Reklama

Reklama

Káva a cigarety

  • USA Coffee and Cigarettes
Komedie / Krátkometrážní
USA, 1986, 6 min

Obsahy(1)

Ital Bob a Američan Steve se seznámí v nekonvenční kavárně, aby si popovídali s "cigárkem u kafíčka" o snech, Americe a o zubaři. (oficiální text distributora)

Recenze (45)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tak smysl tohohle mi teda popravde receno drobet unika, dva neznamy typci se buhviproc sejdou v odporny "kavarne", pet minut pokecaj o cigarech, kafi, snech a zubari a pointa je dost stupidni. Benigni a Wright by usli, ale oba se klepou, jak kdyby meli parkinsona. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Velmi slabý kávovocigaretový debut Jima Jarmusche. Zároveň zcela nejhorší scéna z filmu Kafe a cigára. Roberto Benigni je tentokrát vysoce trapný. ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

To bylo docela rychlý, ale docela fajn. Připadáte si jak s přáteli u na kávě a cigárku (u nějákých případů u piva a cigárku). Docela mě dostalo, jak si poradili se zubařem. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Takhle jo, takhle mi to vyhovuje. Jediná opravdu vtipná (ty ostatní jsou spíše pouze se záblesky vtipu) a nejlepší povídka z Jarmuschova pásma "Kafe a cigára". ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Na poprvé to pro mě byla jedna z těch slabších povídek, ale musím uznat, že něco na ní přeci jen je. Benigni vypadá rzcuchaně i vyklepaně pořád dobře. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Typický Jarmusch. Dialóg medzi dvoma kompletne neznámymi mužmi, ktorý nemá žiadnu pointu a je založený na improvizácií hlavných hrdinov. Ale funguje to. Aj keď si Benigni vystačí s obyčajným trasením ruky - veril som ju, že pije viac kávy ako je potrebné a aj keď ten rozhovor nikde neviedol, svojím spôsobom bol presne taký aký má byť. a to rozhovor pri káve a cigaretách. prvý kraťas zo série. uspokojivý. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

jednoznačně nejlepší kraťas ze série Káva a cigarety a zároveň i nejlepší scéna z filmu Kafe a cigára s nezapomenutelně "vycukaným" Robertem Benignim, jehož výkon v této scénce umocňuje jeho srandovní angličtina :) ()

Reklama

Reklama