Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co nalezl detektiv Ambrose za pomocí Cory lidské ostatky zakopané v lese u školního autobusu, se zvažuje, že by se mohlo jednat o Maddie Beechamovou (Danielle Burgessová), která také zmizela v roce 2012. Vzhledem k těmto novým událostem přichází na scénu nekompromisní kapitánka Anne Farmerová (Joanna Adlerová) z newyorské státní policie, která přebírá vyšetřování a svým postupováním rozhodí Harryho. Farmerová je od počátku přesvědčena, že kostru v lese má na svědomí také Cora a hodlá ji přimět k přiznání. Harry si prohlíží okolí místa činu a zjistí, že se nedaleko nachází klub Beverwyck, ve kterém se schází ušlechtilá společenská smetánka a již od počátku se Harrymu na tomto místě něco nezdá. Ve vzpomínkách na rok 2012 mladá Cora a Phoebe (Nadia Alexander) osnují své plány na útěk z domu a na svůj další život v Naples na Floridě, k němuž ale potřebují dostatek financí. Jejich získávání z potenciálních Cořiných nápadníků vede k nečekanému seznámení… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná je epizod víc, než by mělo být, ale zatím můj zájem nepolevuje. U Harryho objevu jsou forenzní technici, obětí je mladá dívka, která v místě ležela až pět let. Analýza možná odhalí, komu patří staré krvavé skvrny z deky, ve které tělo leželo. Jenže na případu musí Harry nově pracovat s kapitánkou Ann z newyorské státní policie, což nebude vůbec snadné. Ta si navíc myslí, že má k obviněné příliš blízko. Ann nutí Coru k dohodě a k přiznání k druhé vraždě. Harry má zajímavou stopu, která směřuje k sídle zvaném Beverwyck. Doma se mu to ovšem solidně rozsypalo. Sestry dál sní o dovolené na Floridě a tvůrci poodhalují rovněž kroky, kterými na odjezd z depresivního domova získávají peníze. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měl jsem pocit, že potom, co stopy a Cořiny vzpomínky přivedly Harryho do loveckého klubu, atmosféra zhoustla. I v páté epizodě tvůrci výborně provázali scény ze současnosti a minulosti, a přestože na mě tento díl nezapůsobil stejně silně jako ten úvodní, zasloužil by si proti třem předchozím epizodám půl hvězdičky navíc. 4*+ ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší díl série. Dost se to zamotává, na scéně se objevuje státní v čele s totální krávou. Ambrose na zkřížené prsty a příběh se čím dál více komplikuje. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku to ide do takého predvídateľného spektra kde vidíme ako Anna ide tlačiť na Coru od od začiatku alebo, že lovecký klub je evidentne miesto činu. Je tu samozrejme aj balast, ktorý nikam nevedie, ako napr detektívove spalnove praktiky. A potom to ešte celé kazia výroky ako spomína užívateľ Loki six 🤷 ()

Reklama

Reklama