Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studio, které natočilo film Holka na roztrhání, vám představuje další romantickou komedii Pod toskánským sluncem s Diane Lane v hlavní roli (nominovaná na Oscara, Nevěrná, Perfektní bouře). Frances Mayes (Lane), čerstvě rozvedená spisovatelka ze San Franciska, dostane od své přítelkyně nabídku strávit deset dní v Toskánsku. Je tím trochu zaskočena a příležitost nepřijímá s nadšením. Přesto nakonec sebere všechnu svou odvahu a vyrazí na cestu. Toskánsko ji natolik okouzlí, že se rozhodne koupit zchátralou vilu. Začíná dobrodružství, které změní její život a naplní ho neočekávaným překvapením, přátelstvím a láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

sona123 

všechny recenze uživatele

Kýč jako bič, ale neuvěřitelně kouzelný a lahodící oku a vůbec ničím neurážející. Slunná Itálie, smekám klobouk před architektem nebo teda tím člověkem, co vybírá exteriéry a interiéry a vše tam aranžuje - bilo do očí, jak to bylo perfektní, ale bylo to krásné. K tomu tradiční italská hudba (nevím, na co brnkají, balalajka to není, tak asi nějaká kytara?), všude úsměvy, krásné počasí, krásní opálení muži, trocha slz a spousta štěstí...bylo to dokonalé. A to filmy s Diane Lane fakt nemusím! ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Občas som mal pocit, že tento film ma tak trochu míňa. Diane Lane pri všetkej úcte veľmi nemusím (nemám nič proti nej, ale zase ani veľa pre) a príbeh o tom ako rozvedená kritička kníh prekonáva svoju krízu v starom dome v Toskánsku s partou poľských gastarbeitrov a postavičkami z blízkeho mesta vrátane Felliniho divy ma akosi neoslovil. Netvrdím, že ženám sa film páčiť nebude, skôr áno, ale v mojom prípade jedno zhliadnutie stačí. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Někdy je potřeba se podívat na něco podobného a proto mi Netflix toto nabídne :D Zahřála jsem se sluníčkem v Toskánsku ve studeném dni, podívala jsem se na krásnou Dianu Lane a "zasnila" jsem se do života v Itálii...I když nic z toho nechci :D Ale bylo to fajn - dostává to lepší 2* a už nikdy více :D ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Frances (Diane Lane) se po nepříjemném rozvodu rozhodne na pár dní zmizet. Od kamarádky dostane poukaz na desetidenní zájezd do Toskánska. Místní poměry jí ale natolik zaujmou, že koupí polorozpadlý domek, a za pomoci několika dělníků se jej rozhodne opravit. Mezitím se jí více vrývá pod kůži vstřícnost místních obyvatel, podnebí a možná právě Toskánsko je to místo, kde najde svoji novou lásku?... Film mi trochu připomínal podobně laděný film s Julií Roberts, Jíst, meditovat, milovat, a musím říct, že ten se mi líbil o řád víc. Pod toskánským sluncem mi přišlo až příliš naivní, odjezdem do Itálie se všechno Frances začalo dařit, hned narazí na pěkný dům, všichni se mohou přetrhnout jak jí helfnout a vůbec se Frances v podání Diane Lane celkově chovala jak nějaká pubertální patnáctka (fakt věřila tomu, že italský svůdník zůstane věrný?). Vím že tento film je asi koncipován tak, že se divák má jen dívat, a nic neřešit, ale něco takhle nereálného a naivního jsem už dlouho neviděl... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Audrey Wells na reziserskej stolicke mi nic nehovori, ale film pohladi po dusi nejedneho obstarozneho mentalneho invalida, kuktorym patrim aj ja. Nic sa tam sice nedeje, ale Diane Lane /Soudce Dredd, Smrt On-Line/ je krasna, taliansky toskansky vidiek tiez a vynimocne mi nevadil ani Vincent Riotta (seagalovka Bestie, Stiny Minulosti/. 69 % ()

Galerie (64)

Zajímavosti (13)

  • „Nemecký pár“, ktorý sa pokúša kúpiť Bramasole, keď sa na scéne objaví hlavná postava, bol v nemeckom dabingu filmu upravený na francúzsky pár. (Arsenal83)
  • Oltáříček na kamenné zdi naproti domu hlavní hrdinky, kam nosí starý muž pravidelně květiny, byl zhotoven pouze pro účely natáčení. Po dotočení filmu byl odstraněn. (Tonula)
  • Kromě Cortony a Positana se film natáčel i ve Florencii, Montepulcianu, Římě a San Franciscu. (Tonula)

Reklama

Reklama