foto

Geoffrey Rivas

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Restraint
2014 Cry Now
Ulička hanby
2012 Dívka
2008 Moe
2007 Křižovatka: Příběh o odpuštění (TV film)
2006 Po stopách 11. září (TV film)
2003 Pod toskánským sluncem
2002 Sestry (TV film)
Trip, The
2000 Details
Luminarias
1999 My Little Assassin (TV film)
Rudé komando
Třinácté patro
1998 Jezero (TV film)
1996 Neviděli jste mého syna? (TV film)
Oko za oko
Right to Remain Silent, The (TV film)
1995 Loučení se svobodou
Mimo podezření
Sawbones (TV film)
Trial by Fire (TV film)
Zápisky z podzemí
1993 Hra naslepo (TV film)
In the Line of Duty: Ambush in Waco (TV film)
Věc cti
1992 Steel Justice (TV film)
Svůdník (TV film)
Vražedkyně (TV film)
1991 Boys, The (TV film)
1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
Když si na mě vzpomeneš (TV film)
1989 Desperado: Badlands Justice (TV film)
Powwow Highway
1988 Perfect Victims
1987 Born in East L.A.
Glory Years (TV film)
La Bamba

TV seriály

2014 Murder in the First (TV seriál)
2013 The Fosters (TV seriál)
2012 Dallas (TV seriál)
Doktorka Emily (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Špatná rozhodnutí (S07E06)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Strašidelná dívenka (S01E09)
Dům, kde se vraždilo (S01E03)
Franklin a Bash (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
What Happens Next (S04E08)
2008 Mentalista (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Mělo by to být bez násilí (S01E07)
Útěk z vězení (TV seriál)
Sfouknuto (S04E06)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Padělaná realita (S01E07)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nebezpečné známosti (S05E22)
Hadi (S05E12)
2004 Ztraceni (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Dům (S02E10)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zběsilé dospívání (S04E10)
Strach a špína (S04E05)
Numismatik (S03E18)
další epizody (5)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Tvrdá pěst (S03E07)
2001 V tajných službách (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Chlap jako já (S02E12)
Ellie (S02E10)
Otroci z Las Vegas (S02E08)
další epizody (5)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Gideon's Crossing (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1998 Air America (TV seriál)
1997 Alright Already (TV seriál)
Brooklyn South (TV seriál)
Cracker (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Promised Land (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
Relativity (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Divided Loyalty (S03E09)
1995 First Time Out (TV seriál)
JAG (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
9 1/2 hodiny (S01E08)
1993 Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace