Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mistr bojových umění, bývalý příslušník speciálních jednotek a skvělý kuchař Casey Ryback se na nádraží setká se svou neteří Sarah a společně nastoupí do luxusního vlaku Grand Continental. Ten krátce po odjezdu přepadne komando zabijáků, vedených geniálním vynálezcem Travisem. Zavraždí strojvůdce i další personál, cestující vezmou jako rukojmí a zřídí ve vlaku řídicí centrum, s jehož pomocí se zmocní smrtonosné satelitní zbraně, kterou kdysi Travis vymyslel. Hrozí, že srovná Washington se zemí, pokud mu vláda nevyplatí miliardu dolarů. Protože se vlak pohybuje, nedokáže armáda únosce zaměřit, a tak je opět jedinou šancí pro miliony lidí kuchař, kterému se podařilo uniknout ze spárů teroristů. Když Ryback zjistí, co je ve hře, pustí se s pomocí černého kuchaře Bobbyho neohroženě do boje. Jenže pak se štěstí začne obracet. Odpočítávání začalo a Ryback má poslední šanci, jak zabránit krveprolití. (TV Nova)

(více)

Recenze (294)

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Navazuji na jako vždy vtipný komentář Enšpígla: Do Ostravy první třídu v Intercity, celu cestu v jidelňaku valim kyty a ta stovka co mi zbude, to je přispěvek na chude bo Ostrava je region razovity! Dá dá dada dá da atd.(Milionař Franta Šiška). Já vím, že je to mimo, ale to ten film teda taky. Ani jsem nedokoukala. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +výborná akce, dobré souboje, hlášky, Katherine Heigl, různé Seagalovi vychytáky -ke konci trošku trapné/// V pořadí sedmá seagalovka, která volně navazuje na Přepadení v pacifiku. Nejvýraznějším plusem tohoto filmu je postava Casey Ryback. Hlášky záporáků na jeho adresu patří k těm nejlepším. A je pro to taky důvod. Steven se tu mladí, střílí, šermuje, nastražuje různé pasti a vůbec o zábavu je díky němu postaráno. Opět trošku váznou scény v americkém velení, ale něco podobného patří k jakémukoliv filmu. Akce a efekty jsou i na dnešní dobu dost slušné, hudba v pohodě doplní výslednou atmosféru. Radost se dívat. Zde je Seagal v té nejlepší formě./// Celkem 87%/// ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Obidva diely som teraz videl po dlhej dobe a musím povedať, že aj keď sa mi Pacifik celkom páči, toto bolo chvíľami tiež celkom napínavé a nenudilo ani po už niekoľkom zhliadnutí. Akcia mohla byť rovnako ako u prvého dielu prepracovanejšia; tu som si viac všimol hudbu, ktorá síce v niektorých scénach nemusela byť vôbec, ale v iných celkom korešpondovala s obrazom. Inak Steven Seagal je tu asi v najlepšej forme čo sa vzhľadu, váhy aj formy týka. No a nezabudnuteľná hláška sa mi len tak z hlavy nevymaže: "Kto je Casey kurva Ryback?" ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ryback is back, neboli Rybák je zpět. Sice ne na lodi, nýbrž ve vlaku, ale jinak je to stejný - chodí z vagónu do vagónu a masakruje jednoho hajzla za druhým, a to mnohdy hodně surovým způsobem. Ale oni si to ti hajzlové zaslouží, už třeba jenom proto, že chvíli po začátku filmu vyhodili z vlaku jednu tuze hezkou kapitánku... Steven je holt klasa, těžko ho chytit, natož zabít; specialista na všechno, znalec všeho, vlastenec, koumák, hrdina, alpinista, řidič-kaskadér, lamač rukou, nohou, vazů i ženských srdcí, není situace kterou by nevyřešil, není bitka kterou by nevyhrál... On není jen obyčejný člověk, on je přírodní úkaz, i fyzikální zákony jsou na něho krátké (skok na jedoucí vlak). Žeru ho. Ostatní herecké obsazení je výraznější než v jedničce, hlavně padouši se povedli na výbornou, je mezi nimi několik skvělých typů - sadistická mulatka, Zed z Pulp Fiction, zachmuřený Indián a žoldácký ranař v koženém tříčtvrťáku s parádní držkou, pro kterého je pepřák oblíbený osvěžovač dechu. A i když tentokrát ve filmu neprudí žádná šeredná silikonová blondýna, musí pro změnu zase prudit jeden užvaněný žoviální negr. Ale to samozřejmě jen proto, aby ještě víc vyniklo, jaký je Steven cool bouchač. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal a jeho zamatový hlások opäť v akcii tentokrát bez prebytočných kíl ale s prebytočnými kecami..Takého trtka ako hrá hlavného záporáka museli hľadať fakt dlho, každopádne viac sa hodí do cirkusu ako do filmu... Ako akčný film na večer s pivom v ruke ideálne, nevadí, že umelecká hodnota sa rovná pozeraniu sa na holú stenu... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (15)

  • Lokomotíva z filmu patrí spoločnosti Oregon Pacific Railroad. (m.a.t.o.)
  • Zvuk, ktorý vydáva počítač Travisa Danea (Eric Bogosian) pri odpočítavaní, je v skutočnosti pípanie pageru Motorola. (m.a.t.o.)
  • Krill (Gary Busey) z Under Siege sa mal vrátiť aj do pokračovania Under Siege 2: Dark Territory, ale Stevenu Seagalovi sa to nezdalo ako dobrý nápad, a tak to zamietol. (Seag)

Reklama

Reklama