Reklama

Reklama

Tajný život mazlíčků 2

  • USA The Secret Life of Pets 2 (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Teriér Max se horko těžko vyrovnal se skutečností, že není jediným oblíbencem své paničky Katie, a už jsou na obzoru další nečekané změny. Nejdřív se k nim nastěhoval ten chlap, pak Katie začala tloustnout, na nějaký čas odjela, a když se vrátila, přivezla s sebou miminko. Jelikož bylo naprosto bezbranné a neschopné, začal ho Max na každém kroku hlídat a chránit. Z ustavičných starostí si vytvořil nervový tik, na který veterinář Maxovi naordinoval pobyt na venkově. Veliká chyba! Pobyt v přírodě znamená pro každé městské zvíře doslova peklo, tvořené nepřátelskými venkovany (nejhorší jsou krocani). Ani Maxovi kamarádi z prvního dílu nezažívají zrovna dobré časy. Jeho psí láska Brigitte dostane na hlídání Maxovu nejoblíbenější hračku, která jí spadne do bytu plného vzteklých koček, a ona se pro ni musí v přestrojení právě za kočku vydat. Panička bílého králíka Snížka se zase zhlédla v superhrdinech, a tak ho obléká do směšných oblečků. To by Snížkovi až tak nevadilo, kdyby za ním kvůli jeho superhrdinské pověsti nepřišla fenka Daisy a nepožádala ho o pomoc s misí, na kterou králík nemůže stačit. Jestli mají obstát, musí se Max, Brigitte a Snížek postavit svým vlastním strachům a obavám. V první řadě ale zažijí kupu psí, kočičí, křeččí a ptačí srandy v příběhu, po němž se už nikdy na své chlupaté parťáky nebudete dívat stejnýma očima. (CinemArt)

(více)

Videa (17)

Trailer 8

Recenze (143)

honajz2 

všechny recenze uživatele

V poslední době tu mám samá příjemná překvapení. Ve středu mě překvapila dvojka LEGO Příběhu a dneska mě velmi příjemně překvapilo pokračování Tajného života mazlíčků. Zase, nečekal jsem, že bude druhý díl lepší a už vůbec jsem nečekal, že se mi bude líbit. První díl mě totiž nudil, nebavil a u ničeho jsem se tam nezasmál, tady to ale dopadlo překvapivě dobře. Sice se to nevyhne tomu otravnému fekálnímu humoru, který mě v animácích dost vytáčí, avšak ten zbytek buď neurazil nebo jsem se u něj i zasmál (top je scéna s jehnětem na větvi). Co se příběhu, je dost jednoduchý a je dělený vlastně na tři příběhy, které se - naštěstí - na konci nějak propojí dohromady. Ono to dlouhou dobu působí s dělením na tři příběhy jako kdyby se člověk díval na nějaký protáhnutý díl nějakého seriálu, jako film to vypadá až v tom akčním finále. Zdá se mi to takové odfláknuté, ale z jisté větší části odpustím, jelikož je tu perfektně vedená posloupnost času a děje. Na to jsem si dával pozor a nezaznamenal jsem ani jednou, že by se v nějakém dni nebo noci vynechalo pro děj něco důležitého. Hlavně z tohohle důvodu dávám nakonec slabé 4*, místo mých původních lepších 3*. Sice mi tu ještě vadí, že jediná zlá postava ve filmu je Rus (jako by neexistovaly jiné "zlé" země - ona vlastně nemůže existovat zlá země, existují jen zlí lidé a ti můžou být jak z Ruska, tak i z USA, Číny, Česka, Německa nebo klidně i odněkud z Belize, je to jedno), ale jinak se mi Tajný život mazlíčků 2 celkem líbil a konečně jsem si našel nějaký (většinou pozitivní) vztah k více postavám z jedničky, třeba Snížka mám o něco radši než v jedničce, kde jsem si nebyl jistý, co si o něm myslet, stejně jako u Maxe a Koule (i když ta tu mohla mít větší roli než měla), ale hlavně jsem o něco víc oblíbil Brigitte, kvůli její roztomilosti. 4* ()

MovieMan7 

všechny recenze uživatele

Pokračování vtipného animáku ze "skutečného života" a ještě povedenější. Lepší anekdoty, samozřejmě pár trapnějších tam je a dá se i občas předvídat, co se bude dít, ale co, přeci jen to je cíleno na mladší diváky. Zápletka ujde, alespoň je jasná. Hudba, no taková přehnaně hrající na city. Každopádně má to hlavně pobavit a zobrazit soužití lidí a zvířat. Titulkové scénky taky pobavily. 80% (viděno v kině) ()

Reklama

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Podle mě o něco slabší než jednička. Film sestává ze dvou prakticky nezávislých dějových linií (z nichž zejména ta na farmě mi přišla poměrně zbytečná), které se spojí až v poslední části filmu. Filmu chybí taková ta kompaktnost jedničky, ale jinak se jedná s poměrně slušnou rodinnou podívanou na jedno zhlédnutí. 65% ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Po skvělé jedničce přišla druhá runda zvířátek a už to bylo malinko vaření z vody.Opět viděno s dabingem,který už se líbil v jedničce a opět vše na výbornou,kromě asi jména kohout.Sice opět malinko ze života,kdy pes jede v autě s otevřenou tlamou či se bojí veterináře,ale jinak příběh už není tak kvalitní.Záporák s tygrem by nebyl špatný,ale on prostě nebaví.Cesta na farmu je v důsledku zbytečná a nepřináší tolik scének k zasmání.Sice by tu vše bylo na pohodu,film má občas spád díky vlkům a snažení se ukázat i nové postavičky,ale jako celek mně to moc nevyhovovalo.Přesto přes těch pár much,se stále jedná o nadprůměrný dílko.70% za Smíška. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Na jedničce jsem byl s dcerou v kině a tak jsem jí vzal i na dvojku. Koukám, že tady na ČSFD slaví ( zatím ) větší úspěch právě druhej díl. U mě to je právě naopak. Jednička u mě pobrala 3 hvězdy a byla celkem vtipná. Prostě takovej ten průměr. Dvojka je podle mě o něco míň vtipnější a ani samotnej příběh mě nijak extra nezaujal. Pro děti asi dostačující, ale mě tohle už fakt nebere. PS. Sleduju především horory takže můj komentář berte s rezervou. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • V novembri 2017 bolo potvrdené, že Louis C.K. sa nevráti ako Max po tom, čo bol obvinený zo sexuálneho obťažovania. (Astonko)
  • Mezi závěrečnými titulkami je ještě jedna scéna. (griph)

Související novinky

X-Meni se loučí totálním fiaskem

X-Meni se loučí totálním fiaskem

09.06.2019

Tohle není radostná zpráva. Série X-Menů se kvalitativně až donedávna držela poměrně vysoko, poslední filmy Bryana Singera ale jasně ukázaly, že série je zralá na delší odpočinek, případně naprostý… (více)

Reklama

Reklama