Reklama

Reklama

V mysteriózním thrilleru se skupina studentů medicíny snaží získat odpověď na otázku, zda existuje život po smrti. Opakovaně se dostávají do stavu klinické smrti, avšak stále nebezpečnější experimenty si na každém z nich vybírají svou daň... (Falcon)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (258)

hygienik 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s originálom z 1990, je to prázdne, zbavené akýchkoľvek náznakov kresťanstva. Slovo boh tam ani nezaznie a pojem výčitky svedomia je chápaný modernisticky (Musíš odpustit sama sobě. Lítost nestačí, převezmi odpovědnost.) Ellen Page je v bielom veľmi sexi. Holka po zážitku klinickej smrti pocíti potrebu spiť sa do nemoty? Neverím. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Tým ktorým vadí, že je to remake (alebo zas budú mať nutkanie porovnávať každý jeden detail z originálom) odporúčam buď film nepozerať, alebo si spraviť lobotomiu. Hotovo? OK ... A teraz k veci. Každá jedna vec ktorú v živote spravíme, bude ďalej odvíjať náš život. Pred rokmi, keď som mal asi 10 rokov som u starých rodičov pozoroval z okna búrku. Uderil pri okne blesk a ja som zostal ako v tranze. Je možné, že odvtedy snívam a žijem v dajakom "svojom" metrixe? Ono by to veľa vecí vysvetľovalo ..... po novom roku koment dokončím ... idem si hodiť trochu ****** ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

O něco málo lepší než původní film, studenti skutečně vypadají jako studenti. Všechno ostatní z předlohy zůstává, ať už je to přílišná sexualizace, předvídatelné plot twisty nebo umělé speciální efekty. Nejzajímavější na tom jsou zvolené "temné minulosti" a jak reflektují aktuální dobu. Velká výhoda je to, že to není jen špatný film. Je to zábavně špatný film (přestože nijak závratně) - snaží se obsáhnout všechna možná hororová klišé a do toho být ještě zábavným "party" snímkem (a to nepočítám ani absurdně zpodobněnou genialitu po NDE), takže ve výsledku je to jako když pejsek s kočičkou vařili dort. Je pak otázkou jestli na to budete mít očekávatelnou reakci nebo reakci jako Joey z Přátel. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Na horor hodně slabé ale dějově supr, proč prostě nezkusit umřít co bude dál, nádhera pohodová radost ze života ale všechno nese následky k cestě smrti. I tady si otevřou stránku ke špatné minulosti a ta je bohužel bude pronásledovat buď se s tim poperou nebo zemřou. Určitě bych asi zkrátil čas, a trochu oživil děsivou atmosféru a mírně napětí,herecky určitě spokojený a aby taky ne Nina Dobrev mluví za vše. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Strasne slabe, uz jednotka bola klasika, na ktoru nedam dopustit, ale dvojka je des bes. Hlavne Ellen Page je tu protivna a vadi, Diego mesiac tiez nic nepredviedol, este som tu videl Kiefera Sutherlanda, ktory hral uz v jednicke - tu ale jak pozeram hral zas uplne istu posatvu - no ja som jeho ucast jaxi nepochopil : 30 % ()

Galerie (48)

Zajímavosti (4)

  • Po resuscitaci Sophie (Kiers Clemons) ji Ray (Diego Luna) nese, aby urychlil útěk před úklidovou četou. V jedné scéně je Sophiina hlava na levém rameni Raye, ve druhé scéně je na pravém rameni. (BMW12)
  • Když se Sophie (Kiers Clemons) podaří oživit a blíží se úklidová četa, tak je bosá. A to i ve chvíli, když ji Ray (Diego Luna) vynáší z místnosti. Když se však o pár vteřin později objeví v garáži, tak ji Ray pořád nese, ale Sophie už má na nohou boty. (BMW12)

Související novinky

Scenárista Zdrojového kódu píše novou sci-fi

Scenárista Zdrojového kódu píše novou sci-fi

28.02.2021

Scenárista Ben Ripley (Zdrojový kód) před necelými deseti lety zaujal širší publikum svým originálním sci-fi s Jakem Gyllenhaalem a časovou smyčkou, od té doby se občas někde objeví spekulace o… (více)

Reklama

Reklama