Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adam už několikátý den nepřišel do práce, Mery se to nelíbí a do situace se vkládá Bojan. Vali se Žákem se shodují na tom, že svatba „na oko“, to už by bylo moc. Prokop se smiřuje s tím, že pacientka bude všude tvrdit, že její alergická reakce na botox je Prokopova chyba a zničí to jeho pověst doktora. Přichází čas dalšího kola chirurgické soutěže, celý tým je ale pořád rozhádaný. A Vlčková odhaluje u mladé pacientky nemoc „líbajícího brouka”. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

elizabeth_ba 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Současně s epizodami Modrý kód sleduji i První republika. Bohužel se tím ještě víc prohlubují rozdíly mezi oběma seriály. U obou je teda velkým problémem scénář, ale herecké výkony především po odchodu MUDr. Hofbauera a upozadění některých dalších má mnohem lepší PR. To ale ovšem neplatí o tomhle díle, kde excelují Maty se Sašou, nekazí to konečně ani Prokop a válí Vali a především Viktor. "Tak já tě tady žádám o ruku a ty nevíš." ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejvíce hvězd za první scénu, kdy psychicky narušený pán vyskočí z okna bytu čímž si rozdrtí nožky, protože při záběru na manželku v obýváku, která z toho chudák šílí, z jakého patra její manžel vyskočil, je za ní v oknech vidět mříž balkónu proti vetřelcům, které se montují v přízemí a ještě dál jsou vidět stromy, které dotvrzují o jak děsně velký skok se jednalo. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama