Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedenáctiletá Faith se s pomocí kouzel ptá na jméno svého osudového muže. Postupně se objevují písmena, která dají dohromady jméno: Damon Bradley. Stejné jméno jí o později potvrdí věštkyně na pouti… O patnáct let později je Faith učitelkou a chystá se  její svatba s lékařem Dwaynem. Právě když si Faith v přítomnosti své budoucí švagrové kate zkouší šaty, volá bývalý spolužák jejího budoucího manžela – Damon Bradley…. Faith ani minutu neváhá a ve svatebních šatech odjíždí na letiště, odkud má Damon za chvíli odletět do Benátek. Z letiště volá Kate, aby jí přivezla pas a pár drobností, a Kate se rozhodne odletět s ní – její manželství s Larrym poslední dobou není nejšťastnější. Obě mladé ženy se ocitnou v Benátkách a Faith hledá Damona. Při tom náhodou narazí na jiného muže, který v ní okamžitě pozná ženu svého života. Když mu Faith řekne, koho hledá, prohlásí, že on je Damon Bradley. Faith je v sedmém nebi… Ovšem jen do chvíle, kdy jí mladík svěří, že se jmenuje Peter a za Damona se jen vydával, protože ji miluje. Rozzlobená Faith se chystá odletět domů. I Kate si mezitím našla kavalíra, Itala jménem Giovanni, který ji provází po městě a ukazuje památky. Těsně před odletem přichází Peter se zprávou: našel skutečného Damona, ale je třeba za ním odletět do Postiana, kde se nyní nachází. A tak Faith, Kate, Peter a Giovanni společně odjíždějí. Jenže jejich hledání a překvapením ještě zdaleka není konec… (TV Prima)

(více)

Recenze (135)

adriane9 

všechny recenze uživatele

Pořád přemýšlím, proč mě to neoslovilo, když je tu tolik kladných komentářů, ohodnocení neskutečných 70%..Je to jen obyčejná bezduchá romance, která by se nikdy ve skutečnosti nemohla stát a to mi vadilo asi nejvíc.Není tu nic co bych si zapamatovala, žádná pasáž,dialog prostě nic a jediné za co dávám hvězdu je krásná Itálie a docela sexy Billy Zane :). ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Ať je jakýkoliv, za svým domnělým osudem se podle všeho vyplatí letět. A to třeba do Itálie rovnou ve svatebních šatech, protože v jaké jiné zemi by to mohlo vyjít? Jistě je lepší na to koukat v páru a ideální náladě. Nesplňuji ani jedno a za nadšence do devadesátkových romantik se také považovat nemůžu, o to víc se divím, že mi to vlastně docela sedlo. Tyhle námluvy totiž mají pro podobné filmy tak zásadní pohodovou atmosféru, kterou ještě umocňuje právě ta (samozřejmě těžce zidealizovaná) Itálie, nutno říct, že nádherně nasnímaná Itálie. A především Marisa Tomei a Robert Downey Jr., jimž to celé věříte, přesněji jemuž to celé věříte, protože po Downeyho nástupu na scénu dostává děj ty pravé grády, hned v popelkovské scéně. A samozřejmě fanoušek filmů s Van Dammem Billy Zane, jehož v opeře nepotkáte. 75% ()

Reklama

Gann 

všechny recenze uživatele

Sakra potkat takhle Marisu tak se běžím klidně na toho Damon Bradleyho přejmenovat. Vcelku obyčejná předvídatelná romantika s ničím extra po příběhové stránce, ale ta ženská mi vyrazila svým půvabem dech a navíc to i skvěle hraje (při scéně v restauraci to chvíli vypadalo, že ani nemůže dýchat z toho blížícího se setkání) a proto mě to taky tak bavilo. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

To bylo utrpení! Pár poznatků, ze kterých mi bylo špatně. Jeptišky doplňují olej a nechávají za stěračem obrázek panenky Marie. Holka se žene na jinej kontinent kvůli klukovi, kterého nikdy neviděla. Dvě ženský se jen tak z minuty na minutu rozhodnou, že pojedou do Benátek, sbalí se a sednou na letadlo. Obě dvě učitelky, teda týjo, ty Američani si ale žijou! Na konci ten potlesk v letadle, no to už sem byla neuvěřitelně zoufalá! Proč má Marisa stejný účes jako Robert Downey Jr.? A tenhle chlapík je zase hezkej, řekněme až za jedno desetiletí. Debilita nejhrubšího zrna! ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Mohla to byt uzasna romanticka komedia, keby netrpela vlastnostou, ktorou trpi vacsina tuzemskych prispevkov do tohto zanru. Vsetky postavy su uplne sebecke hovada. Vdaka super hercom a rozpravkovej atmosfere vsak team klasikov (Jewinson, Nykvist, Portmanova) tento boj vyhral. Takze vo vysledku je to velmi prijemna zabava. 7/10 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Vo filme sa objaví zmienka o Prázdninách v Ríme. Okrem iného, Marisa Tomei sleduje muža, ktorého jej pridelil "osud" a volá sa Damon Bradley. Gregory Peck sa v Prázdninách v Ríme volá Bradley. (ČSFD)

Reklama

Reklama