Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (16)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek mi přišel strašný, hlavně, když tak byla June. Já si nemohla pomoct, ale šíleně mi její postava lezla na nervy a měla jsem chuť jí dát facku, ať se probere. Naštěstí se to v průběhu seriálu zlepšilo a už se na to dalo koukat. Za mě nejlepší díly No Man's Land a Motherland. Ale jsem ráda, že už to další sérií skončí, už to natahujou až moc. ()

wege 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá ta série byla taková unavená. Celé to téma se opotřebovalo, již to nemělo napětí a ten drajv a někdy šokující momenty z předchozích sérií. Navíc mě strašně štvalo, jak některé postavy jednaly jinak, než by měly s ohledem na minulosti. I ten Gileád byl prostě jiný. To, co dříve bylo nemyslitelné, najednou šlo jako nic. Přišlo mi jako by tam chyběla jakákoliv kontinuita. Jenom doufám, že to celé byla jen předehra k poslední sérii, kterou to ukončí a která bude stejně dobrá jako bývaly ty na začátku. A už se nebudou snažit do dále natahoval. Vždy jsem niterně rozuměl a tak trochu fandil Sereně, teď doufám, že i ostatní .. o) ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5. série je za mě - a sama se tomu ještě teď divím - jednou z nejlepších, co The Handmaid's Tale zatím nabídla. Přesto, že se mi do ní klasicky nechtělo, už jen vzhledem k tomu, že jsme opustili Gileád, jsem jí zhltla jak nikdy. Extrémní psychologická hra stále pokračuje a nabírá na brutálních obrátkách. Zdejší svět stále neopouští silně napjatá politická situace a naštěstí příběh nezačal vůbec brakovitět, jak jsem se hodně obávala. Nejvíc ve mně zůstala určitě linie se Serenou, na které je celá tato řada postavená a Yvonne Strahovski by si taky mohla pomalu loupnout nějakou tu cenu. Za mě to byla intenzivně našponovaná emocionální jízda, která měla velmi barvité minipříběhy a každý díl byl vyhrocenější a vyhrocenější. Scénáristicky je to fakt seriálová špice, absolutně bezkonkurečně inteligentně napsaná a bezchybně zrežírovaná a v momentální době si těžko vzpomenu na smysluplnější seriál. Tohle mě vtáhlo fakt neskutečně a těžko říct, jestli je spokojená i sama spisovatelka Atwood, ale já tuto sérii považuju za geniální úctyhodný režijní i herecký strop a troufám si říct, že by to předčilo i knihu, kdyby nějaká další vyšla. Ale jak se říká, v nejlepším se má přestat, a tak by bylo dobré, kdyby už se pomalu finišovalo, protože tenhle citový nátlak a stres, jako tu postavy už tolik řad prožívají, nemůže trvat do nekonečna. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Closeup scény na neurotickú mimiku hlavnej hrdinky a jej rozšklabený výraz sú miestami fakt otravné, prehnané a takmer v každom jej zábere. Dúfal som že v tejto sérii uvidíme viac aunt Lidiu a nejakú pomstu voči nej. Ak bude niekedy šiesta séria tak predpokladám že vlak bude mať prekvapivú politickú zastávku a konečná bude v New Betlehem. Ináč v pohode ukončenie seriálu ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa mňa jednoznačne najlepšia séria. Až sa chce napísať, prečo takto intenzívne nepoňali tvorcovia nielen tú predchádzajúcu, tak trochu slabšiu, ale aj tie prvé dve. Ale nebuďme nespravodliví, Príbeh služobníčky je jeden z najdepresívnejších seriálov súčasnosti a nesnaží sa o tom prvoplánovo. Niektoré dialógy sú bez preháňania geniálne a nemohli byť lepšie, Jednotlivé dejové línie sa prepájajú v tých najlepších momentoch a nachádzame medzi nimi inteligentné paralely. Takže neostáva nič iné len skonštatovať, nech je tu už záverečná séria. ()

Galerie (102)

Reklama

Reklama