Reklama

Reklama

Píší se 80. léta minulého století, Detroit zachvátila epidemie cracku a drogám byla vyhlášena nemilosrdná válka. Mladý gangster vypráví působivý skutečný příběh dělníka a jeho dospívajícího syna, Ricka Wershe Jr., který se stal tajným policejním informátorem a později drogovým dealerem, aby nakonec skončil na doživotí ve vězení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (85)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $29miliónovTržby USA $24,011,188Tržby Celosvetovo $25,953,002 ▐ Matthew McConaughey opäť výborný, ten jeho fagan skôr otravný ale dobre do takého tipu filmu to celkom sadlo. Dejovo to celkom dobre sypalo, občas nejaká ten zaujímavý zvrat. /55%/ ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

V první polovině příběhově občas lehce nepřehledné, ale ono si to naštěstí mnohem dříve než v závěru "sedne" a především atmosférou téměř okamžitě pohltí. Ta je totiž řádně osmdesátková, špinavá, svým způsobem až bezvýchodná a trefně podtržena výbornou hudbou Maxe Richtera. Přitom jsem si při dřívějším poslechu soundtracku říkal, jak se asi jeho styl bude hodit ke gangsterce, ke které má ovšem White Boy Rick daleko. Mnohem blíže už k rodinnému dramatu, vždyť Richard chce hlavně fungující a zabezpečenou rodinu, k čemuž má přispět rozjetí videopůjčovny, kterou jsem mu musel přát. Jenže peníze je možné vydělat na první pohled pro některé jednodušeji, do čehož se Rick pouští, i když má následky toho v podobě Dawn prakticky doma. Jednoduše jsou oba na facku, což v tomto případě značí jejich solidní herecké výkony, přičemž ten nejlepší i zde předvádí jejich otec Matthew McConaughey. Znát je to hned v úvodní veletržní scéně. 75% ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Silný príbeh poháňa tento film. Matúško sa do týchto doboviek hodí, škoda že nedostal viac priestoru s jeho biznisom. Synáčik sa ale zaplietol s veľmi zlými skupinami, takými tmavými, temnými, čo nosia zlaté reťaze alebo odznaky a už z toho nevykľučkoval. Film je ale pútavý, dobre zrežírovaný, so spádom, ukážkami rôznych zákutí gangsta lifu a rodinnými vzťahmi. 3 z 5 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Příběh je solidní, postavy napsal sám život a herci podali výborné výkony, přičemž Richie Meritt se ukázal jako velký příslib pro budoucnost. Jenže chybí tomu drajv. Pořád jsem čekal na to, že Demange šlápne na pedály, ale snaha se co nejvíc držet skutečnosti mu to nejspíš nedovolila. Škoda. Určitě se jedná o zajímavý kousek, ale zároveň i o promrhanou příležitost. 60% ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Že svou roli perfektně vystřihne McConaughey, o tom člověk snad ani nemůže na chvíli zapochybovat - co tady ale předvádí neznámý pan Richie Merritt, to je neskutečný herecký koncert. Tenhle kluk s obrovským hereckým nadáním, jakoby se v chudé čtvrti pro svou roli dealera a syna pochybného tatínka, coby prodejce zbraní, narodil ! Fakt smekám před jeho autentickým výkonem a obecně před tímhle filmem, který mi přivodil husí kůži...................moje hodnocení = 8 z 10. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se od 21. března do 6. června 2017 v Clevelandu, Detroitu, Las Vegas a Miami. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 31. srpna 2018 na Telluride Film Festival. (BMW12)

Reklama

Reklama