Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 3

Recenze (205)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Je zde fungující situační humor, ale taky vtipy, které byste u takového filmu vůbec nečekali. Vyznačují se především vtipným slovíčkařením. U některých vět typu ,,ten pták má dvě křídla,´´ jsem vybuchoval smíchy. Film se dokonce nebojí pohrát si občas s nějakým klišé a vytasit nějakou překvapivou pointu scény (smutné housle.) Ano, bavil jsem se. Na druhou stranu zde, ale všech možných vtipů jak situačních, tak i slovních a překvapivých mohlo být malinko víc. Prostředek je nacpaný humorem, ale třeba takový úvod byl možná moc dlouhý a závěrečných 15 minut nepochopitelných. Jistě, je to pohádka. Změna chování Petra byla ještě pochopitelná, ale McGregorovův obrat byl nelogický i na pohádku. Samotné boje mohly přece jenom trvat trochu déle, protože byly unikátní a já se při nich skvěle bavil. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Animačně naprosto luxusní animák. Příběhově to však trošku pokulhává. Celý příběh je založen na tom, že zajíc Petr je hrozný provokatér a škodí McGregorům. A to je špatně, mně ti králící celý film štvali, protože jenom dělali neplechu. Tvůrci si mysleli, že to bude vtipné po celou dobu, ale já byl na straně Thomase. Kdyby to bylo jenom místy, tak by to bylo fajn, ale nejde na tom udělat celou hlavní zápletku. Alespoň se mi líbily pasáže mezi Thomasem (Domhnall Gleeson) a Beou (Rose Byrne), ty byly hezké. :-) Edit: Po druhém a třetím zhlédnutí se mi to líbí více, celá rodina se u toho filmu nasmála. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musel jsem si na ten nápad zakomponovat kreslený svět králíků s reálným na chvíli zvykat. Domhnall Gleeson a Rose Byrne jsou ale naprosto boží dvojka a s těmi králíky to nakonec naprosto suprově šlapalo. Správný rodinný film, na kterém sice vidítě nálepku USA, ale ve skutečnosti se odehrává na anglickém venkově, který z filmu dělá opravdu zábavnou událost. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $115,253,424Tržby Celosvetovo $351,266,433Tržby za predaj Blu-ray v USA $9,529,727Tržby za predaj DVD v USA $8,532,037║ Za pár šúp pohodový rodinný film z rangu Padingtona. Z občas troška prďáckym humorom ale zatiaľ ešte v znesiteľných mantineloch. Časom počítam že tieto filmy začnú byť otravné ako postupne sa stali Chipmankovia. Ale zatiaľ dobre, herci fajn. /60%/ ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno přinášely pohádky dětem nějaké to ponaučení, dnes je to spíše již jen hloupá zábava. Králíček Petr je v podstatě takovou kombinací Paddingtona a Honu na myš, kdy se roztomilá a oblečená zvířátka snaží obsadit farmu, přičemž se to majiteli samozřejmě nelíbí. Ono se prostě nedalo nefandit ulítlému Gleesonovi, který chtěl pouze šanci na lepší život, ale králíci mu v tom pořád bránili. K zasmání tu byla možná scéna s květináči, jinak byl celý film spíše jenom stupidní montáží souboje mezi člověkem a zvířenou. Hudba k filmu navíc vůbec neseděla, myšleny jsou teď licencované písničky. Děti se u snímku budou rozhodně bavit, já s rodinou se naopak chvílemi popadal za hlavu, jak je ten film strašně hloupý. 60% PS: Na škůdce jedině s dynamitem. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • Žabák chytající ryby se už dříve objevil ve filmu Píseň jihu (1946). (HTB)

Reklama

Reklama