Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když v populárním akvaparku Homer ucpe tobogan, dojde mu, že se svou postavou musí vážně něco udělat. Hledá na půdě náčiní na cvičení a najde obrazy, které kdysi malovala Marge. Manželstvím zahrabaný talent opět přijde ke slovu... (Česká televize)

Recenze (13)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osemnásta epizóda z druhej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Brush with Greatness" (Sila talentu). Homer Simpson objaví v podkroví ich domu staré maľby, ktoré za mlada namaľovala jeho manželka. To v Marge znova prebudí jej vášeň a začne sa venovať výtvarnému umeniu. Homerov zamestnávateľ, Charles Montgomery Burns ju požiada aby ho namaľovala. Jej výtvor je však dosť kontroverzný, šokujúci. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je tu toho viac. Homer sa snaží schudnúť, Marge rozvíja svoj výtvarný talent, hrá tu Ringo Starr a bude sa maľovať portrét vnútornej krásy pána Burnsa (ups). A div sa svete, všetko sa síce pokazí, ale nakoniec všetko dobre dopadne. Homer v tobogáne nemá chybu, ako ani Burns na obraze. A záverečná hláška stojí za všetky drobné. Mohlo to byť trochu menej chaotické, ale kedysi bol ten chaos v Simposonovcoch lepšie zvládnutý než dnes. ()

Reklama

Galerie (4)

Zajímavosti (31)

  • Předtím, než si pan Burns sedne na židli, tak pod něj Smithers položí kapesník. V dalších záběrech už tam ale není. (Duoscop)
  • Keď Homer oznámi, že začína diétu, hovorí: "Ako svedok mi nech Boh pomôže, vždycky budem znova hladný!", čo je odkaz na slávny citát "Ako mi je Bohom svedkom... nikdy už nebudem hladný!" z filmu Odviate vetrom (1939). (Pat.Ko)
  • V tejto epizóde je odhalené Apuovo krstné meno. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama