Reklama

Reklama

Králíček Petr

  • USA Peter Rabbit (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Rebelský králíček Petr žije veselý bezstarostný život spolu s ostatními zvířátky na farmě. Nový majitel statku se však o svůj životní prostor dělit nemíní – a už vůbec ne se zvířaty. A tak začíná bizarní válka o teritorium – mezi ním a obyvateli zahrady. (Falcon)

Videa (12)

Trailer 3

Recenze (206)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pán McGregor zomrie a na jeho miesto sa nasťahuje jeho synovec. Ten sa snaží vyhnať králiky, ako starým spôsobom (krompáčom), tak moderným (elektrickými ohrádkami alebo výbušninami). A tu sa objavuje najväčšia vada na kráse tejto detskej rozprávky. Králiček Petr nemá problém s tým niekomu ublížiť alebo ho dokonca zabiť. (Dokonca sa raduje z toho, že pán McGregor zomrie.) Možno to jednoducho tvorcovia trochu prehnali, aby záverečné ponaučenie naozaj vyznelo a aby do filmu dostali pár vtipných scén. Otázkou ale je, či už nie sme v dobe, keď králiček s mrkvičkou už v rozprávke nikoho neohromí a je potrebné, aby z neho bol ľstivý záškodník. Agresivita navyše ostro kontrastuje s podarenou animáciou. Králiky pôsobia ako živí, leskne sa im kožúšok aj oči, pri skokoch sa im pohybujú svaly presne ako živým králikom a navyše sú neuveriteľne roztomilí. Rovnako prirodzene vyzerajú aj ostatné zvieratá. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem daleko více jako vyloženě zklamaný nejsem , ale zase , že bych skákal 3 metry do výšky a říkal si ty jo to byla pecka nejlepší komedie roku atd to ani omylem. Skoro všechny vtipné scény jsou v traileru a celé to zachraňuje jen ten kohout a jeho kuřata a ti zpívající vrabci. Kromě těch králíků nikdo nedostane prostor což třeba u paní Bodlinkové zabolí tam mohla být z toho dobrá sranda. Film není ani moc vtipný jelikož opakovaný vtip není vtipem a tady se opakuje třeba 5 krát po sobě scéna kdy někdo šlápne na hrábě a ty ho praští nebo scéna kdy někoho zasáhne elektrický proud. 40 procent jsem rád, že jsem na to nešel do kina jak jsem měl tehdy v plánu. P.s. pořád je to lepší a vtipnější než oba dva díly Paddingtona dohromady. ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr je jednou z nejvtipnějších komedií posledních let....Plná toho nejlepšího a často i nejsuššího ( až kamenného) humoru. Králíci a vůbec vše je skvěle animováno, dokonale natočeno a má to i přiměřenou stopáž, takže nuda nehrozí. Nabízí se srovnání s Paddingtonem (který má lepší příběh), tady zase jeden gag za druhým a suverénně nejlepší je Cameo Jirky Lábuse v české verzi v roli kohouta...(snad jen,že to není pro děti- jinak boží) kykyryký..97% ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Buďme upřímní a objektivní, ti králíci v kabátcích jsou prostě boží. Sice je to kýč jak prase (taky v kabátku), ale i tak jsou prostě boží. Malířka Bea je milá a krásná a plně chápe dokonalost svých králičích sousedů, její lidský soused je pravý anglický gentleman, který dokonalost králíků teprve musí pochopit. A ti králíci jsou prostě boží. Nebo, jak zněl nejsofistikovanější komentář k filmu: "Hop, hop." ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Moc příjemná rodinná pohádka o boji přírody s člověkem. Dá se říci, že je to zvířecí variace na Sám Doma. Vynikne velmi detailní a skvělé CGI všech zúčastněných zvířat, potěší i humor a překvapivě inteligentní dialogy. Moc hezky se na to kouká, je to moderní, má to švih a film potěší jak děti tak dospělé, takhle by to mělo vypadat. Jezevec to zabil! 75% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (15)

  • Žabák chytající ryby se už dříve objevil ve filmu Píseň jihu (1946). (HTB)

Reklama

Reklama