Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzzikanti jsou film plný písniček a melodií od folklorních kořenů až po mladou rockovou současnost, odehrávající se na československopolském trojmezí, v drsném, ale půvabném kraji Těšínského Slezska, kde slovo chlapa má stále svou sílu, půvab žen přitahuje od nepaměti a hudba má své nezastupitelné místo. Zkrátka magický kraj pro zdánlivě obyčejné, a přece něčím osobité a hlubokou lidskostí protkané příběhy s dobrým koncem... (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Katarine 

všechny recenze uživatele

Je to mezi 2-3, ale že to tady má tak nízké hodnocení, dávám nakonec 3. Ten příběh je náhodou moc fajn, jen ta realizace opravdu hodně, hodně špatná. Akorát mi připadá, že ten film byl natočený vyloženě jen pro nás Slezáky. Beskydy, koně, Nohavica, Doga, Gorolski święto, lehký náznak nářečí - aach... kdo však nezná souvislosti, nic mu to neřekne. A jak Šisku fakt nemusím, tady mě docela bavil. PS: Taková trošku Fontána pre Zuzanu 33 a 1/3. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Hvězdička z lítosti... Je to sice hezké si za hromadu peněz udělat radost, ale ke koukání to fakt není. Reálně je to odpad! jak vyšitý. Pro Petra Šišku mám slabost a některé jeho projekty oceňuji velmi kladně. Ne tak tento. Úvodní záplavu product placementu střídá záplava patos placementu, což je možná ještě horší. Dobrou hudbu přebíjí příšerná a divák se marně snaží něčeho chytit, přičemž mu zdatně podkopává nohy zmatečný střih a sebeparodické repliky. Když už bych se začal rozněžňovat, začne se s bohem a je to zase v pytli. Myslím, že jsem dokázal rozklíčovat mnohé, včetně "básnikovského" pohledu Štěpánka a píšťalky, ale přesto si myslím, že to nemůže být prostě myšleno vážně. O to více oceňuju skutečného Izziho, který si jde na svůj vlastní pohřeb, genialitu Jarka Nohavici a ... a ... a už nic. Už u závěrečných titulků jsem měl nutkavou potřebu pustit si Choking hazard. Jako ten film! ()

Reklama

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Ve filmu hraje takřka bez výjimky velice průměrná hudba. On je ten film takový divný, až idylicky jednoduchý. Nicméně kdo by odolal tak pohledným dívkám a ženám jako je Sara S. a ostatní protagonistky a tak uhrančivé kráse z dronu zabírané beskydské přírody....Jak říkám - idylický film, nic proti ničemu - oddychovka. ()

ludva10 

všechny recenze uživatele

Ty jo. Musím říct, že jsem od filmu očekával propadák. Ale bylo to milé překvapení. Děj nečekejte skoro žádnej, herecké výkony taky nic moc, ale super hudba a písničky to vynahradí a udělají z filmu super oddechovku, u které si mozek odpočine. A i cimbálovka, kterou vůbec nemusím je ve filmu super. Dávám lepší 3*. Nehodnotím ale spoustu bohužel skryté reklamy. Edit: zvyšuji kvůli písničkám na 4 ()

tormento 

všechny recenze uživatele

V niektorých pasážach jasný odpad a veľa trápností. Katastrofálna práca so strihom. Dejový linka slabá na štýl telenovely kde ale na miesto 180 častí Rapoš všetko narval do 2 hodín. No čo.. Lalaland to nieje... ALE. Som len obyčajný chlap, ktorému keď dáte pekné ženy ( hlavne Olszanska), alkohol, hokej, rock n roll (aspoň ten čo tam bol) tak mi to postačí. Ďalšiu hviezdu dávam za aj moje krásne Beskydy. A jednu za Jarka. Soundtrack na naše pomery celkom počúvateľný, myslím teda Nohavicu, Cmoríka, Jandovú. ()

Galerie (627)

Zajímavosti (10)

  • Filmový Izzi (Pavel Kříž) bydlí v domě skutečného Izziho. (ČSFD)
  • Pôvodný scenár bol poskytnutý študentom FMK, UCM v Trnave, na analýzu v rámci hodín réžie. Prednášal ho sám režisér snímku Dušan Rapoš. (DobraVila)
  • Koncerty se hrály v Ostravském klubu Garage. (edy66)

Reklama

Reklama