Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tully vypraví příběh Marly (Charlize Theron), matky tří dětí, které její bratr (Mark Duplass) pořídí chůvu. Přes počáteční nedůvěru si Marla k pozorné, nepředvídatelné a mladé chůvě Tully (Mackenzie Davis) vytvoří silné pouto. (Bontonfilm)

Videa (8)

Trailer 6

Recenze (107)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Jak praví italské přísloví: „Do žen a do melounů nevidíš“… Jen Jason Reitman, jako jeden z mála tam dokázal nahlédnout. … Úděl žen. Je to právě ten neustálý boj a vždy převažuje.. to co musíme, před tím.. co bychom chtěly. Volbu máme, ale je naší přirozeností tyto touhy a přání potlačit a být tady především pro druhé. To nám dělá radost, to nás naplňuje. Tak to bylo, je a bude. Vím o čem píšu, dočetla jsem Horalku a Alberto Moravia je taky jedním z těch vyvolených. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Reitman se zamýšlí nad tím jak asi zvládají matky narození 3. dítěte. Charlize Theron předvádí opět svou další dokonalou transformaci a tuhle typickou 35třicítku ji v pohodě uvěříte. Snad poprvé se Reitman snaží šokovat nečekanou pointou. Není důležité ji prokouknout, spíše oceňuji, kterak suverénním stylem dokáží jeho snímky plynout. 60% ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Jason Reitman natočil dva skvělé filmy: "Prodloužený víkend" a "Juno".. A od té doby se tak nějak plácá ve svých oblíbených vyhrocených melodramatech na téma rodina.. Charlize Theron opět musela pro svou roli potlačit status krásky udělat ze sebe otahanou, zanedbanou a vyčerpanou matku tří dětí, aby dokázala, že zvládá i náročnější role.. Myslím, že to ani nebylo zapotřebí, protože by tuhle roli hravě uhrála i s 50 kg a celý sál by jí to baštil.. "Tully" především ukazuje, kam žena, o kterou nikdo s láskou nepečuje, může klesnout.. A naopak se správným zacházením může jednoduše rozkvést.. Kdyby se Reitman této pointy držel a zbytečně celou záležitost ke konci nepřekombinovával, vyzněl by příběh podstatně lépe.. I když bez toho závěru by tam bylo víc WTF scének, než bych chtěla v mainstream snímku vidět.. Jednohubka, která nestojí za zmínku, i když téma bylo zajímavé.. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Reitman-Cody-Theronová, kombinace, která už jednou zafungovala a funguje i podruhé. Konfrontace dospělé deziluze a nenávratně minulého mládí aneb jak se s tím vším srovnat a přitom se nezbláznit. Teď budu trochu spoilerovat (!), ale něco jako mix MARY POPPINS a KLUBU RVÁČŮ. Theronová opět neskutečně válí. 75% ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ten zvrat jsem znal, tak nevím, jestli bych ho odhadl - ale spíš by mě něco tak pitomého ani nenapadlo. I když je fakt, že scéna sexu by mi asi přišla hodně mimo. Platí, co píše tolik lidí - první akt je perfektní, odpozorované scény mateřské deprese působivé, ale jakmile se to pokusí o něčem být, tak to imploduje ke klišé tezím o rodinném životě, za které by se nemusela stydět Ulice. A o tom konečném zvratu fakt nejde napsat dost ošklivých věcí. 2 a 1/2 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Charlize Theron kvôli roli pribrala zhruba 22 kíl. Jej deti si o nej mysleli, že je naozaj tehotná. (Astonko)
  • V květnu 2017 získala distribuční práva na film společnost Focus Features a stanovila datum uvedení do kin na 20. dubna 2018, avšak v březnu 2018 bylo datum posunuto na 4. května 2018. (griph)
  • Diablo Cody napsala film jako způsob, jak se vyrovnat s vlastním těžkým těhotenstvím. (griph)

Reklama

Reklama