Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za pár set let bude svět jen umírající nehostinnou pustinou, křižovanou obřími stroji na kolech, jejichž primární snahou je nacházet zbývající zdroje obživy a surovin. V tato monstra se proměnila původní města. Sídla na kolech jsou plná lidí a největším a nejmocnějším z nich je Londýn. Ten se rozrůstá i díky pohlcování menších strojů, které se objeví v jeho cestě. Tímhle způsobem se v Londýně ocitne i Hester Shaw (Hera Hilmar), tajemná dívka se zjizvenou tváří. Jí jediné, zdá se, nevadí, že Londýn spolknul její domovské město. Hester se totiž díky tomu ocitla v blízkosti jeho vládce Thaddeuse Valentina (Hugo Weaving), s nímž má z minulosti nevyřízené účty. Jenže i Thaddeus je rád, že Hester vidí. Dívka má v držení předmět, s nímž by se mohl stát nejmocnějším mužem na světě. A protože má Thaddeus poněkud větší palebnou sílu než ona, ocitne se Hester na útěku a v doprovodu zoufale nepraktického knihomola a renegátky, na jejíž hlavu je vypsaná obrovská odměna. (CinemArt)

(více)

Diskuze

ALIENka_

ALIENka_ (hodnocení, recenze)

ESNYR

tak nějak, hobit (hlavně poslední díl) není zase tak skvělej film, spíš takovej střed řekla bych :D

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Prezentovat se v traileru zrovna tím že je to od tvůrců Hobita, nepovažuju za dobrý nápad.

Co k tomu napsat. Trailer mě zrovna moc nenavnadil a vzhledem k tomu že je do toho zapletený právě Jackson, obávám se že to opět bude přeplácané trikama až tak moc, že se člověk nedokáže pořádně ponořit do příběhu. Stejně jsem to měl u King konga a Hobita + Tin Tin, taky působil až moc přeplácaně (přitom Polární expres mi přišel slušný)

No uvidíme. Moc tomu ale nedůvěřuju.

na příspěvěk reagoval Merengues9, ALIENka_

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Mně to přijde jako meganáser! :-D na velkém plátně to bude vypadat famózně... pohybující se města na pásech, masakrální!! :)

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Sayko

Možná kvůli té holce v hlavní roli? :-D A samozřejmě tomu, že to bude steampunk velkofilm, samozřejmě kvůli tomu. :-D

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

Proč se na to kurevsky těším, ale zároveň si myslím, že to nebude tak dobré?

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Lepší dojem, než predchádzajúce ukážky, ale stále cítim prúser ako Jupiter vychádza, možno menší, ale stále.

Uživatel TheDarKnig smazal svůj příspěvek.

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

Sayko

Budeme hodní, myslím, že tím námětem to bude v kině osvěžení tak jako tak. Po všech manicich hledajicich v džungli kdoví co a petistem padesátém remaku už fungujícího je tohle aspoň pokus o jiný směr.

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

Sayko

Tak uvidíme, ale Weaving hraje ty padouchy proste pořád stejně. Tak třeba se ale posadime na zadek.....

na příspěvěk reagoval Sayko

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

Kodousek

U těch herců si taky nejsem moc jistý, znám z nich jen Langa a Weawinga.. Co mě třeba štve, je to, že ukázali hlavního "záporáka" hned v traileru.. Tím to strašně ztrácí tu epičnost. 

na příspěvěk reagoval Kodousek

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

Sayko

No právě ten nápad je ok. Bojím ale, že to ten potenciál neuchopi tak jak má. Nevím prostě mám takový pocit z hereckého ansámblu. Ale je to jen můj takový soukromý názor ergo neodsuzuji dokud to neuvidím live

na příspěvěk reagoval Sayko

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

Sayko

Já jsem na ty Mortal Engines zvědavá, ale co jsem viděla výkon Roberta Sheehana v Geostorm moc narazím, že tohle bude Jacksonuv top of the pop.

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

Sayko

Svět Zítřka no, hrajou tam mojí oblibeni Giovanni Ribissi a JudeLAW A ale jinak je to takový bez vyšších ambicí. Film ba zabití dlouhého zimního večera šacuju 😜

na příspěvěk reagoval Sayko

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Hunger Games dostanou prequel

Hunger Games dostanou prequel

17.06.2019

Spisovatelka Suzanne Collins oznámila na květen roku 2020 zatím nepojmenovaný knižní prequel Hunger Games a filmová adaptace na sebe nejspíš nenechá dlouho čekat. O právech na zfilmování knihy… (více)

Novinka Petera Jacksona v kinech prodělá

Novinka Petera Jacksona v kinech prodělá

18.12.2018

Nový film z produkční dílny Petera Jacksona (Pán prstenů, King Kong) Smrtelné stroje podle všeho studiu Universal prodělá něco mezi 100 – 125 miliony dolarů. Snímek měl premiéru minulý týden a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Tintina?

Jak to vypadá s pokračováním Tintina?

09.10.2018

Peter Jackson (Pán prstenů: Společenstvo Prstenu, King Kong) má teď plné ruce práce s produkováním jeho nadcházejícího filmu Smrtelné stroje. Jako režisér už má ale pár let volno a přestože se v… (více)

Reklama

Reklama