Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

Smiať sa či plakať? Neskutočný sajrajt vo všetkých smeroch... Scenár písalo dáke tupé hovado, ale nie väčšie ako si zasadlo na režisérsku stoličku..Modely vláčikov sú síce vtipné, ako aj karikatúrna postavička Jean- Claude, ktorý skáče po vlakoch na motorke. Katastrofa obludných rozmerov a nehorázna sračka nehodná vzliadnutia.. ()

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

..tak tohle snad nikdo nemyslel vážně!!!...přiznám se, že jsem viděl pouze závěr....vláčky jako z umělé hmoty ( proč jako??, vždyť byly z umělé hmoty ) se proháněly, do toho nám střihli Van Damma, a já myslel, že kombinace klasické animace se živými herci se zrodila...... :)!!..a dál si nic nepamatuju, protože jsem omdlel!!!...jasný odpad!!! ()

Reklama

Brejlil 

všechny recenze uživatele

No dobré to tedy není. Ale co od toho také očekávat. Mám pocit, že celé to shazuje technická stránka věci, ty modýlky jsou opravdu vtipné. Mnohem horší je například scéna s výbuchem tramvaje, nejprve trochu navnadí (no fajn, je to levné, ale snaha se cení) a pak skazí náladu počítačovou dodělávkou, kterou bych snad zvládl i já. Jinak je to béčko se vším všudy, a být trochu technicky lepší, klidně bych mu hvězdičku přidal. ()

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Čekat od van Damma dobrej film je jako domluvit se ve Varech česky. Nemožný. Nevím o co tvůrcům téhle blbosti šlo,nejspíš se snažili smíchat Přejezd Kassandra a Přepadení 2,ale z prvého si vzali jen chatrnost mostu a rozšířili ji na úplně všechno,co jen šlo a ze druhého si vzali pár scén a zapomněli na akci. I když Seagal v Přepadení 2 byl místy hodně špatnej,i v těch nejhorších chvílích byl lepší než van Damme.A dál,teroristi bez charizmatu a všichni jako by vypadli z nějaký parodie ze 70. let. A pardon,udělat ze Slovenska takovouhle totalitní zemi,to se jen tak nevidí.Katastrofa ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu to zdejší až tak nízké hodnocení. Ano, je to občas nepřehledný, zápletka není nijak originální a pár logických chyb, ale tahle charakteristika platí pro polovinu akčních filmů. A existuje jich hromada horších než je tenhle. A mám-li to porovnat například s Lundgrenovým Masakrem na střední škole, tak je tohle velkolepá podívaná. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Ve filmu padlo 3 007 střihů, to znamená, že každou vteřinu a půl byl střih. (TheSlezy)
  • Počas divokej naháňačky, zhruba v 15. minúte filmu, si možno všimnúť, že vojenské autá majú na dverách slovenský štátny znak. (AxelWers)
  • Časť filmu sa natáčala aj na území Slovenskej republiky. (YoZo8)

Reklama

Reklama