Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// WTF? Čekal jsem akční béčko. No a z počátku jsem se i celkem bavil. Ovšem jízda Bratislavou mi příšla jakože mimo. Nevím proč, ale amíkům na jejich území věřím, že můžou mít na každém kroku ozbrojenou armádu. Tedy hlavně když je v okruhu nějaká zašlá akční hvězda. Ale na Slovensku v Bratislavě?. Místo které je pro Brňáka blíže než Praha. Prostě jsem tomu nevěřil ani včerejší den. PO nasednutí do vlaku -> teroristé -> biologická zbraň !!! a k tomu všemu žán kloud vám dám. Prostě trapas, který se vrašil jeden za druhým. Bohužel logika děje, dialogů, chování šla jaksi do hajzlu... Ježíšku zachraň nás. Né, je to škoda, mohl to být slušný akčňák/// Celkem 45%/// ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Superlacna kopia Under Siege 2. Film tak mizerny, ze je to neskutocna sranda. Slovenski teroristi, nahanacka v Bratislave natocena v Rumunsku, velkolepe výbuchy TT modelov vlacikov a kopa dalsich neuveritelnych scen. Moje obrovske guilty pleasure. To proste musite vidiet. Edit: Vdaka redabingu s Pomejem som si to po rokoch znova pozrel a tentokrat mi to uz ani nepripadalo vtipne. Imbecilne vystavana zapletka skôr nastve ako pobavi. Vsetky akcne sceny su zostrihane tak zbesilo az su neprehladne podobne ako akcia vo filmoch sucasneho najhorsieho akcneho rezisera Megatona. Ako pokazena ceresnicka na torte tu otravuje svojimi hereckymi kreaciami aj neznesitelny mlady Van Damme. Takze tu jednu hviezdicku nakoniec nechavam vdaka slusnemu poctu akcnych scen. Sice su mizerne zostrihane, obcas maju triky uplne k smiechu, ale oproti sucasnym extremne podfinancovanym filmom Van Damma a spol. su stale relativne velkolepe. 1/10. ()

Reklama

Tsunami_X odpad!

všechny recenze uživatele

Smutná podívaná o přestárlém bojovníkovi, který je nucen vypořádat se se skupinkou teroristů v jedoucím vlaku. Katastrofálně zvládnutá technická stránka budí dojem zoufalého amatérského výkřiku, zatímco mimika a herecké schopnosti hlavního představitele zase evokují botulotoxin spojený s nadměrnou konzumací drog a alkoholu. Často používané miniatury by potěšily před padesáti lety, ne však v novém miléniu. Jeden z těch katastrofálně špatných filmů, u nichž se ani nechce věřit, že jej tvůrci brali jakkoliv vážně. A navíc lidem narozeným v první polovině 80. let spolehlivě ruinuje vzpomínky a zabíjí i poslední nostalgické dozvuky dětských snů. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Dostat do ruky scénář nějaký příčetný dramaturg a realizaci příčetný režisér, nemuselo to být špatné. Ale takhle je to přeplácené, až je to směšné. Během koukání jsem si psal průběžně poznámky, ty myslím budou vypovídat daleko víc o tom, co mi tam vadilo. Průběžné poznámky: divné střihy přes osu - syn dvou bělochů je Hispánec, či co? - bratislava točená v nějakém bulharském městě, co ty tramvaje a pravoslavný kostel v pozadí? - proč vůbec bratislava? - proč ti vojáci jak v 80. letech? - fakt je štátna hranica hned u bratislavy? - osobní vlak spojený s nákladním?! - vole, objeví se tady manželka s dětma?! - no joo, on v tom musí být virus. To nemohl být jen třeba klíč k nukleární zbrani? Proč hned ty těžké, nepravděpodobné kalibry? - prdel, jak záporáci strašně dlouho chodí sem a tam po vlaku a jen se drsně tváří - jasně, skvělá taktika záporáka odprásknout všechny, kdo nevědí, kde ta špionka je - vole, dělený obraz! - kurňa, extra zpomalovačka pádu krabičky s virem! - průvodčí, který umí řídit lokomitvu - na dálku - jj, šéf Mason slibuje lásku všem babám :-) - ano, oheň a požár, to tu ještě nebylo! - Více ohně! - modýlky letadel a vlaku, hurá - doktorka se omezuje na studené obklady a vodu, zkusit najít lékárničku ji nenapadne - jj, hned jak byla řeč o motorce, bylo jasné, že na ni dojde - "váš manžel je vám věrný". ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Ufff, přežili to!!! Po jedenácti letech jsem měl tu možnost vidět tento kousek. No nevím jestli resty co u Van Damma mám, má cenu ještě dohánět, pač toto bylo dosti silný kafíčko. Nefalšovaná parodie Seagalova Přepadení temnýho území. Vlastně nechápu proč se chtěl Jean Claude na Stevena dotahovat podobným bijákem, vždyť natočil daleko lepší béčka. Tento snímek není Van Dammova chyba, on vlastně nic špatně neudělal, ale řejža Bob by se teda měl kurevsky stydět! Film má být akční thriller a měl by se tudíž tvářit i vážně, tak proč ta hudba jak do české "Troškovi" komedie? Krom naprosto směšných, laciných a stupidních triků, zde o zábavu nebylo nouze. Určitě si hodně vyhrál umělec, kterej vytvořil kolejničky pro jeho mašinku a skládal na ně vagónek po vagónku, aby jsme si je užili v plné kráse. Ježiš, to byla prdel! Van Damme na motorce a skáče ze střechy na střechu modílkům mašinek. Bože! Prostě prcina. Ale největší pecka přišla, když hlavní ze skupiny "teroristů" povídá - hledá se ta a ta a pozor... "doprovází jí muž, vysoký, tmavovlasý"... Tak tohle je teprve kurva nářez (když už řekne někdo o Van Dammovi že je vysokej, tak ať táhne opravdu už do prdele!). Do půlky filmu jsem se to snažil tlačit ke třem hvězdám, fakt snažil, fakt moc snažil, ale sorry Džej Sí, tohle nejde... Jak jsi v dokumentu říkal - "natočil jsem i spousty špatných filmů", tak Teror ve vlaku tomu vévodí! Nejhorší film JCVD!!! Půl hvězdy za JC, půl hvězdy za modely vláčků. 15% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Jean-Claude Van Damme si v poslední kaskadérské scéně při pokusu strhnout kaskadéra dolů zlomil ruku. (ČSFD)
  • V jednu chvíli nad sebou elektrický vlak nemá vedení, o okamžit později však nad vlakem vede trolej. (Terva)

Reklama

Reklama