Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzzikanti jsou film plný písniček a melodií od folklorních kořenů až po mladou rockovou současnost, odehrávající se na československopolském trojmezí, v drsném, ale půvabném kraji Těšínského Slezska, kde slovo chlapa má stále svou sílu, půvab žen přitahuje od nepaměti a hudba má své nezastupitelné místo. Zkrátka magický kraj pro zdánlivě obyčejné, a přece něčím osobité a hlubokou lidskostí protkané příběhy s dobrým koncem... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Ve filmu hraje takřka bez výjimky velice průměrná hudba. On je ten film takový divný, až idylicky jednoduchý. Nicméně kdo by odolal tak pohledným dívkám a ženám jako je Sara S. a ostatní protagonistky a tak uhrančivé kráse z dronu zabírané beskydské přírody....Jak říkám - idylický film, nic proti ničemu - oddychovka. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Můžu citovat Dejdarovu hlášku přímo z filmu: “Bez talentu. Bez nápadu. Bez invence... Bez naděje” Přesně tak se jeví tenhle prapodivný kýč, který snad ani nelze považovat za film. Spousta rádoby návazností naprosto nelogických a romantický podtext napsaný nejspíše člověkem, který si skrze něj léčil své osobní mindráky. Jedna úctyhodná hvězda za příjemnou ústřední písničku. ()

Reklama

senor 

všechny recenze uživatele

Nádherné. Horší než odpad! Takže asi -*. Už jsem se skoro bál, že Duo Yamaha tam nebude, ale nakonec se hoši zlatí ukázali. Film jsem si pustil v rámci akce "někdy je dobré si pustit úplné dno, ať má člověk perspektivu" a nezklamal mě. Nesmyslné osudy velkého množství neživotných a netalentovaných panáků, splácaných dohromady s promem na slezsko. ()

Maik22 odpad!

všechny recenze uživatele

Představte si hovno obalené ještě do většího hovna. Víte hovno o tom o čem to je,ale jde o hovno, tak proč ne......a vo tom to je. Velké hovno obalené do záběru Beskyd, které jsou stejně o hovnu (ve filmu, jinak jsou Beskydy nádherné). A víte o čem píši? O hovnu...tenhle film je prostě jedná velká sračka. Děkuji za promrhaných 109 minut.Snad už nikdy více. Prezentace třineckých celebrit v čele "celebrit" s Křížem a Dejdarem...větší hovno snad ani nedokážete namíchat ve své hlavě...natož ve filmu. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Za první hodinu bych dal odpad ( málem jsem to ani nedokoukal ) - stupidní dějová linka, zpracování jak telenovela , dialogy jako by je psal desetiletej bambula, nemluvím o retardované zbytečné roli Koháka ... no ale v polovině to chytilo dech a já si našel jako fanda československého filmu pár věcí, za které přišly čtyři hvězdy: 1) závěrečný song Cvorik vs. Nohavica ( když to doznělo tak jsem nějak si řekl, že to nebylo špatný) 2) téma hudebního filmu tady dlouho nebylo, takže oceňuji ( nejvíc Kollárovce, které jsem neznal) 3) příroda 4) sentimentální obsazení - Kříž, Kramár, Lichý, Vejmělková... 5) hezký holky ( Sara Sandeva a hlavně Michalina Olszanska, která se jako jediná ukáže úplně nahá ( frajerka oproti českým kolegyním), ale je úplně debilně nadabovaná, že slova neladí s pohybem úst) ()

Galerie (627)

Zajímavosti (10)

  • Pôvodný scenár bol poskytnutý študentom FMK, UCM v Trnave, na analýzu v rámci hodín réžie. Prednášal ho sám režisér snímku Dušan Rapoš. (DobraVila)
  • Filmový Izzi (Pavel Kříž) bydlí v domě skutečného Izziho. (ČSFD)
  • Koncerty se hrály v Ostravském klubu Garage. (edy66)

Reklama

Reklama