozřejmě tragédie, ale pro fanouška MMA to má svou hodnotu. Když už nic jinýho, tak choreografie baletních výskoků a snímání kamery je profi. A všechna čest Van Dammovi. Ačkoliv vypadá jak vyfetovaná veverka, bere se s nadhledem a jelikož byl inspirací dnešní generaci MMA fighterů, rád se angažuje v osobních treníncích a obsazuje je do svých filmů. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ten film je samozřejmě totální pitomost, co fungovalo v osmdesátých letech už nefunguje, tak se tvůrci snažili udělat něco neuvěřitelného, povolali godzillu - (Hafþór Júlíus Björnsson) a když je scénář zcela o ničem tak ta závěrečná bitka se mi prostě fakt líbila... Samozřejmě potěší i Mike Tyson a JCVD, kam se hrabe Tong Po ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Předchozí návrat do 80. let se mi docela líbil a přestože byl v hlavní roli těžkej nesympaťák, díky osmdesátkové atmosféře film neurazil. Tentokrát se ale dostáváme na klasické akční dno, které od novodobé Van Dammovi tvorby očekáváme. Až na pár výjimek je vše špatně a film tak láká hlavně na (trapný) souboj Van Damma a Tysona (který už se popral s Donniem Yenem i Seagalem) a první roli Björnssona od Her o Trůny. Ani jedna z věcí ale nepotěší. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Jako akční režisér a koordinátor kaskdérů na filmu pracoval Supoj Khaowwong, v závěrečných titulcích uvedený pod jménem Supoj (Jim) Khaowwong. (Rominator)
  • Vo filme sa objavil šampión organizácie GLORY v ťažkej váhe Holanďan Rico Verhoeven. (Patrik200s)
  • Jednu malou roli si zde zahrál i legendární fotbalista Ronaldinho. Při výcviku střílí na Kurta (Alain Moussi) míče. (Likan7)

Reklama

Reklama