Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (16)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

pátaá řada je rozhodně lepší než čtvrtá, i když pár hluchých míst by se také našlo a kdyby celá řada měla o dvě epizody méně, nic zásadního se nestalo. Děj se každopádně hnul poměrně zajímavým směrem a i když je June velmi často na pěst a chvílemi mě dost s*ala, závěr slibuje že šestá řada by mohla stát opravdu za to...70% ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Closeup scény na neurotickú mimiku hlavnej hrdinky a jej rozšklabený výraz sú miestami fakt otravné, prehnané a takmer v každom jej zábere. Dúfal som že v tejto sérii uvidíme viac aunt Lidiu a nejakú pomstu voči nej. Ak bude niekedy šiesta séria tak predpokladám že vlak bude mať prekvapivú politickú zastávku a konečná bude v New Betlehem. Ináč v pohode ukončenie seriálu ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa mňa jednoznačne najlepšia séria. Až sa chce napísať, prečo takto intenzívne nepoňali tvorcovia nielen tú predchádzajúcu, tak trochu slabšiu, ale aj tie prvé dve. Ale nebuďme nespravodliví, Príbeh služobníčky je jeden z najdepresívnejších seriálov súčasnosti a nesnaží sa o tom prvoplánovo. Niektoré dialógy sú bez preháňania geniálne a nemohli byť lepšie, Jednotlivé dejové línie sa prepájajú v tých najlepších momentoch a nachádzame medzi nimi inteligentné paralely. Takže neostáva nič iné len skonštatovať, nech je tu už záverečná séria. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek mi přišel strašný, hlavně, když tak byla June. Já si nemohla pomoct, ale šíleně mi její postava lezla na nervy a měla jsem chuť jí dát facku, ať se probere. Naštěstí se to v průběhu seriálu zlepšilo a už se na to dalo koukat. Za mě nejlepší díly No Man's Land a Motherland. Ale jsem ráda, že už to další sérií skončí, už to natahujou až moc. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Běhěm těch let, co seriál běží, se můj světonázor proměnil od: "tohle se reálně nikdy nemůže stát, vždyť to směřuje k úplnému opaku" do "sakra, vždyť ta Amerika začíná mít k tomu Gileádu docela blízko". Což zároveň o to víc prohloubilo to, jak tento seriál prožívám. Žádný jiný seriál to pro mě takhle intenzivně neumí. Práce s postavami a jejich vývoj, to je neskutečné. Vždy, když se některá s veskrze záporných postav chová chvíli lidsky, což se tady docela stává, protože žádná z postav není černobílá, musím zavírat oči, protože je jasné, že do několika okamžiků postava, ke které byla ona lidskost směřována, tuto benevolenci zneužije a všechno se zkazí. A takhle je to skoro každý díl. Těžko to rozdýchávám, na seriál se obvykle netěším, během sledováním trpím a zároveň si to užívám. Ano už je to natahovaný seriál, ale souhlas s tím, že se jedná o lepší sérii, než ta předchozí, přestože má nejoblíbenější postava v předchozí sérii skončila. Našel jsem si ale novou nejoblíbenější postavu (Lawrence) a vše je zase v pořádku. June už relativně překonala svůj posttraumatický syndrom a začla se chovat rozumně.  Děj se docela posunul. Celá série utekla jako nic a závěr je s předchozí sérií (kde byl konec dost pitomý) nesrovnatelný. Autorům se v závěru dokonale povedlo diváka zahltit dějem, aby vlastně zapomněl na jednu z hlavních postav seriálu a tu pak použili ve skvělém twistu. Tleskám. ()

Galerie (102)

Reklama

Reklama